Politika

Đonović: Možda su heroji, ali u rušenju vlastite države

Đonović

Ruski predsjednik Vladimir Putin prispjele pojedince iz Crne Gore nazvao je herojima, koje je njegova država, na ovaj ili onaj način, finansirala i organizovala za rušenje vlastite države Crne Gore. Oni su možda na tom poslu heroji komentariše Ranko Đonović, politički analitičar.

Lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević, nezavisni poslanik Goran Danilović i predsjednik Prave Crne Gore Marko Milaćić, prisustvovali su u četvrtak svečanom ručku kojeg je organizovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom posjete ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Đonović kaže da su ovoga puta u Beograd, do Vučića, a preko njega do Putina, stigli Mandić, Knežević, Danilović i Milačić.

“Oni su možda heroji u rušenju vlastite države, možda su samo plaćenici ili palikuće svoje kuće. U svakom slučaju, karcinom su na crnogorskom državnom i nacionalnom tkivu. Ali, možda je, ipak, srećna okolnost što se nijesu međusobno povrijedili trčeći u Putinov zagrljaj jedan preko drugog ili, ne daj Bože, povrijedili Putina”, kaže Đonović.

Đonović kaže da nije nepoznato djelovanje i cilj velikorspkih političkih lidera.

“Oni Crnu Goru vole samo ako nije država, odnosno ako je država čijom teritorijom upravlja Beograd, odnosno Moskva, a sudbina njenih građana zavisi od interesa tih hegemonističkih centara. Oni sve čine da Crnu Goru vrate u 1918. godinu, što neskriveno pokazuju sve vrijeme i na svakom mjestu”, rekao je Đonović.

Prema njegovim riječima, oni bi trebalo konačno da shvate poslije milenijumskog državnog i nacionalnog trajanja Crne Gore, da će i ovoga puta pobijediti crnogorski imunitet.

“Trebalo bi da se manu ćoravog posla, kako ovi koje možemo smatrati domaćim zlom, tako i oni koji to finansiraju i pomažu”, poručio je Đonović.

DF je, nakon sastanka Mandića i Kneževića sa Putinom, saopštio da je Mandić Putinu prenio pozdrave i većinsko raspoloženje naroda u Crnoj Gori, koji ne podržava sramne sankcije koje je Vlada uvela Rusiji, dok mu je Milan Knežević saopštio na ruskom da ga Crna Gora doživljava kao svoga predsjednika. Putin je, kako se navodi, srdačno pozdravio Mandića, Kneževića i Danilovića i proveo izvjesno vrijeme u razgovoru sa njima.

“Vi ste heroji”, poručio je Putin liderima Srba iz Crne Gore navodi se u saopštenju iz DF-a.

Milačić je, kako je saopšteno iz Prave Crne Gore, rekao Putinu da je nužno osavremenjavanje poljuljanih odnosa Rusije i Crne Gore, prije svega zbog duga prema zajedničkim precima i istoriji, ali i prema potomcima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CiNick
Gost
CiNick

Putin o njima zna onoliko koliko mu je servirao Maljivuk. I odma ih zaboravio.

trebjesa nk
Gost
trebjesa nk

Jeste ako je dobar komsija i prijatelji dolaze na slavu.a pogani nek se Vide gje su poz

razocarang i
Gost
razocarang i

Kuku majko evo ga i ovaj ,,analiticar,, Pogledajte,sa kakvim nas CDM,danas na Svetog Jovana,drustvom Zabavlja. Mikailo ex Pop,Nikolijades,ostatak Vizantijskih Legija sa ,,Bitke,,u Tudjemile,kada smo ih isprasili,kako rece General Boskovic,da vise nikada nijesu presli ORTANT.,Pa Janjic ,zvani ,,analiticar 100,,Pa Djonovic,kojega i dalje boli zadnjica od Slavkovog voleja. Do kraja dana,ocekujemo da se pojave i jos,neki analiticari ovih kalibara. Bogdanovicu,obavezno ,ove godine,… Više »

21 MAJ
Gost
21 MAJ

A ČUSTE LI LJUDI RISTA ĐE U CENTRU PODGORICE SKANDIRA KOSOVO JE SRCE CRNE GORE ?? I NIKO NISTA …ON JE EPICENTAR ZLA KOD NAS.

Globin
Gost
Globin

Koverte, pa zatvor za DPS i sve koji su dobijali koverte. Mozda su tu i ,,analiticari”…

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Djonovic je donekle u pravu,treba se okrenut razvoju svoje drzave,ali ne da ju vode profesionalni Crnogorci,cije je jedino zanimanje Crnogorac,dok mi raspravljamo neki od nasih najboljih gradjana se iseljavaju iz CG,sta ce nam onda pustinja u koju niko ne zivi.

Kotorski vuk
Gost
Kotorski vuk

Kolik si kovertu ti primio, nekadašnji lideru LSCG?

crnogorac
Gost
crnogorac

Ali je zato Destruktivna Partija Sociopata na čelu sa Milom Đukanovićem očuvala njene tekovine, obraz, čast a bogami i pare

Zoran
Gost
Zoran

Ova velikosrpska bratija da su na vlasti prodali bi celu crnu goru vucicu.

giga
Gost
giga

djonovicu, bice sendvica za tebe, a koverti su za malo jace igrace:)

veki
Gost
veki

misli ti o sebi ,,politički biznismenu,,

Nemanja
Gost
Nemanja

Molim Slavka iz Praga da nam kaže o kakvom čojeku je riječ?…

Tomos
Gost
Tomos

Što onaj osrednji pravnik i još gori istoričar, Adžić, misli o ovome. Da li će reći da ni Petrovići nikad nisu dali nijednog psa na poklon Rusiji…

Danko
Gost
Danko

Jesu kako nijesu, puno dvonoznih pasa je poslo iz Crne Gore u Rusiju, jos vise u Srbiju!!!

Marinko
Gost
Marinko

Ali mnogo više dvonožnih pasa osta u Crnoj Gori.

Komsso
Gost
Komsso

Djonovicu, kralju BIVSI Liberalu !

Ljuta
Gost
Ljuta

Opet ovaj specijalista…Nikad više 1945g da se ovakvi ne pojavljaju….

Sistem
Gost
Sistem

Ja sam za državu i da je niko ne ruši. Ali da su tako mislili drugi još bi bili u SRJ pa je “srušiše” i fale se sa time. A da nisu uspjeli pričalo bi se za njih ka sada za ove “da ruše sopstvenu državu” . Tako da politiku ostavljam političarima…priznajem ne razumijem se…

vesko
Gost
vesko

tipicni predstavnik nesojstva i necojstva,prodana dusa

nemamaju stida
Gost
nemamaju stida

zato su i izgubili kosovo

rokenrola
Gost
rokenrola

Djonovicu, pregrija si se, mijesa ti vodu i ulje, uzmi kovertu i odlezi malo, pij dosta tecnosti dok ne prodje

podgoricanka
Gost
podgoricanka

Da ovi heroji ruse, a ovi tvoji pljackaju

Pricaj malo o njima
Ili je tebi uz njih mnogo dobro

Piper
Gost
Piper

CRNA GORA NA UDARU SRBIJE VISE OD 100
NAJVECI NEPRIJATELJ KOJEG JE CRNA GORA IKAD IMALA

Bokelj
Gost
Bokelj

Boka u jos goroj situaciji , okupirana 100 godina od strane cg

jovan
Gost
jovan

Boka je dio Crne Gore, sto je prirodna stvar i ostvarenje sna iz 1813. godine To sto dio Srba iz Boke tesko dozivljava ovu cinjenicu ,samo je njihov problem.

Reg
Gost
Reg

Petnjica

jovan
Gost
jovan

To je tacno kada je u pitanju drzava Crna Gora. Druga stvar je sa odnosima gradjana , kao pojedinaca.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

100% SI U PRAVU.ČINJENICE GOVORE.

Umišljeni lik
Gost
Umišljeni lik

Od svih analitičara nađe se Đonović da polemiše sa Putinom. Sada treba očekivati da mu Putin odgovori, pa onda da mu replicira Đonović i tako sve dok Putin ne prizna da je u krivu. Mi razumijemo da se Đonović mora “šupkati” vlasti, ali Đonović ne shvata da Putin njegovo mišljenje tretira kao kad “Paša pr..”.

Sistem
Gost
Sistem

Hahaha

Andrej
Gost
Andrej

ko je ovaj nebitni lik sa slike?

Sigurica
Gost
Sigurica

Zašto ovaj heroj, patriota,… ne reče kako Migo, Duško,…. kovertom ruše vlastitu državu,… Ne, zato što je za ovo,… hrabro uzeo kovertu….

CRNOGORAC SRBIN
Gost
CRNOGORAC SRBIN

E pazite ovoga tek veleizdajnika Crne Gore koji se uvuka Milu pod skute, cak je izdao i LSCG koji barem postujem…Poceo si zgrade da radis Djonovicu ne znam okle, a ti mi pricas o drzavi privatnoj…Oni mogu biti sve ni ja ih ne podnosim Mandica i Knezevica ali barem se ne stide da kazu ono sto jesu

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Uh sto se neki propinju na zadnje noge, nego sad ce vama vas omiljeni precjednik doci Rama pa ga docekajte ko mi Putina.😀😀😀

Aloalo
Gost
Aloalo

Djonovicu, od liberala ni dugmici ne ostase. Vidi komentare.

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

A , sve se pitam đe je naša intelektilualna perjanica?…. Vrhunski, veliki gospodin…. Nego šta je bješe rekao Slavko Perović za njega?… Zaboravih, sigurno neko zna….

Xyz
Gost
Xyz

Gdje nalazite ove bidone da mi je samo znati? Hahahahahaha

Mislilac
Gost
Mislilac

Ne treba Djokaju zamjeriti sto ovako zbori, covjek samo brani “teskom mukom” steceno bogastvo svoje i svoje djece da mu domaci rusi to jednog dana ne prospu..hehe

Srdjan
Gost
Srdjan

Sve neki analitičari za koje Niko van titograda nikad nije čuo

MirkoHN
Gost
MirkoHN

Hahahha ko vam je ovaj ?

Liberal
Gost
Liberal

Crni gnojni čir, reče Veliki Slavko za njega. Ili nešto slično.

Popizdjela
Gost
Popizdjela

Neka bude da je sve tačno što govoriš i dalje si splačina. Ti liberal? Ti si ajvan prodani, bez lika i djela.

Miketić
Gost
Miketić

Koga ovaj. ONO I DSZ brani tome je gusto.

Brdo
Gost
Brdo

Ovaj je isti a možda i gori od DF i ovih ostalih stoji spominje. Odakle vam
ovaj kao analiticar, nadji te nekog boljeg, neće biti teško.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Znači Putin zadovoljan sa Vojvodom i Pipunom, ne misli da je prosuta para što su ih finansirali da oburdaju Spartu.

sveti tajo
Gost
sveti tajo

A u cemu ste vi heroj?Od koga je ova persona uopste pozvana na bilo kakav komentar?Svjedoci smo da je svaki pokusaj da narod stane iza njega zavrsen totalnim fijaskom?Nebitan lik skroz.Da bilo ko iz DPS,sdp I ostali ovo komenarise razumio bih .Ali nebitno koju temu da komentarise Ranko Djonovic nebitni politicki analiticar predhodno totalno neuspjesan politicar je stvarno degutantno.Trebalo bi… Više »

nemamime
Gost
nemamime

Ovaj parazit je cijelu familiju zaposlio po državnih firmi! Sjede na peć po kancelarijama, ne rade ništa i primaju plate. ovo je PATAZIT a ne analitičar. Nema nama sreće dok ovakve KOVERAT-PATRIOTE cijede državu.

Patak Dača
Gost
Patak Dača

,,, Heroji u pokušaju”😆

anđeo pravde
Gost
anđeo pravde

slazem se da df veze nema, al si ti heroj u zaposljavanju svoje djece na tudja radna mjesta po druavnoj upravi.

nemamime
Gost
nemamime

Ovaj nazovi “analitičar* je pripadnik Demokratske Partije KOVERTAŠA. Ovu izjavu je dao nakon što je uzeo koverat sa parama opljačkanih od crnogorskih građana i isto kao i migo stijepović strpao ga u džep.

Maja
Gost
Maja

Stiže df sa pričom spojićemo cg sa srb, dps krene sa pričom “ne damo vam to, nikad više 1918”. I ta priča ide kad god je veliko s… e, ili kad se država pljačka. Kome nije jasno o čemu se radi? A koverte lete, lete…

anoniman
Gost
anoniman

a ko su vasi heroji koji na vlast dolaze s kovertama u ruci i primljenim parama a ti djonovicu pogledaj malo danasnju vlast sta radi hapsi obicne gradjanje sto protestuju radi sece cemprese nabijaju porez struju itd a mafijasi kriminalci ubice setaju gradom mirno kao gospoda i ne mjesaj se vise u druge politicke stranke gde idu i kod koga… Više »

Никада више2019
Gost
Никада више2019

Какав је ово фаш.ста само толико.

Sova
Gost
Sova

Imaš internet – vidi se. Potraži i pročitaj šta je fašizam. Oni koji hoće multietničku državu nijesu fašisti.

Analitik
Gost
Analitik

Ovo je za 20€!

Krsto
Gost
Krsto

Treba mu dat 22!

Srdjan
Gost
Srdjan

Ma on je to za džabe, samo je dobio instrukcije .

ekolog
Gost
ekolog

Ne mislim ni ja da su neki bogzna heroji ali sam siguran da si ti koritar.

AlanFord
Gost
AlanFord

To su jadovi jadni i ništa više i ništa drugo

nemamime
Gost
nemamime

Čujete li ovoga DPS sendvičara što mlatinja. Biće da su Milo i Migo spasioci ove zemlja sa kovertama ukradenih para po džepova.

Mrgud
Gost
Mrgud

Ne pravdaj izdajnike ovim manipulatorima. Pišeš li sa tableta što vam ih isti Putin dade. Izdannici su obilneženi za čitav život zajedno sa onima koji podržavaju jadove. Svi su oni za Spuža,a Kristal ekipa za Goli Otok.

Toni
Gost
Toni

Mrgude, nisam podržavalac ni jednog ni drugog, ali dobijem želju da ih podržavam, samo da vidim ko će to doći da me pošalje u Spuž, ili eventualno Goli otok. Bilo bi crne vune za nekim, pa da vidimo.

nemamime
Gost
nemamime

Toni, zar misliš da ja podržavam DF ili bilo koga od te družine? Organski ne podnosim političare! Sve na gomilu! Samo zato što kradu pare iz budžeta kad god je to moguće i kad god im se prilika za to ukaže. Vlast je dobra samo dok ne smije da krade jer osjeća pritisak od javnosti, medija i institucija da može… Više »

Djuro Prč
Gost
Djuro Prč

Nemam ime,bolji komentar odavno ali odavno nijesam procitao.Bravo majstore.

Mrgud
Gost
Mrgud

Bijaše li takav za Kosovo?

Mario
Gost
Mario

O Toni ti “postade”mudonja ali krijuci se iza CDM portala,da ti nesto “tuzno”recem,svaki nas komentar,a pogotovo ovako PRIJETECI se cenzurise od strane tajnih sluzbi.Toni da ti ko ne “zakuca”nenadni na vrata pa da ti umukne laj.U Spuz te nece niko poslati ako nijesi sto “skrivio”,a sto se tice Golog otoka(ti i ne znas dje je)odavno je “izumro”.

nemamime
Gost
nemamime

Jeli ti putin stavio 100.000Eura ukradenih od crnogorskih građana u džep? Puna su vam usta Mila, Putin i Vučića. Imate li kad te sendviče da pojedete od laprdanja o crnogorcima, srbima, vučiću i putinu? Odakle ukradene pare kod miga stijepovića u džep? Jeli sa njima DPS platio Sinđelića i Dikića da terorišu i šire strah u narodu crne gore na… Više »

Mrgud
Gost
Mrgud

Ne mješaj babe i žabe. I jedni i drugi trebaju da odgovaraju za svoja nedjela. DF je dno društva. Što ne kažnjavate Mugabea na izborima,a na portalu svi protiv njega.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Sto se tice koverti to je potpuno normalno da biznis.pomaze bliske partije..ova nasa opozicija dobija kofere para da sruse CG.od stranih i nasih mocnika…a njijov brat Putin samo odredi tarifu svojim tajkunima sto moraju dati za drzavu i tacka. …a ovi “heroji” dolecese opet da primaju koverte u Crnu Goru ..oni imju plate i od Srb.i Rusije…bravo za izdajnike.!!!!

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Okle vi znate ko su heroji drzave kad ovdje vlada mrak i nije pruzena prilika nikome da vodi ovu drzavu.a nezdravo je da su to jedni isti kao ovi kovertasi sto uzdizu cg do bozanstva a opljackase je bahato.i djevojka promijeni 2-3momka da bi nasla pravog za udaju.i od boljeg ima bolji.

AlanFord
Gost
AlanFord

U Crnoj Gori ove spodobe nikad neće biti heroji pa ma kakav mrak da je. I to ne oni no niko ko kao oni trči kod komšija kleči pred njima i ljubi im skute a pljuje po svemu što je crnogorsko. To su jadovi a ne heroji

Kosta
Gost
Kosta

Heroji koji se zakljucavaju u wc skupstine i bjeze po restorana dok im narod samaraju!pravi srpski heroji!

Send this to a friend