Politika

Divanović: Raste nervoza kod Demokrata, ne uspijevaju da uđu u biračko tijelo DF-a

Poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore  Nikola Divanović tvrdi da od nezaustavljivog rasta kod Demokrata raste jedino nervoza u poslednje vrijeme, dijelom zbog toga što osvjedočeno imaju jednu potpunu neproduktivnost bojkota svih institucija, s druge strane zbog toga što ne uspijevaju da uđu u biračko tijelo DF-a i na taj način povrate lidersku poziciju u opoziciji, naravno.

“Vjerujem da upravo tu treba tražiti opravdanje za njihovo naprasno napuštanje ove koalicije sa URA-om a nikako u izgovoru da zapravo neke određene političke partije, danas preferiraju proteste zbog toga što ne smiju da se izmjere na izborima. Isto tako sa druge strane, vjerujem da je URA svjesna da je poslužila “Koaliciji za 21. vijek” kao dekor kojim su Demokrate pokušale da zakamufliraju svoju bazičnu, nacionalističku ideologiju i sa druge strane svjesni da sa 1.23 posto podrške su prinuđeni i primorani da vrlo često prave političke akrobacije”, jasan je on.

Divanović napominje da je DPS-u manje važno da li će Demokrate uspjeti da politički profitiraju na štetu DF-a, odnosno da li će URA u ovom novom političkom zagrljaju izvršiti politički harakiri.

“Ono što je nama važno jeste da Crna Gora nastavi putem stabilnosti, kao jedna razvijena, proeroatlanska demokratija i naša jasna poruka za sve odgovorne učesnike u političkom životu Crne Gore jeste da se vlast nikako ne može osvojiti zaobilaznim putem već jedino demokratski izraženom voljom građana na izborima i tu vam ne mogu pomoći ni protesti ni montirane afere”, naveo je poslanik DPS-a.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nihad
Gost
Nihad

Ovaj bas divani.. dokon.

Bjež
Gost
Bjež

Gledam ljude gladne evo skoro svaki dan. A kad cuju ovako da se pametno zbori odma su siti i napojeni. Struju ne mogu ni ovako da placaju a poslije ovih novih nameta bog zna sta ce. Ja sam se iscupao ne radim u CG. Ali kad sam doma stalno me zovu da im pozajmim za hranu i struju. Posto su… Više »

JaviSe
Gost
JaviSe

Ono što je nama važno jeste da Crna Gora nastavi putem stabilnosti, kao jedna razvijena, proeroatlanska demokratija i naša jasna poruka za sve odgovorne učesnike u političkom životu Crne Gore jeste da se vlast nikako ne može osvojiti zaobilaznim putem već jedino demokratski izraženom voljom građana na izborima putem koverte.

Morpheus
Gost
Morpheus

Mislim da si mnogo nebitan

Mirko
Gost
Mirko

Mislim da je neprirodna koalicija URA i Demokrata. URA pokušava da bude građanska partija koja želi CG u EU i NATO, a demokrate nešto sasvim drugo. Na njihovu nesreću i jedni i drugi su nesposobni čak i da otvoreno kažu šta žele i kakvu strategiju imaju. Zajedničko i je jedino da su protiv DPS, a to se pokazalo nedovoljno da… Više »

Karlito
Gost
Karlito

Ko je ovaj lik?! Cime se bavi, zna li ko?

Odjen ja
Gost
Odjen ja

Prava samouvjerenost. DPS glasaci nemaju svoje ja nego smo preplaceni na vas. E neces vise.

Boban
Gost
Boban

Plagijatora bečića ne glasaju ni iz doma, a ne ko drugi, jedino ovi te ih kupi za džak brašna i 20€!

JaviSe
Gost
JaviSe

SDP, URA, Demkrate, LP svi malo glasova da uzmu DPS.

Slavko
Gost
Slavko

21 komentar napisala ista osoba…ahahahaahhaahah, psi laju a karavani prolaze.

JaviSe
Gost
JaviSe

DPS brani DF. Ojha.

Zarija
Gost
Zarija

Raste nervoza normalno, jer vise im ne pomaze nikava prica koju plasiraju u medijima, jer vidimo i mi sami sta oni sad rade, ovo sad sto rade je zato sto se nalaze na platnom spisku Knezevica, zato sad gledaju da se DF-u uvucu pod kozu, ne radi jedinstva nego da bi se ogrebali za svoju licnu korist!

Milos
Gost
Milos

Demokrate su tip partije koja je kao krpelj, samo ide od jedne do druge partije i gleda kako da od njih izvuce glasove da bi svoje biracko tijelo poboljsali a onda ih sutnu kad ih iskoriste, zato je sad URA dobila sut kartu od njih!

Tarik
Gost
Tarik

URA ne izlazi na izbore jer zna da nema ko da ih glasa, zato sad i pribjegavaju bojkotu to da im sluzi kao izgovor za svoje neuspjehe politicke!

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Niste mi platili za ova dva zadnja obroka sendvič salama’..a pišem po cio’ dan. Gladan sam ali vas ipak volim.. Sve je ovo istina što pričaš,života mi.. Kad je isplata šefe?.. Najbolje u bijelu kovertu spakuj..Hvala ljubim ….

Sasa
Gost
Sasa

Najbolji dokaz o tome kakve su Demokrate je dokaz kako su se oni ponasali u Budvi i Kotoru dje su bili na vlasti, samo sta su radili jeste pozaposljavali svoje i namjestali svoje prljave radnje, a ovamo postenje prosipali!

Milos
Gost
Milos

Koriste trenutnu situaciju da bi privukli paznju, inace se ne bi znalo za njih. Sve zele da okrenu u svoju korist,pozivaju narod na proteste ne bi li ih neko podrzao ali im to nesto slabo ide od ruke. VIise ne mogu da se dogovore koju laz da plasiraju narodu.

Uros
Gost
Uros

Demokrate sad o URA-i sve najgore a do juce su se grlili i najavljivali ogromnu koaliciju koja ce da bude toliko jaka a sad jedni o drugima sve najgore, a to su oni tj. opozicija, jedno pricaju a drugo rade!

Стефан
Gost
Стефан

Иако је из ДПСа слажем се са гореспоменутим, овај човјек је најбоље описао нашу опозицију,имамо 3 елемента који се кољу међусобно само на коментарима а не где друго ,зар стварно мислите да смо толико наивни да подржимо икога од вас господо Фронташи ,Демократе и Ураши ? Једном сам гласао за вас и ви сте изиграли моје поверење свим вашим бојкотима

Pasuljce
Gost
Pasuljce

Glavno da ste vi odma uleceli da komentarisete kako je dritan los govornik ,e moje demokrate ,vi se bojite i u wc da odete ako vas aleksa ne pusti

alen
Gost
alen

Samo ne znam ko moze da podrzava Becica, koji ne iznosi svoje stavove kao jedan vrhunski politicar, buduci lider, obrazovan covjek, nego kao da je komentator na nekoj utakmici..Da ne spominjem cime se sve bavio, bolje da je taj magistarski rad uradio u skladu sa zakonom, a ne se sluzio plagiranjem i to treba da podrzimo? Uzas

Tuzi
Gost
Tuzi

nije ni cudo sto ga je Danilovic ocerao iz partije

Čapur
Gost
Čapur

Hirurski tačno, demokrate da imaju ovakvoga kadra, poput Divanovica, mozda bi i ucinjeli nešto, ovako, zalud sve kad nemaju strucnog kadra…

Ćoko
Gost
Ćoko

Suvisno je i komentarisati Becica koji je iz svog maticnog SNP-a izasao i srusio tu partiju onda je napravio koaliciju s Abazovicem koja je pukla prije par dana…..

Tuzi
Gost
Tuzi

Eto kolko je dritan dobar politicar ,cak ni becicu ne valja …

neso
Gost
neso

Sve i da bih htio da podrzim nekog i da izaberem sto bi rekli manje zlo, ne bih znao koga bih odabrao.. Da podrzim mozda Df koji mrzi Cg, javno se deklarisu kao srbi i rade sve samo da bi ukaljali ugled Cg u regionu, ili mozda Milacica koji pali crnogorsku zastavu, ponos nase drzave i ogledalo nase samostalnosti i… Više »

MICKO
Gost
MICKO

Ovdje se vise ne zna ko se sa kim udruzuje, ko se od koga razdvaja, smisljaju se razne kombinacije, udruzivanje, dokle vise nije mi jasno jer vi nemate podrsku naroda pa sto god da uradite, cijela opozicija zajedno ima sacicu podrske i njima da nesto vjerujemo i da ih podrzimo?

gotov je
Gost
gotov je

Dok god vi napadate demokrate to znaci da su dobri.Svakako ce vam doci glave.

MILOSAV
Gost
MILOSAV

Nastavljate kao jedna prokovertska partija….

leart
Gost
leart

Svaka casta gospodo iz DPSa ,vi ste jedini koji cijene i zalazu se za svoje glasace ! a ne kao ovi gorespomenuti foteljasi

Demokrata
Gost
Demokrata

Ura je izvrsila politicki harakiri u onom trenutku kada su napustili koaliciju sa nama,Ura je stranka koja moze da opstane samo kao dio koalicije,stranka bez ijednog dobrog govornika ciji lider cak ni ne zna nas jezik kako treba

Jesss
Gost
Jesss

Dobro su vama Momo i Valentina top govornici. Kad udjete u Skupstinu bice hit. I Becic “da se sabremo” i “pogledamo u ocima”.

Србин Црногорац
Gost
Србин Црногорац

Срамотно је што се ДФ и даље представља као представник срба у црној гори.

Српска част
Gost
Српска част

Које бирачко тијело ? Дритан је испао већи србин од комплет ДФа . А што се демократа тиче ,сви знамо да је Алекса одбио да се изјасни поводом Нато пакта,косова,националности и било чега од значаја

Send this to a friend