Politika

Do slobode: Očekujemo da Jovanović Vukotić iznese sve konkretno ili da se izvini

Duško Knežević (Foto: Screenshot TV Aldžazira)

Pokret Do slobode poziva  Ratku Jovanović Vukotić da iznese sve o tome da je navodno Duško Knežević nudio organizaciji Odupri se novac da preuzme proteste, saopšteno je iz ovog pokreta nakon tvrdnji Jovanović Vukokotić da je odbjegli biznismen sa crvene Interpolove potjernice  nudio novac da vodi, a potom i preuzme proteste koji se subotom održavaju u centru Podgorice.

>>>Jovanović Vukotić: Knežević nudio pare da preuzme protest<<<

“Očekujemo od Jovanović Vukotić da da sasvim konkretnu izjavu, pošto ni Pokret Do slobode ni  Knežević kao njegov pokretač zajedno sa nama, ne zna na šta misli Jovanović Vukotić. Molimo je da kaže kada je Knežević i kome nudio novac i sa kim iz Odupricse je razgovarao”, poručuju iz ovog pokreta.

Dodaju da ako je Jovanović Vukotić stalo do istine i do zajedništva svih subjekata i građana zainteresovanih za promjene, očekujemu da se izvini za iznošenje neistina.

Na ovaj način se skreće fokus sa rušenja režima na čelu sa Milom Đukanovićem. Mi nećemo stati dok se to ne desi, bez obzira što neko svjesno ili nesvjesno, guši proteste. Mislimo da nije vrijeme za mržnju nego za zajedničko djelovanje. Protesti i njihov cilj su važniji od bilo čijeg pojedinačnog cilja. Zato je pokret Do slobode pozivao i opet poziva sve slobodne građane na svaki protestni skup protiv korumpiranog režima, uključujući i noćašnji u organizaciji Oduprise”, poručili su na kraju.

B.M.

27 Komentara na "Do slobode: Očekujemo da Jovanović Vukotić iznese sve konkretno ili da se izvini"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend