Politika

Đorđević: U rušenju Krivokapićeve Vlade učestvovali Porfirije i bački vladika Irinej

Mlađan Đorđević

Lider srpskog nacionalističkog pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, ujedno nekadašnji savjetnik bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića, jutros se oglasio na Twitteru komentarom pada 42. Vlade Crne Gore.

“Vladu prof. dr Zdravka Кrivokapića, Srbina, pravoslavca i intelektualca, oborile su mafijaške porodice Đukanović i Vučić sa svojim satelitima u Beogradu i Podgorici, licemjerni zapadni predstavnici i vrh SPC, sa posebnom ulogom vladike Irineja bačkog i patrijarha Porfirija“, napisao je on.

Podsjećamo, Đorđević je svojevremeno sarađivao sa mitropolitom Amfilohijem i njegovim najbližim saradnikom Veliborom Džomićem. Pažnju šire javnosti u Crnoj Gori privukao je već 2010. godine kada je označen kao glavni finansijer opozicije, te da je rukovodio kampanjom srpskih političkih struktura uoči popisa stanovništva i osmišljavao proteste opozicije 2015. godine.

Od sredine januara ponovo se pominje zbog povezanosti sa Predragom Lečićem, angažovanim u medijskom timu Vlade Zdravka Krivokapića, i organizacijom protesta građana protiv izglasavanja nepovjerenja Vladi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Magic
Gost
Magic

Hahahahahahahhahahaha

Stoun
Gost
Stoun

Svi li su ovi iz srb. ista liga, Farma, Parovi, Veliki Brat, šou. Što više pljuvanja i laganja to si za njihovu interesnu i glasačku grupu tj. primitivce bolji.

Jovan
Gost
Jovan

Podkrala se greška, “Lider srpskog nacističkog pokreta…”

LSCG STARA GARD
Gost
LSCG STARA GARD

Isceracemo ih brzo

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Auu Profesore vrati ti Porferija za pomoć na Cetinju 🚁 preko tebe do Joanikija dobro te nagradio a sad šedi kući

Valter
Gost
Valter

Haha..sve “intelektualci” isti krivi, djordjevic, injac, bratic… Sprdnja

Naroz
Gost
Naroz

Što se ovi Srbi miješaju u naša unutrašnja pitanja nikad mi neće biti jasno? Zašto to njih interesuje pored tolikih problema u Srbiji? Zašto se ta rupa od 500 godina mora krpiti sa Crnom Gorom, mnogi narodi su bili porobljeni pa nemaju taj kompleks lažne veličine… Fenomen.

Send this to a friend