Politika

DPS: Abazović svjestan izdaje koju sprovodi

Sa osmog Kongresa DPS-a (Arhiva)

Stavovi Dritana Abazovića, iznijeti u intervjuu Javnom servisu, konfuzni i kontradiktorni, pokazali su, da iza njega ne stoji nikakva politika, nikakav program već da je on zastupnik grupe poslovno – političkog lobija koji već godinama, po bilo koju cijenu – makar i nestanka Crne Gore i gaženja njenog identiteta – bez ikakvih ideoloških principa i skrupula, želi dio vlasti u Crnoj Gori, saopšteno je danas iz DPS-a.

“Abazović je svojim povišenim tonom i često agresivnim odgovorima, pokušavao da uvjeri javnost u ono u šta ni sam ne vjeruje: da će sa svoja četiri poslanika, dakle sedam puta manjom snagom nego što ima nacionalistički, velikosrpski blok oličen u koaliciji Andrije Mandića, Milana Kneževića, Marka Milačića, uspjeti da usmjerava spoljnu i unutrašnju politiku Crne Gore i drži je na kursu evro – atlantskih vrijednosti. Jasno je da ni Abazović ne vjeruje da je to moguće, ali ga očigledne i sasvim izvjesne posljedice vlastohleplja njegovih mentora – postepena promjena karaktera crnogorske države, narušavanje stabilnosti i međuetničkog sklada, najava klerikalizacije Crne Gore – uopšte ne dotiču i ne brinu”, dodaju u saopštenju.

On opravdanje za sopstvenu ulogu u ovom “projektu” nalazi u zamjeni teza i izgovaranju neistina, ističu, poput one da je aktuelna vlast učestvovala u svim ratnim zločinima u bivšoj Jugoslaviji.

U toj partiji navode da, iako Abazović, samo nevješto reprodukuje stavove svojih mentora, ipak čudi da je pristao da ide po domaćim i regionalnim medijima, i ponavlja ove besmislice na zaprepašćenje poznavalaca prilika u regionu i onih koji se sjećaju da je upravo Crna Gora bila utočište za preko 180 000, izbjeglica sa Kosova, Abazovićevih sunarodnika; da su Crna Gora i njeno rukovodstvo predvođeno Milom Đukanovićem, pružili utočište za sve koje je Miloševićev režim proganjao, uprkos stalnim prijetnjama i akcijama zlokobnog Sedmog bataljona, čije su pripadnike regrutovali sadašnji koalicioni partneri Dritana Abazovića.

“Pokušaj pravdanja pred građanima Crne Gore, poređenjem DF sa desničarskom, nacionalističkom partijom AFD je toliko neumjesan i pokazuje Abazovićevo licemjerje ili apsolutno neznanje. Ova partija je u Njemačkoj u opoziciji, i njeni kontroverzni stavovi, nemaju nikakav uticaj na kreiranje državne politike Savezne Republike Njemačke. Zato Abazovićevo lukavstvo da svoj sramni čin kolaboriranja sa partijama koje slave četničku ideologiju, zastrašuju i napadaju nacionalne manjine, veličaju druge države a svoju ne priznaju, podvede pod neku normalnu evropsku praksu, ne može proći i predstavlja samo jalovo potcjenjivanje inteligencije gledalaca”, ističu u DPS-u.

U toj partiji smatraju da nema kod Abazovića i njegove URA ničega ni zelenog, ni građanskog ni crnogorskog.

“Sve su to bili predizborni mamci upotrijebljeni da se dio birača, koji se iz različitih razloga ne slažu sa politikom aktuelnog državnog rukovodstva, prevari i da se njihovi glasovi predaju klerikalnoj, nacionalističkoj opciji koja ne krije da sanja “srpski svijet”, sa prepolovljenim brojem Crnogoraca i dominacijom jedne nacije. Sve je to jasno i mnogo manje politički pismenima, od Dritana Abazovića. Zato je njegova uloga još besčasnija.  Demokratska parija socijalista će kao pojedinačno najjača partija u Crnoj Gori redovno raskrinkavati svaki, ovakav i sličan pokušaj licemjerja, zamjene teza ili otvorenog laganja kako bi se sakrila prava uloga URA – trojanskog konja velikosrpskog nacionalizma”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Andjela
Gost
Andjela

Igra se vatrom!

Sunce
Gost
Sunce

Abazovicu vrtic se otvara prvog oktobra.!!!!

netko
Gost
netko

dritan je pokušao hod po žici, sa štapom. Ništa od toga. Nema nastupa u karijeri.

mrkela
Gost
mrkela

Opozicija nastupa sa pit bulovima a vi se ponašate kao razmažene pudlice !

mrkela
Gost
mrkela

Šešeljko fašizuje crnogorski prostor !

No name
Gost
No name

dritan je pokušao hod po žici, sa štapom. Ništa od toga. Nema nastupa u karijeri.

Gruban
Gost
Gruban

Bio jednom jedan moćan DPS ali kad je izgubio izbore skroz se počeo da raspada.polakote, viđeće te.Istina boli ali nikad više DPS moćan i da vlada.

mrkela
Gost
mrkela

Dps nije izgubio , nego su neki psi navatali dva crnogorca i predali ih četnicima da laju na crnogorce !

Milan
Gost
Milan

Bice opet poslije opstesrpskog orgijanja kroz grad, ljudi imaju oci, na ponovljenim izborima svi olovku u ruke i glas za DPS.

Tajac
Gost
Tajac

Kakvi plačljivci gubitnički, hahahaha.

Marina
Gost
Marina

Vala koliko god pali,ispod vas ne mogu.

AlKathery
Gost
AlKathery

“Svak je rodjen da po jednom umre, cast i bruka zive dovijeka” rekao jednom Rade Tomov .
U pamet se Crnogorci !

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Jedini krivci za ovakvu situaciju u drzavi đe na Srbi kolo vode, ste jedino vi, vođenjem svoje korumpirane politike. Dokle ste vi nas doveli. Dovode u pitanje nase nacionalne simbole. Postoji li to i u jednoj drzavi na ovom svijetu. Bruka.

mrkela
Gost
mrkela

Srebrenicu bi ti imao da nije bilo Mila !

Oslobodioc 1918
Gost
Oslobodioc 1918

Ajmo dečki, istorija….adio

Bojan
Gost
Bojan

E zamisli da DrPS drži nekome lekcije kako nešto radi iz interesa. Oni koji su iz ličnih interesa privatizovali ovu državu. Dobro je rekao Dritan, DPS je ogadio ovu državu građanima

ProMontenegro
Gost
ProMontenegro

bravo… svaka cast… pogledaj siru sliku… ne branim nikoga, daleko o toga… al, Drzavu ne damo, ne damo svoje JA, cilj je jedan. EU, i sve sto ide uz to sto ovi setaci ne znaju…. al ajde…. al opet pogledaj okolo…. jel ti treba da se vracemo u proslost, da radimo korake u nazad umjesto u naprijed? ti mi reci… Više »

Simo Matavulj
Gost
Simo Matavulj

Dps-ovci na aparatima. A sad adioo 😂😂😂

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

DRITAN je ponos Slobodne Crne Gore Srpske Sparte.
Brat je mio koje vjere bio, Sloga bice poraz vragu..

Simo Matavulj
Gost
Simo Matavulj

Istina !

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Slovenska a ne srpska …laz izrecena hiljadu puta na kraju je prihvacena kao istina. Nije cudo sto je Gebels ucio od vas.
lzmisljate , izvrcete , prisvajate.
Vase najjace knjizevno djelo ja Nacertanije
I.Garasanina. Da to procitaju i mi ovdje i narodi u okruzenju svima bi bilo jasno
KO STE VI SRBI!!!

Horor
Gost
Horor

Srbijanci

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Jes dok vam treba! Aj pušti tu priču molim te! Ja sam glasao URU,i ne mogu da vjerujem sta sad priča Dritan! Ne samo Dritan nego svi od reda,jedino Aleksa stoji iza svojih riječi,makar sad za sad!

Marjan
Gost
Marjan

Sta tacno ne mozes da vjerujes i sta to govori drugacije nego ranije?

Marina
Gost
Marina

Sto vi znate o slobodi,srpska sluzincadi!?

Marina
Gost
Marina

Crna Gora je srpska koliko je Srbija Albanska Sparta

dzonatan
Gost
dzonatan

Polakote. Vrlo brzo će i pola vaše partije bit od vas nazivani izdajicama.

Torkemada
Gost
Torkemada

Sve bih dao da vidim da vlada u kojoj je Dritan povlači priznanje Kosova.

Mile
Gost
Mile

Ma pusti kosovo,samo da rasklinkaju mafiju,zato i kukaju ovi iz DPS:”Izdaja!”.Izdade Dritan mafiju…zivio Dritan!

ProMontenegro
Gost
ProMontenegro

tuzno je, jako je tuzno sto niko od danasnje “omladine” istoriju ne nza…. ne zna sta se radilo, za sta se ginulo… sta su Crnogorci…. al ajde…. opet ce vam to biti objasnjeno… nadajmo se poslijednji put….
Treba rijesit i “te” probleme, ali ne uz “POMOC” rusitelja NAM drzave….. to je tuzna scena danasnjice….

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Kako si pametan…bavimo se svojom državom u kojoj imamo milion problema, pusti Kosovo i komšije

Marina
Gost
Marina

Sad cete ih imati ciklion !

bari1991
Gost
bari1991

Dritane, izluđe ih, pokaži malo više empatije😉

Baba vanga
Gost
Baba vanga

Nisam član nikakve partije ali ovo sad sto se desava u nasoj zemlji ja vidim kao katastrofu da je recimo Krivokapić samostalno izaso kao hajdukovic ok da covjek i povjeruje ovako svi ovi sto su sad dobili vlast su od zla oca i jos gore majke. Niko nijednu nije reko jos kako misle da rade za dobrobit naroda i države.… Više »

Kabiri
Gost
Kabiri

Tako je! Kad ides da ljubis ruke srbijanskom sinčiću Anfilohiju poslije izbora, nema tu srece… pa da je anfilohije najbolji na svijetu, a svi znamo kakav je to mrzitelj svega sto se ne slaze sa njegovom politikom i mislju. Normalni povraćaju…

Samo glasač
Gost
Samo glasač

Da, glasač sam Dps. Ako hoćete moj glas i kroz četiri godine, očistite se od lopova. Svaki tender je više nego dvostruko skuplji od onoga koliko stvarno košta razlika ide političarima u vrhu. Sklonite to, dovedite umjesto njih mlade, neukaljane ljude I opet ćete biti što ste bili.

pero
Gost
pero

dps je proslost ako nisi jos svatio

Mitko
Gost
Mitko

Pero: Samo polako. Tako je izgledalo i za DF, pa evo ih najjači poslije Dps. Svako ima pravo na drugu priliku, pa i Dps, ali ne sa ovim lupežima u vrhu.

Marina
Gost
Marina

Pokazi mi toga “postenoga”a da je na vlasti !!!
Pa ne vjerujete valjda da su se ovi dzabe valjali u blatu svih ovih godina,kako bi dosli gdje su sada?!
Najgori lopovi su oni koje nema pas za sto da ujede.
Oni su do sada crkavali od muke,ne zato sto neko pljacka drzavu,nego sto to njima ne moze biti.

Dgra
Gost
Dgra

Bravo Dritko. Za početak je dovoljno što si zabranio CPC. Kasnije idemo na zabranu crnogorskog jezika i nacije, pa onda i države. Bravo. Tako se to radi gradjanštino naša.

Cccse
Gost
Cccse

To slijedi kao rezultat osvojene slobode, oslobođene od svega crnogorskog.

predators
Gost
predators

zelja ce vam bit

Kip
Gost
Kip

E tako DIVNI covjek mrzi svoju zemlju! to se nije desilo ni kad su nas okupirala “braca” 1918, a tek nece sada. Ne bi uva ostalo 🙂

Marjan
Gost
Marjan

U pravu je covjek – amerikanci, australci, juznoafrikanci svi pricaju maternjim engleskim jezikom a ne americkim, australskim i juznoafrickim pa niko od njih ne strahuje da im je zbog toga oteta drzava. Sve zato sto nema nikog da im truje i ispira mozak kao u CG zadnjih 15 godina. Drzava je jedno, etnicka pripadnost je sasvim drugo.

Pobro
Gost
Pobro

Nikad nisam bio za DPS.Uvijek za Crnu Goru.Uvijek ću bit za one koji vole CG.Ne mogu da zamislim da će Crnu Goru da vode likovo kao Mandić Knežević Milačić itd.Što ne ide ne ide.Mislim da ta vlada neće iako se formira dugo opstat i da će bit brzo novi izbori

Mi smo
Gost
Mi smo

Trojanski konji….

Dpero
Gost
Dpero

Vrijedjas konje on je najobičniji magarac

Tanja
Gost
Tanja

Dovidjenja DPS nema šta više da lazete Abazovic neće vladat 30 god ni on ni niko sada treba narod da pametno odlučuje

MNE
Gost
MNE

Mozda ne abazovic ali ostali iz opozicije imaju staza kao i dps tako da se nece lako maci vidjela si bd

Marina
Gost
Marina

Nece ni 30 dana ako bude pameti u ovoj zemlji,makar naknadne .

Marjan
Gost
Marjan

Sta sve treba da se desi da DPS shvati da je izgubio izbore? Nema vise, cao cao, adios… cemu ovo prenemaganje i mucenje? Pa niste se u rodili u fotelji majku mu.

MNE
Gost
MNE

Ne radi se ovdje o dps u neka napravi manjinsku vladu a dps i df po strani ovako ispada sjasi murta da uzjase kurta

Marjan
Gost
Marjan

To ti napravi stranku pa pravi vladu sa kim oces. Ovaj je jos pre izbora rekao sa kim hoce u koaliciju zasta ima svo pravo ovog svjeta, dobili su vecinu za to sto su ponudili, i naravno da ce sada da sprovedu ono za sta su dobili mandat od naroda. Dobro dosli u demokratiju… vecina odlucuje, a ne sad svako… Više »

Cccse
Gost
Cccse

Osladi se fotelja Careviću sa osnovnom školom, kako neće Dritanu sa doktoratom.

Marina
Gost
Marina

U Srbiji su ministri keramicari,pecenjari,vozaci,vodoinstalateri,…..

Владимир
Gost
Владимир

Pobogu Marina, imaš li ti privatni život ili samo ovde kukaš? Promenila se vlast i samo treba svako da nastavi da normalno radi svoj posao. Zapad skida istrošene pilitičare koje je prethodno postavio. Ovi novi, ne smeju da rade ništa protiv zapada. Samo će SPC dobiti garancije da im se verski objekti i zemlja neće oduzimati, a Srbi proporcionalnu zastupljenost… Više »

Marina
Gost
Marina

Sto ti nije jasno?To bi ti trebao najbolje da razumijes obzirom da su tvoji gubili 30 godina izbore.
Mada je svakoj budali jasno da je DPS stranka koja je samostalno izasla na izbore i osvojila NAJVISE- 30 mandata.Sto je nedokucivi san za drugoplasiranu koaliciju od 40-50 stranaka.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Znači srbima odgovara da im je Milo predsjednik države a da im ovamo albanac Dritan daje većinu tj da zavise od njega,napredovali su.Viđećemo dokle će izgurat trio fantastikus

Cccse
Gost
Cccse

Ova kombinacija Milo i Dritan da vladaju veljesrbima je najbolje nešto što je proisteklo iz ovih izbora.🙄

Nomad
Gost
Nomad

Iako ga nijesam glasao sve više mi se sviđaju stavovi koje zastupa Dritan Abazović.On je ono zagovara ono što treba običnom crnogorskom građaninu.Pred njim i njegovom strankom je svijetla budućnost i mišljenja sam da će na sledećim izborima uduplati broj pristalica-glasača.

MNE
Gost
MNE

Sacekaj da vidimo rezultate svi oni lijepo pricaju

Marina
Gost
Marina

Kad slusas Vucica kako prica rekao bi da je Periklovo doba u Srbiji.
Lako li je pricati.

Bili srecni ♥️♥
Gost
Bili srecni ♥️♥

Nije vise vasa dps Crna Gora Ovo je moja Crna Gora ., njegova I njihova lMoje , njegove I njihove planine ,rijeke I mora ..Najljepsi ljudi zive u mojoj Crnoj Gori ….Stasiti , vrijedni plemeniti lpozrtvovani , I pouzdani ONI su Crna Gora ….Moje dijete , njegovo dijete ,,njihov brat ,, kum I komsija zive zajedno od davnina ali VI… Više »

Sunce s juga
Gost
Sunce s juga

Divno napisano I istinito
Bas me cudi da objavise ovakav komentar
Ali ok .Promijene promijene se
😄

Gigi
Gost
Gigi

Bravo za tekst.
Sve ove godine su nas djelili.Sad je dosta.Necemo vise padati na njihove provokacije.Nikad vise.
Sad je samo jedan cilj Demokratija i procesuiranje svih koji su opljackali ovaj narod.

50 / 60
Gost
50 / 60

BRAVO
Mnogi zele da zive u miru I bez kriminala ..
Sloboda je tu

Marina
Gost
Marina

Vidjecete vi sto je pravo ropstvo.Necemo mnogo stariji biti.

MNE
Gost
MNE

Prvi pasus odlican i sve je bilo tako, predpostavljam da si crnogorka jer ne pominjes svoju nacionalnost u drugom pasusu. Nemoj da zaboravis da osim dps i spc je faktor koji pravi podjele tj. ne priznaje tebe i sve crnogorce!

komitovic
Gost
komitovic

da priznacemo cetnike da nas vode i andriju mandica sto poziva na rat , on je dobar a dps ne . ok , doslo vrijeme cetnici o miru i zajednistvu da pricaju

🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️
Gost
🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️

Kad porastem bit cu cetnik
Sad sam partizani
🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️

Marina
Gost
Marina

Cetnici o miru !!!!Hahahaha
To ti je kao da Iranci pricaju o čvarcima.

Marina
Gost
Marina

Sve si u pravu DRUGARICE.I ja to sve zelim ali ne u drugoj ili trecoj srpskoj drzavi,nego u CRNOJ GORI.

Miroslav
Gost
Miroslav

Necemo karadjordjevica okupatora kapelu

Tamara
Gost
Tamara

Kapelu je napravio Njegoš. Obnovite mu je, zaslužio je. Skinite samar sa Lovćena, neka mitropolit počiva u crkvi, kao što je i počivao.

Njegos
Gost
Njegos

Crna Gora nece bit Srbija Nikadddddd vise 1918

D.D
Gost
D.D

Kakav komad budale
Stidi se imena pod kojim se predstavljas

Marina
Gost
Marina

Sto ti znas o stidu?

Marjan
Gost
Marjan

Hoce ako vecina tako odluci. Isto kao sto je na demokratski nacin izasla iz zajednice Srbije i Crne Gore, na taj isti nacin se moze i u tu zajednicu vratiti ako to podrzi vecina stanovnistva. Nista manji suverenitet republika Crna Gora nije imala u zajednici nego sto ga ima sad…

Velek
Gost
Velek

To će biti nemoguć scenario, na vašu žalost. CG je članica UN-a, Europola, Interpola, Unesca, a znaš li šta piše u pristupnom ugovoru sa NATO paktom?? Članica smo NATO pakta minimum do 2038. godine. Tako da..moram te razočarati, do tada ćemo ući i u EU, iako ne vjerujem da će to biti sa ovom predstojećom Vladom, zbog njihovih skrivenih pretenzija… Više »

Marina
Gost
Marina

Ma sve si u pravu samo nisi sto se tice skrivenih pretenzija,posto otvorenije ne mogu biti.
Oni koji cijepaju,pale i gaze zastavu zemlje u kojoj zive,unistavajj simbole njene nezavisnosti,gaze i cijepaju ustav na sred skupstine i mlate zastavama tudje zemlje nikako nemaju skrivene pretenzije.

Marjan
Gost
Marjan

A sto na moju zalost? Ja sam relaksiran sa svim zasta se opredeli vecinski narod u CG. Isto je reagovala Srbija i nakon referenduma, nikakav problem Srbija nije pravila da CG izadje iz zajednice. Tako da ako nekad narod CG bude zazeleo da opet udje u zajednicu super, a ako ne bude opet super – problem je samo sto pojedinci… Više »

Kosac
Gost
Kosac

Kakva si ti budala majko mila

SamoRealno
Gost
SamoRealno

Politički neutralan samo kažem:
Treba biti umjetnik i napraviti javni dug od 3.7 milijardi eura na 625.000 stanovnika!

Kale
Gost
Kale

Treba biti lopov a ne umjetnik. I neko je takve lopove još i glasao, zamisli to.

Marina
Gost
Marina

Ali treba biti i mnogo naivan,blago receno,pa vjerovati da ce OVIIII to popraviti
ako je to sto si napisao uopste istina.

Baraka
Gost
Baraka

Sve je tacno. Dritan igra po nalogu Rakcevica i Perovica a obojica bi babu rodjenu prodali za dinar, a dhe bece drzavu…. Nego, vidhece se sve uskoro kada velikosrpska banda pcne da melje..

1111
Gost
1111

Pitajte Narodnu slogu…Kilibarde i Slavka Perovica kako ih je Rakcevic izdao….a sad protura njihovu ideju…

Marina
Gost
Marina

Kad im Srbija procvjeta od crnogorskog turizma.

Mi smo
Gost
Mi smo

Mislim da je sve posteno rekao ali vama je to nepojmljivo.

Staxe
Gost
Staxe

Stvarno na srce da te zabole….

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Njegova prica ne pije vodu to je svima jasno ali mene kao posmatraca tjesi jedna stvar a to je,ako koalicioni partneri ne budu htjeli po sporazumu i napustamo vladu e to je onda dobro ako tako misli

БдБд
Gost
БдБд

Изгледа да ови из ДПС-а мисле да само они имају право да владају, право да одлучују, да мисле. Мораће да се навикну на нову Црну Гору у којој су сви људи и народи једнаки, у којој нема апартхејда, етноцида, крађе идентитета,… ДПС није Црна Гора

MNE
Gost
MNE

Za etnocid i kradju identiteta adresa ti je spc!

Marina
Gost
Marina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ahahahahahahahaha
Oh,hvala ti sto me danas zasmija!!!!!

Blok 5
Gost
Blok 5

Prva partija koja je priznala rezultate izbora.
Opozicija obo nikad do sad nije uradila.
I to je cin demokratije

MikaH...
Gost
MikaH...

Ja sam ponekad glasao DPS u prošlosti. U zadnjih 7-8 godina nisam izlazio ali na ove izbore poslije svega viđenog u poslednje vrijeme(čovjek se pogubio) morao sam podržati opoziciju. DPS se istrošio, vide to i van CG. Vrijeme je za građansku državu.

Jovan
Gost
Jovan

Da za promjene ali da li bas ovakve

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

какве онда? какве ти то замишљаш промјене без ДПС-а и ДФ-а који су заједно мин 70% гласова без да иселиш 70% становништва…

Cccse
Gost
Cccse

DPS se istrošio a ti glasajući opoziciju dobio crkvenu državu u 21.vijeku.

Neno
Gost
Neno

Ao, pa zar vam nije Vatikan gazda?

Marina
Gost
Marina

Pa ti je gradjanska drzava sa Mandicem,Medijevicem,Knezevicem …..????

Velek
Gost
Velek

Dritan se nada da će do narednih izbora uspijeti sva obećanja iz predizborne kampanje da ispuni, i tako okupi oko sebe suverenistički blok generalno, ali najveći dio iz DPS-a. Medjutim, najviše me strah pokušaja asimilacije, i toga šta će SPC raditi iza zavjese povodom predstojećeg popisa. Ne smije se podleći pod pritiskom i represijom DF-a, koji moguće da će uslijediti.… Više »

Marjan
Gost
Marjan

Dritan je najpametniji momak u celoj opoziciji. Na ovoj popularnosti je sada duplirao podrsku pa bi na novim izborima dobio ne 5 nego najmanje 10 procenata. I bas zato ce svi ostali morati da mu popustaju. DPS je proslost samo da to jos shvate. Buducnost pripada Becicu i Dritanu, a Zdravko je tu samo da bi pacifikovao srpski blok. Ukoliko… Više »

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Citas li ti sto pises. Kakve su ovo gluposti. To nikad njihovo nije ni bilo. Sta ima njima da se vrace. 😡

Marjan
Gost
Marjan

Ljudska prava su univerzalna prava u cijelom svijetu koja se moraju postovati. A jedno od njih je pravo na vjeru i na jezik. Ako vise od 50 posto ljudi govori srpskim jezikom to mora biti zvanicni drzavni jezik. Kako to da skoti, velsani, irci, amerikanci nemaju problem da priznaju da govore engleskim jezikom ili jezikom druge drzave, a neki problem… Više »

Marina
Gost
Marina

I Taci i Haradinaj su najpametniji Srbine!

neko
Gost
neko

dps na aparate

Tajfun
Gost
Tajfun

Hoce da prave postenu Crnu Goru,iza svske koalicije koje ce da cine buducu vladu stoje veliki tajkuni,KAKO CETE SA VELIKIM TAJKUNIMA DA STVARATE POSTENU CG??

Makica
Gost
Makica

Polakote

Marko
Gost
Marko

Pripremajte vi polako govore za pravosudne organe,trebace vam

Ajde
Gost
Ajde

Trebalo bi da se pripremsju i vlast i opozicija posto su jednako posteni. Ali to nikad biti neće.

Matematicar
Gost
Matematicar

Oce, provescemo naredne godine hraneci se od sudjenja… Kako da ne.

Svijest
Gost
Svijest

Ha ha ha kako da ne

Newvilage
Gost
Newvilage

Tako je da vidimo koliko su ti veliki ljubitelji Crne Gore nju ojadili, sad muka, propadaju kombinacije pa su im drugi krivi

Marina
Gost
Marina

Kako su nam duhoviti ovi noviiii !!!
Mora da su se najeli duhova .

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Koliko sam pratio predizborna obracanja, program “Crno na bijelo” se mahom koncipirao na: 1)Neulasku u koaliciju sa DPSom 2)Nastavku i intenziviranju pregovora sa EU 3)Obecanju da necemo napustiti NATO 4)Zakonu o lustraciji i porijeklu imovine 5)Obecanju da se simboli CG nece mijenjati 6)Obecanju o nepovlacenju priznanja Kosova 7) Ekspertska Vlada Prvo su ispunili. Za drugo, trece, peto i sesto su… Više »

Ajde
Gost
Ajde

Ništa od toga. Prazne priče.

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Sacekajmo da vidimo. Alo budu prekrsili i jedno od obecanja imamo razlog za kritiku i smjenu nove vlasti. Do tada treba da podrzimo covjeka da pokusa da promijemi stvari na bolje.

Окле
Gost
Окле

Ада то сви знају. Нијесу нити ће прекршити, није то ДПС-ов сателит. Ође бе највећи проблем под бројем 4. Ту је мука на ДПС и њихове тајкуне, пошто знају да је то неизбјежно.

Tajfun
Gost
Tajfun

Obecsli su da nece uraditi sve ono sto ne mogu da urade,jer im za sve treba dvotrecinska vecina,kao i podpis predsjednika drzave,OVAKVE PRICE VRIJEDJAJU INTELIGENCIJU SVAKOM PAMETNOM CRNOGORCU.

Demokrata
Gost
Demokrata

Đe ste DPS-ovci, momci! Viđite, sami ste rupu iskopali u koju ste upali. E sad se lagano izvadite. Puno sreće 🙂

5g ili 4s a?
Gost
5g ili 4s a?

Kad ti izvrse nuzdu broj2 na nacionalni identitet i sve ostalo? Oli se zajedno sa njima vadit ili ces da siris 3 prstica?

Burtaisanin
Gost
Burtaisanin

Ne mlatite.

Pamtim vas
Gost
Pamtim vas

Niko ne nosi maske
Ne drze distancu
Zato peru ruke I pune dzepove

Odgovoran
Gost
Odgovoran

DPS nije Crna Gora, ima jos ljudi koji vole ovu drzavu.

BudvaMontenegro
Gost
BudvaMontenegro

Slabo

Marina
Gost
Marina

Pa dje ste se sakrili?
Vidite li sto vam OVI spremaju ?

Takva je istina
Gost
Takva je istina

Dostojno podnesite poraz. U zlu se ne ponizi a u dobru se ne uzvisi. DPS da se ne unizi.

SiMuuuVic
Gost
SiMuuuVic

Kad krenu optužbe svi će potpotrčati da budu svjedoci saradnici. Jedva čekam 🙂

Srbo
Gost
Srbo

Gospodo iz DPS ovo je neka nova Crna Gora na koju ćete morati da se naviknete.

Mija
Gost
Mija

Ali nikad srpska!

БдБд
Gost
БдБд

И српска и свих народа ! Посебно српска. Као што је била под Петровићима и увијек у историји ! Прошетај Црном Гором, ван Цетиња, Рожаја и Улциња, и упознаћеш већинску Црну Гору !

Marjan
Gost
Marjan

A sta ti to imas protiv Srba? Dokle vise taj fasizam?

Popokatepetl
Gost
Popokatepetl

Ne moraju da je vole, ali će morati da je poštuju.

H2O
Gost
H2O

Prema kome postovanje…..mi volimo svoju zemlju za razliku od vas….tudja vam je milija…..izrodi i izdajnici.

Da se zna
Gost
Da se zna

Crnu Goru? Pa to smo mi iz DPSa stalno givorili. Nova vlast MORA POSTOVATI CRNU GORU. DRUGACIJE NECE MOCI! Nema više mlataranja trikolornim zastavama. SPC ce takođe ici otkud je došla. CPC se vraca na svoje iskonsko mjesto drzavne religije pravoslavnih Crnogoraca…
Sacekajte samo dok se potpise Kosovo, nakon toga Crna Gora se resetuje na povetno podesavanje.
Ja toliko.

Младен
Gost
Младен

Већих издајника од вас нема, сигурно!

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Pustimo ih 2-3 mjeseca, onda će sve biti jasno da je URA upala u ,,srpski svet,,
Zivi bili pa viđeli

Ajde
Gost
Ajde

Nije upala nego su to svjesno i podmuklo uradili.

Marjan
Gost
Marjan

Srpski svet je realnost Crne Gore, s obzirom na narod koji zivi u njoj, nasledje i jezik. S obzirom na specificnosti te teritorije i svega prethodno navedenog, taj srpski svet ne zivi u drzavi Srbiji vec u drzavi Crnoj Gori.

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Marjane, za 2 -3 mjeseca od ,,srbskog sveta,, nece ostati nista.
Polakoooo Marjane, ovo je sve Njemačka kreirala da malo isprobaju opoziciju

Marjan
Gost
Marjan

Srpski svjet ne cine Nemci nego gradjani Crne Gore koji nose taj identitet u sebi. To se ne moze gumicom obrisati. Samo ta cinjenica koliko su Nemci i generalno zapad upleteni u desavanja na ovim prostorima govori koliko smo mi svi okupirani i kolonizovani od tih tudjina a ne od najblizih komsija, rodjaka, koji dele istu sudbinu. Ti stvarno mislis… Više »

Marina
Gost
Marina

Realnost je koliko i Albanski i Bosnjacki i Hrvatski i Muslimanski i Romski …

Manitulja
Gost
Manitulja

Sledece izbore glasam Dritana.

Miki
Gost
Miki

Onda ti je koeficient sobna temperatura hehe

Neobavijesteni
Gost
Neobavijesteni

Miki majstore…ne znam koliki ti je “koeficient”…ali ti je koeficijent ispod sobne temperature…u iglou…cao…zdravo…

Marina
Gost
Marina

Haaaaaahaaaaaaahaaaaaaaaaaaa

imosam60@gmail.
Gost
imosam60@gmail.

Sledece izbore glasam Dritana.

KOMIT
Gost
KOMIT

Sledeće izbore neće biti Dritana tj.biće statistička greška.Preveslaće ga njegovi “koalicioni partneri”, što im neće biti prvi put.Ali sam je kriv, pametan uči na greškama, a neko(da ne kažem ko) nikad.

Marjan
Gost
Marjan

pa nije Dritan sisao vesla… meni lici da ce on preveslati njih, a vec je i poceo to da radi.

Crni
Gost
Crni

Dps, dosao vam je kraj…a sad adio

P R I K A
Gost
P R I K A

Dps aut , koja kuknjava , ode moc

Simo Matavulj
Gost
Simo Matavulj

Dps na aparatima 😂😂😂

Mrki
Gost
Mrki

Pricaju protiv Dritana a u stvari su se molili da ih uzme u koaliciji pa da opet vladaju…unistili ste CG i srecan vam put…zasluzili ste prezir od građana kao i svi koji su vam to omogucavali

Kamis
Gost
Kamis

Kakva izdaja?Ja sam ga glasao da se smijeni DPS pa s bilo kim samo da sidje sa scene.Tako da mene kao glasaca URA on nikog nije izdao.Bi ste glasali DPS i ni vas nije izdao.

Tajo
Gost
Tajo

Sacekaj da dodje na red velika srbija, da dritana maknu jer im vise nece bit potreban pa da nam uvale spojanje sa srbijom, da nam promijene zastavu i himnu
Jedino ako si sve to zelio glasajuci za Ura

Marjan
Gost
Marjan

A ko to tacno trazi veliku Srbiju? Drekavac iz koga je izmislio Milo da bi sebe predstavio kao jedinog branitelja od zamisljenog neprijatelja? Pa cak i kada je Crna Gora bila zajedno sa Srbijom ona je bila nezavisna republika sa svojom zasebnom fiskalnom i monetarnom politikom i sopstvenim zakonodavstvom. Cak je i monetu imala svoju. Jedino ako mislite da je… Više »

Damir
Gost
Damir

Zivim za dan kad ce nova vlada pokazat pravo lice i da vidim i cujem odgovor Abazovica al nek zna i on i nova vlada da nas Crnogoraca ima dovoljno da zastitimo nasu Crnu Goru u svakom smislu i njene interese, bez Dps nema ni evrope ni stabilnosti to svakom gradjaninu je jasno samo su umorni od puta koji moramo… Više »

Marko
Gost
Marko

Hahaha

ivana
Gost
ivana

Ja ne bih da se ratuje. A bojim se da ne bude kakvoga čuda kad neki ukapiraju za šta su glasali.

Mrki
Gost
Mrki

Tacno nema Evrope ovih 20 dana…evo se javljaju iz Francuske i Njemacke da je nestalo Evrope…ajde ne glupiraj se

Filermosa
Gost
Filermosa

Ovaj Dritan se zbilja ne pita puno sa glavom.

Staxe
Gost
Staxe

Pita,pita…nego ti se pitaš jedino ako prođe ko pored tebe takvoga…

Aj da bude
Gost
Aj da bude

Optuziti nekog da iza njega stoji poslovno politicki a optuzba dolazi od nekog ko je godinama sprovodio politiku ja tebi ti meni, ja sam drzava, mi mozemo sve, zakon vazi onda kad mi kazemo, poslovni lobiji koji nama placaju danak oni mogu da se ponasaju monopolisticki i td. Kriminal na vrhuncu, korupcija na vrhuncu. Jedina pokitika je pokitika ko je… Više »

Dritane
Gost
Dritane

Sto bi sa tehnickom vladim?

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Kako je sloboda tesko pala diktaturi. Porazeni gubitnici jos ne shvataju da odlaze na sramnu stranu istorije.
Casni ljudi nakon pada podnesu ostavke. Aktivisti koji su se igrali sa sudbinama ljidi i porodica, treba da osjete kroz kakvu su torturu prosle demokratske snage za ovih tuznih 30 godina mraka i tame.

sara
Gost
sara

bravo za “nikad vise”.
odavno bolji komentar nijesam pročitala.
ADIO DPS.

Dragan
Gost
Dragan

Saro sta mislis da ti malo damo mikrofon mozda budes glasnija

Filermosa
Gost
Filermosa

O čemu pričaš? Jesi li svjestan šta govoriš?

Komita
Gost
Komita

Obicno kad se puno uzleti pad bude jako bolan,toliko puta vidjeno,i po okruzenju ste leceli u pocetku a krajevi jako bolni!!

Marina
Gost
Marina

Ovoliko ne bi uzleceli ni da imaju 80 odbornika.
Imaju 1 vise
Pa ovo je da puknes od smijeha!
Suverenisticki blok nije mogao toga jednoga jos da namakne da je htio???!!!!
Mnogo glup narod!

Ajde
Gost
Ajde

Od te torture svi puni kao brod.

Milena
Gost
Milena

Bojim se da ce se svima nama smrknuti od ovih koji su gori od svakoga,vidjeli smo ih onu noc kad su navodno pobijedili,da ih brzo nisu ucutkali,junacine krenule na manjine po starom receptu iz Bosne,Hrvatske,Kosova,da stvore haos,ali sve stade,nema prevare i lazavine,sve se vidi,bez ko nece.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

DRITAN se bori za slobodnu i pravednu Crnu Goru.
Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.
Brat je mio koje vjere bio..Sloga bice poraz vragu..

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

I hitler bi ujedinio svijet da su ga pustili nema bratske sa krvnicima

Dragan
Gost
Dragan

Ne seri

Tajo
Gost
Tajo

Jos samo da naucis da Njegoseva Crna Gora nije bila srpska, u Njegosevu Crnu Goru srpska crkva nije ni postojala

Snjeg
Gost
Snjeg

Pravednu .E onda mora mnoge oko sebe da privede pravdi i da se zakon o slobodi vjeroispovjesti pocne odmah primjenjivati.Evropa je rekla da je zakon odlican.

Kallabrezi
Gost
Kallabrezi

I sto kazes Dritane da su otac i majka Skenderbega bili Srbi.Znaci li to da je Gjergj Kastrioti-Skenderbeg u Kruji govorio ekavicu.Nista me vise od tebe ne cudi pa i da izdas Crnu Goru.

Glorija
Gost
Glorija

Kao sto je i izdao neznam ko bi mogao ruku pod ruku sa ovim izdajnicima ni u Srbiju ne mogu da vjeruju da postoje ovakvi izdajnici i oni se sa njima zanovetaju samo da dodju do mora a ovi nesretnici bi im sve dali za Leskovac i Cicevac.

Marina
Gost
Marina

“Misle ljudi da je bijes najopasnija emocija.Ali GADJENJE je jezik mrznje”

Ja dodajem.Gadim se izdajnika!

-Patriota-
Gost
-Patriota-

Duso, procitaj nesto za promjenu.

Kotor
Gost
Kotor

Okle ovoliko bjelasa na portal? Bice da ih bojkotuju na srbijanske ali uzalud vam rabota. Patrioti se ne mogu vise prevariti. Neka je vjecna.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Crna Gora je zemlja svih naroda i gradjana.
DRITAN je ponos Srpske Sparte.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Uzmi knjigu pa procitaj serbski glupane…Nije srpska nego slovenska Knjiga Rusa Evgenija Markova o putovanju po Srbiji i CG. I to ste ukrali i preinacili kako vama odgovara, pa Gebels je od vas naucio- laz posle upornog ponavljanja se pretvara u istinu.SERBI-SLUGE Vi ste imali kompleks sto vam je Milan Obrenovic nepismen a nas Njegos u Evropi poznat pa ste… Više »

Marina
Gost
Marina

Jedno im se mora priznati.
Ostali su dosledni svom imenu.I dalje su SERBI-SLUGE.

dzonatan
Gost
dzonatan

Nisu to bjelaši nego bivši glasači DPS-a.

Gorica
Gost
Gorica

da, da, ko pise ove tuzbalice za lelekace?

Bokelj
Gost
Bokelj

Bivši glasači Dps-a su snp i demokrate.

Snjeg
Gost
Snjeg

Placaju ih dobro .

Mekely
Gost
Mekely

Sad vam za sve kriv nebitni Dritan a nista niste krivi vi koji ste Crnogorce doveli na rub provalije ostavivši ih bez crkve,bez institucija i najzaduženiji narod u Evropi.

nick
Gost
nick

Mekely ove promjene će za Crnogorce biti melem na ranu. Ranu koju je napravio DPS saradnjom i jacanjem SPC. Mislili su da mogu dovijeka da vladaju na taj nacin. Sad je svima jasno i DPS i SPC ce u zaborav.

Bnjj
Gost
Bnjj

Da li ovi ljudi tzv Patriote Dpsovci shvataju šta su uradili CG, koliko su ju poharali, kako se loše živi, đece se sve manje rađa, apatija je u narodu bila prisutna.

Gorica
Gost
Gorica

oni samo svoje .uze cuvaju…i nemaju kapaciteta da shvate i vide dalje od svo nosa

jadijadni
Gost
jadijadni

DF-ovce neki birači smatraju bogom danim na čelu cg institucija

N I N
Gost
N I N

Многе афере везане за цркву остале су без епилога. То је утицало на смањено поверење грађана у ову некада неприкосновену институцију. Да ли је страх од истине или нечиста савест једног броја великодостојника разлог што се црквени процеси не спроводе. Не прође дуго, по овоземаљским мерилима, а да у јавност не доспе нека афера везана за црквена лица, обично из… Više »

Srbo
Gost
Srbo

Po anketi sprovedenoj prije izbora znaš li kome najviše vjeruju Crnogorci?
Amfilohije Radović

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Tu anketu je radio ni manje ni vise nego neki srpski portal 😂

dzonatan
Gost
dzonatan

Naravno da ćete se bavit URA-om. Svakim danom sve više i više vaših birača simpatiše njih. To je jasno kao dan. Preokupirani ste njima. A samo im tako dajete snagu i govorite koliko su vam pobrkali konce

dzonatan
Gost
dzonatan

Toliko je Abazović nebitan i nevješt, da evo DPS i svi njegovi sateliti već mjesec dana samo o njemu pričaju. Ušo vam je u biračko tijelo, pogotovo sad poslije izboea, okrenuo medjunarodnu zajednicu protiv vas i to vas srbi više nego srbi.

šrafc
Gost
šrafc

Zato što on lajanjem tipa Medo traži pažnju i zaštitu i mora mu se malo poklonit pažnja. Ali on je samo mala pudli pudli pudliiiičica.

dzonatan
Gost
dzonatan

Zato što je pacifikovo DF, dobio medjunarodnu podršku koja se izmedju ostalog broji i sa trećinom evrooskog parlamenta. Zato što vam je potpuno pomrsio igru u kojoj DPS dobija izbore plašeći narod i medjunarodnu zajednicu četnicima.

Siped
Gost
Siped

Vi ste bili velikosrpski nacionalisti ranih devedesetih, sjetite se Slavka Perovića. Ovi sad nemaju veze sa tim. Kako Vas nije sramota da dijelite nekome lekcije. Pokažite malo dostojanstva.

Gorica
Gost
Gorica

bravo!

Depsi
Gost
Depsi

Bacali ste i vi mamce i udice i lovili u mutnom, zamajavali ovaj narod. E sad, kad više nema glupih ribica, plačete. Nije smak svijeta, imaćete i vi hljeba kao i ostali narod. Da vidite kako je živjeti u stvarnom svijetu. Do sad ste bili u imaginarnom.

Djuka
Gost
Djuka

Tek će se vidjeti razmjere vaše izdaje, unakazili ste ekonomiju da će decenije trebati da prođu dok se ne oporavimo.

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Hahaha u odbor im Aleksandra Vukovic. E pa cudo. DPS morate malo da se mijenjate.

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Mislim na strukturu. Procesljajte malo, dovedite malo eksperata.

bembar
Gost
bembar

Znamo da Vam ona samo smeta zbog svog obrazovanja i zbog svog poznavanja istorije, ima ekscentričan izgleda i šta? Ljubomora Vam neće pomoći, bolje se borite i ostvarite sebe i uradite nešto, no što olajavate i kukate.

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Neoprostiv i nedopustiv je onakav, agresivan i primitivan, stav prema jednoj novinarki. Sve i da nije zena bila preko puta njega, onakav stav je skandalozan i nema mu mjesta u javnom prostoru. Trebalo je da novinarka ustane i ode. Ne vidim da su se NVO nesto oglasile oko toga. Sta je sledece – da javno tuku?

dzonatan
Gost
dzonatan

kako ga nije sramota da je onako izdominira odgovorima i to na vašem terenu. haha. plač

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Neko ko dominira ne pokazuje nervozu i agresiju. Toliko o tome koliko znas i razumijes 🤣🤣🤣

dzonatan
Gost
dzonatan

Ko ono reče “sjedi bitango”? Ako već pričamo o nervozi 😉

H2O
Gost
H2O

Dobro mu je i rekao….a to cete tek i da vidite

Gorica
Gost
Gorica

dobro se ti razimijes sa ovim lelekacima

Gorica
Gost
Gorica

ljiljo, nema vise zasticenih!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Sram vas bilo, nijeste mrdnuli dalje od devedesetih, kaada ste svakoga ko nije bio za vas etiketirali kao izdajnika, protiv vas su jedino bili Crnogorci !

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Ovi sto ojadise budzet CG i sto ne placaju poreze su veliki Crnogorci. DPS mora da napravi veliku rekonstrukciju i onda da prosipa postenje, moral i patriotizam. I naravno, da vrati Drzavi makar pola para stecenih na raznorazne partijske kombinacije…

Maksim
Gost
Maksim

Abazoviću, raskini koaliciju, novi izbori su potrebni Crnoj Gori. Vidiš li dje Crna Gora ide?

dzonatan
Gost
dzonatan

DPS nije država. Crna Gora ne ide nidje nego naprijed. A DPS suprotno.

KOMIT
Gost
KOMIT

Ok, DPS nije država.Ali,kako da shvatimoi, u kom pravcu ide ova naša Crma Gora, ako se pobjeda opozicije slavila sa trobojkama, tri prsta i repertoarom čisto srpskih nacionalističkih pjesama?

Zoran Lubarda
Gost
Zoran Lubarda

Dako ne zaratimo ni sa kim za 4 godine, pa ako nesto lose krene izabracemo vas opet. Daj neki zakoni da se promijene, pa cemo lako. Opusteno nece CG nidje!

Prešo
Gost
Prešo

Vi ste pokazali kako se volli država.
Ruku na srcu a drugu u špag.

Ljubo Jovovic
Gost
Ljubo Jovovic

DPS zabranit kao politicki Subjekt u CG

Krcko
Gost
Krcko

Kad nisu cetnicine zabranjene nece ni oni

Ivan
Gost
Ivan

Prodao si Crnu Goru Dritane!

dzonatan
Gost
dzonatan

Dritan? Ne znam iz kog si grada al sam siguran da je barem jednu jaku kompaniju u tvom gradu uništio neki Milov kum ili rodjak.

Filermosa
Gost
Filermosa

Sankcije koje je prouzrokovao velikosrki nacionalizam i koji živi zahvaljujući klerofasiatickoj hordi samo su pečat na politici koju zastupa rukoljub.

Deni
Gost
Deni

DPS…Milo..❤ uz vas do kraja..malo se reorganizujte pa do novih pobjeda…

Schumi
Gost
Schumi

Pustite vise uvije forme kad pricate o njemu… izdajica Crnr Gore bree!!!!

Mila
Gost
Mila

Slažem se da je narod prevaren. Nije mi jasno da ovako do tančina odradjena strategija nije prepoznata od strane ANB-a! I ne samo njih… I vi ste prenebregli opasnost koja vreba! Što se Abazovica tiče, ne mislim da je baš okrenut protiv Crne Gore, čini mi se da je i on prevaren! No vrijeme je majstorsko rešeto! Sad možemo samo… Više »

Kardinal
Gost
Kardinal

Neka taj expert pita svih svojih 25.000 glasaca da li su glasali za koaliciju ss DF.Vec se mnogi osjecaju prevarenim.

dzonatan
Gost
dzonatan

pa rekli ste nam vi iz DPS-a to. I glasali smo za URU. Šta je problem?

Demokrata
Gost
Demokrata

Ne mojte tako DPS-ovci. Znamo da vam je po malo krivo što više niste vlast. Biće bolje za par godina. Da je vječna Crna Gora u Evropskoj Uniji! 🇲🇪🤝🇪🇺

Zzzzzzzzzz
Gost
Zzzzzzzzzz

Pa naravo da je krivo.. samo jesi ti citao tekst.. nesto ti ne odgovara ? Sami ste birali…

dzonatan
Gost
dzonatan

ja sam gledo intervju, ne treba mi prepričavanje teksta i krivljenje 😉

komitovic
Gost
komitovic

sa cetnicima u EU koji su zaljubljeni u Putina i Lukasenka hahahahahah i da vas zamolim ne stavljajte crnogirske zastave neprirodno vam stoji .

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Mi smo istinske patriote stvarno očajni,kad vidimo ovog lutka,koji treba da odlučuje o crnoj gori.On je jako opasan,pola porodice mu je stvorilo pozamašne karijere u beogradu?

Sportista
Gost
Sportista

Naučnici u oblastima kojima se bave….jel treba da se stide što žive i rade u Beogradu? Beograd je arena u kojoj opstaju najbolji i najdarovitiji, svi bi tu da se oprobaju ali ne prođe svako….p.s. mislim isključivo na akademske građane…

Istina_
Gost
Istina_

Ono što valja i vrijedi u Beogradu su Crnogorci!

Marina
Gost
Marina

Ako u Beogradu opstaju najbolji kako to da Srbiji ide najgore????

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Sportisto,da su sposobni u to ne sumnjam,ali ako dritan okrene ćurak srbiji džabe će im bit sposobnost,vučić će ih špedit odakle su došli.

Svat Cucki
Gost
Svat Cucki

Kupljen političar nažalost.

Gorica
Gost
Gorica

ne .rdi….sram te bilo!

marius
Gost
marius

Ja bih na vase mjesto batalio prepucavanje sa doticnim gospodinom. Vi treba da se okrenete vise Crnoj Gori i ljudima kojima je istinski stalo do nje. A sto se g. Abazovica tice, mislim da ce on sam shvatit kolko je bio u zabludi, i da ce kao takav sigurno nac svoje mjesto na stranicama istorije.Sad kako ce bit upamcen, e… Više »

Marina
Gost
Marina

Pa niste valjda toliko naivni da mislite da je on nesvjesan sto radi?
Samo njegovi glasaci su bili u zabludi.On je njih prevario.
A on je dosao do svog licnog cilja.
Pare,pare,pare…..

bembar
Gost
bembar

Tako je. Okupimo sve snage, krugove i pojedince i organizacije, u odbrani ideologije,drđave i jedne velike izdaje. Sama ideologija neće biti dovoljna, nego i pažnja na stanje u društvu, ekonomsku situaciju, i uz pravilna i mogućareakna rešenja, omogućiti jednom za vazda poraz retogradnih ideja, i stvoriti imunitet da se one nikad više ne pojave u ovom obliku.

MarkinoS
Gost
MarkinoS

Vama je ideologija zaštita krađe!

Snjeg
Gost
Snjeg

Zastita drzave .zastave , grba itd.Moze samo biti crnogorac pravoslavne vjeroispovjesti .Ne moze niko da me posrbljava i da prekraja istoriju.Crkva crnogorska pravoslavna a ne izmisljena svetosavska tvorevina.A svi koji su se ogrijesili o zakon treba da odgovaraju.Tako niko ne stiti dps .Dps nije drzava to je politicka partija.A nova vlast ako zeli da joj vjerujemo prvo iz svojih redova… Više »

Burin
Gost
Burin

Raskrinkani ste vi zauvijek. Nikad vise dps, nikad vise privatna drzava. Neka nam je vjecita Crna Gora svih njenih gradjana.

Mitar
Gost
Mitar

Pa e,e. Cetnici ce se objerucke slozit sa tobom.

MPT
Gost
MPT

Privatna drzava Crna Gora – clanica Nato, otvorena sva poglavlja s EU, bdp po glavi stanovnika najveci u regionu.
Javna drzava Srbija – sjedi na dvije stolice, problem kosova, vrlo neuspjesni pregovori s eu, bdp kaska za crnogorskim sve ove godine.

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Bravo, istina koja bi trebala doci do zaslijepljnih i prevarenih crnogoraca i pravih, prevarenih liberala. U pamet se Cetinjani!

Bato
Gost
Bato

Sramna izdaja izdajnika Abazovica i mrzitelja CG!!!

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Ja sam Crnogorac 100% ali podržavam građansku Crnu Goru. Što mi možeš?!

Filermosa
Gost
Filermosa

Ne može građanska država sa onima koji ne priznaju Crnogorce i sa onima koji mrze muslimane. Jesi li ti pri svijesti?

Marina
Gost
Marina

Koja ti je to gradjanska CG?
Jel ova na celu sa SPC?
Ako je ta onda si ti jaci Crnogorac.

Marina
Gost
Marina

Crnu Goru su izdali oni sto sebe zovu Crnogorcima.Ima li sto gore od toga?
Sto ste icekivali od Abazovica kad su je Crnogorci izdali?!

JOE
Gost
JOE

DOSTA više plača!,,

MPT
Gost
MPT

Tek ces da places polako, otetu drzavnu imovinu u trajno vlasnistvo spc ne mozete prebaciti a doci ce vrijeme nove promjene vlasti za 2 ili 200 godina a onda se dobro drzite.

Zelenasi
Gost
Zelenasi

Izdao je Crnu Goru i mi cemo to dobro zapamtiti.

Cccc
Gost
Cccc

Koga je to izdao.vas. šta je trebalo da vas podrži još narednih četiri godine. Samo naprijed abazoviću

Pop
Gost
Pop

LELEKANJE 50.000 Crnogoraca na Trgu

Eto tako
Gost
Eto tako

Neka ih.. neka probaju kad misle da je lako i da mogu. Crnogorci vide sve. I pamte. Ja jesam clan DPSa ali sam prije svega za postovanje demokratske volje gradjana. Neka probaju. Rekli su prije izbora da ce sa SPC i nijesu lagali. Od pocetka se znalo na koju su stranu. Samo se ne mogu cudu nacudit da ih je… Više »

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Od koliko?

Snjeg
Gost
Snjeg

Prevareni su sada se mnogi kaju.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Zašto nema Markovića, Boškovića, Nuhodžića, Hrapovića…i ostalih ministara već duže vrijeme nigdje ?

Monarch
Gost
Monarch

Na terapiji.Jos ne vjeruju.

gru
Gost
gru

Unistavaju dokumentaciju.

jadijadni
Gost
jadijadni

litijaše neđe

Jocko
Gost
Jocko

Svaka ti cast Dritane , tebe su glasali cr ogorci , dobri i posteni ljudi i takve ljude su i doveli na vlast.Srecna vam bila vladavina a ovima sto su nas drali srecan veeeeliki put . Sami su sebi ovo uradili ,,kako sijes tako zanjes” a zetva im je zestoka

Send this to a friend