Politika

Došljak: Tužilaštvo da se bavi kršenjem ustavnih prava u Šavniku, umjesto što reaguje na spinove DF-a

Foto: Draško Došljak

Umjesto što tužilaštvo reaguje na bizarne provokacije i spinove poslanika DF, trebalo bi da se bave ozbiljnim slučajevima kršenja ustavnih prava koje se već četvrti put ponavljaju u Šavniku, poručio je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Draško Došljak.

<<<Jovanović: Ako se za bilo kojeg tužioca utvrdi da je počinio krivično djelo biće procesuiran<<<

Funkcioner DPS-a reagovao je na izjavu poslanika DF-a Jovana Vučurovića koji je sjutrašnji protest pokreta “Ima nas” okarakterisao kao poziv na “građanske sukobe”, te na najavu Vrhovnog državnog tužioca Maje Jovanović da će Tužilašto preduzeti radnje u svojoj nadležnosti u cilju utvrđivanja postojanja elemenata krivičnog djela.

“Umjesto što tužilaštvo reaguje na bizarne provokacije i spinove poslanika DF, trebalo bi da se bave ozbiljnim slučajevima kršenja ustavnih prava koje se već četvrti put ponavljaju u Šavniku. U suprotnom prioritete im zadaju stranke ciji lideri su prvostepeno osuđeni za državni udar”, objavio je Došljak na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
blam
Gost
blam

Preči im je Jovan Jole Lolica …., moj profesore! Blago nama sa našim institucijama, pogledajte samo te persone, sve Vam je jasno…

Send this to a friend