Politika

DPS: Abazović, koordinator za bezbjednost države ili kriminalaca?

Kako Dritan Abazović koordinira službe za bezbjednost najbolje smo juče vidjeli, kada je u sred Vlade u svom kabinetu ugostio bezbjednosno interesantno lice Mladena Kažanegru. Uz činjenicu da pokušava da obezglavi tužilaštvo antievropskim izmjenama zakona i da se hvali da ima kriptovani telefon, koji se obično koristi u komunikaciji mafijaša, postavlja se pitanje da li je Abazović koordinator za bezbjednost države ili bezbjednost kriminalaca, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista DPS.

“Dodatno, ako se uzme u obzir da je Vlada u kojoj je Abazović potpredsjednik, toliko nesposobna da ni sredinom juna još budžet nema, pa tako svjedočimo nedostatku kadra u kriminalističkoj policiji, nemogućnosti adekvatnog obavljanja procesnih radnji prilikom uviđaja za ubistvo, nedostatku osnovnih sredstava za normalan i neometan rad policije”, ističu u DPS-u.

Kako dodaju, imajući u vidu da je Abazović nedavno imao kontakte i sa Stevanom Simijanovićem, lažnim diplomatom i prevarantom, zaista zabrinjava stepen amaterizma koji pokazuje potpredsjednik Vlade.

“Posebno je apsurdno što je susretu Abazovića i Kažanegre prisustvovao i savjetnik potpredsjednika Vlade za bezbjednost. Kako ga je savjetovao, vidjeli su građani, ali ne samo oni nego vjerovatno i razni kriminalci, koji se osokoljeni Abazovićevom „gostoljubivošću“ spremaju za prijem”, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dan Noc Zora
Gost
Dan Noc Zora

Drutana sve vise vole mladi CG pa vi djedovi svirajte u diple

Mina
Gost
Mina

Dritan je najbolji politicar u Crnoj Gori , pa kome milo , kome krivo.

Oki doki
Gost
Oki doki

Dritan čisti put Škaljarcima jasno ko dan.

Barka
Gost
Barka

Dritan je……Dritan. Nema se tu sto ni dodati ni oduzeti…

Numero
Gost
Numero

Sve je jasno, sve smo vidjeli . Dno od Vlade

Neno
Gost
Neno

Slika govori više od 1000 rijeci !!!

Send this to a friend