Politika

DNP: Sošić je dokaz nemoći dukljanske politike

DNP tvrdi da je, nakon što je DF otpočeo aktivnost na prikupljanju potpisa za organizovanje referenduma na kom bi se građani Crne Gore izjasnili da li su za to da se povuče odluka o priznanju, kako je nazivaju,  tzv. države Kosovo, najednom izmilela čitava jedna poltronska menažerija “nezavisnih analitičara” , “režisera”, “ intelektualaca” koji su smisao svog života zasnovali na parazitizmu služenja svakom režimu.

<<<Zapanjujuća drskost branitelja Podgoričke skupštine<<<

“Tako je danas izvjesni Sošić koji se predstavlja kao režiser dao sebi za pravo da DF nazove terorističkom organizacijom. Ovakav multifašizam državnih sinekuraca je najbolji pokazatelj nemoći dukljanske politike koja angažuje ovakvu opskurnu radnu snagu čiji bi najveći dometi u noramlnim evropskim zemljama bili posao animatora za prodaju karata prilikom gostovanja cirkusa. Njihovo pripejd crnogorstvo i briga za državu najbolje se ogledaju u tome što je Sošić pljujući po DF – u zatražio pomoć države za nastavak nekakve serije “ Božićna pobuna” koja vrvi od falsifikata i histerične patetike. Ali Sošić, iskusni režimski lakej i grantoprež, ali i amaterski umjetnik provincijalne svijesti,  je zaključio da se jedino može izboriti za nastavak snimanja njegovog pomijastog životnog djela ako DF i 80 000 građana koji su ga glasali nazove terorističkom organizacijom”, naovde u DNP-u.

Oni dodaju da bivši Srbi, a Sošić ne može biti ništa drugo nego to, imaju potrebu svakodnevnog dokazivanja i uklizavanja svojim novim gospodarima i spremni su za šaku srebrnjaka izdati sve čega su se dotakli, samo da poljube gazdine skute.

“A pošto nam je dobro poznata ta izdajnička svijest pozivamo Duška Markovića da se smiluje na njegovo lamentiranje nad vječnošću Crne Gore i odobri mu sredstva za nastavak snimanja, ali sve do 12. jula 1941. kad su “patriote” poput njega za konzervu makarona skandirali “Viva duče” i pjevali “ Govinezzu”. Kao skroman doprinos prikupljanju istorijske građe za ovaj “najsvjetliji period crnogorstva” ovom prilikom Sošić – Stanislavskom šaljemo kratki dokumentarac iz Italijanskog istorijskog instituta o posjeti reimperatora Italije Cetinju 27.maja, 1941. Nadamo se da će mlađani Blagota Eraković naći prostor da i ove istorijske segmente “čojstva i junaštva” smjesti u svoju filmsku zadužbinu borbe protiv terorista iz DF – a”, poručuju oni.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Randolf
Gost
Randolf

Jel u ovom video ima i onaj dio kad sveštenici SPC dočekuju fašiste u svetom Manastiru i ljube im ruke tamo? Jer su Talijani bili za njih oslobodioci? Više je SPC popova dočekalo Talijane, nego građana Cetinja.

Velimir
Gost
Velimir

NE MLATI POCETNICE PIPUNOV!

Bazinga
Gost
Bazinga

Što se ljutite za nastavak serije, kad se tačno zna šta se dešavalo poslije. A ne ljutite se na seriju Ravna Gora, koja će pričati u nastavcima o četnicima. Pa neka narod odluči šta je falsifikat a šta original. Četnici su u Srbiji čak i rehabilitovani da se naježiš. Po toj analogiji treba Ljotića rehabilitovati a i Nedića, malo ko… Više »

Ciro
Gost
Ciro

Sošić je procentualno jači nego čitav DNP.

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Toliko je jak da može u SD?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nego što ste, nego teroristi!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nego što ste nego teroristi!

Boka
Gost
Boka

Svaka cast na textu! Sve ziva istina. Pa dan danas na CT 90% kafica i butika ima talijansko ime, a par njih talijansku zastavu

a, kako da ne
Gost
a, kako da ne

Ko su ovi DF i DNP, takve CG nikad nije imala? Čiji su oni, Vučićevi, Vulinovi, Šešeljevi…? Crnogorski nijesu.

Krsto
Gost
Krsto

Dukljanska nemoć?! Mi postadosmo nezavisni, priznasmo Kosovo, uđosmo u NATO… Je li to nemoć, Kneževiću iz Spuža?

Crnogorski oro
Gost
Crnogorski oro

Svaka ti čast, Sošiću! Malo ih je koji imaju i znanja i hrabrosti da u brk kažu istinu. Živio i zdravo bio, pravi potomče starih Crnogoraca !

Pantelija
Gost
Pantelija

On je iz posebne kategorije, kralj Nikola je to dobro rekao: “Džigerice, i ti li si meso, Bjelopoljci i vi li ste ljudi!”.

Anonimus
Gost
Anonimus

Srbija je Kosovo!!?

Zagoric
Gost
Zagoric

E’ viva Doclea!

Jokan
Gost
Jokan

Mučno je slušati i vas i raznorazne Sošiće.

Darko
Gost
Darko

Zivjela Crna Gora i junak Sosic!

Send this to a friend