Politika

Đorđe Vukadinović: Ne znam ko je radio istraživanje, zamoljen sam da ga predstavim

Podsjećamo, prema ovom istraživanju Demokratska partija socijalista DPS i Demokratski front DF su vodeće političke grupacije za koje bi glasali građani, koji bi se u ovom trenutku opredijelili za izlazak na izbore.

Pink M saznaje da istraživanje nije ni urađeno, da su u Beogradu napisani rezultati po želji Andrije Mandića i da mu je u tome pomogao Vladimir Dobrosavljević, član Glavnog odbora Demokratske srpske stranke DSS Vojislava Koštunice, a zajedno sa Vukadinovićem i član srpskog patriotskog bloka koji se zalaže za ujedinjenje sa Rusijom. 

Upravo zato tokom prezentacije, Vukadinović nije mogao da saopšti ni ko je naručilac, ni gdje je i kada istraživanje rađeno, metodologiju, kakav je uzorak, niti imena profesora.

Da je u pitanju dio anti-NATO projekta Andrije Mandića i da je izmišljeno potvrdio je za Pink M sam Đorđe Vukadinović.

“Nijesam ja radio istraživanje, niti znam tačno ko ga je radio, ali sam zamoljen da ga predstavim”, rekao je Vukadinović.

Na pitanje da li iza istraživanja stoje Mandić i Medojević, Vukadinović je odgovorio da su to ljudi iz Crne Gore u svakom slučaju pokrenuli.

U pokušaju da saznaju ko je zakazao konferenciju u Podgorici na kojoj je predstavljeno istraživanje, Pink M je došla do izvjesne nevladine organizacije “Perspektiva” koja se nezvanično vezuje za Demokratski front.

Dražen Manojlović koji se predstavlja da je osnivač ove NVO takođ ništa ne zna o istraživanju, naručiocima i istraživačima. Tvrdi da je samo učinio uslugu Đorđu Vukadinoviću.

Send this to a friend