Politika

DPS Andrijevica: Policija spriječila Stojanovića da uđe u zgradu Opštine

Andrijevica

Sekretar sekretarijata u lokalnoj upravi i član Opštinske izborne komisije (OIK) u Andrijevici, Duško Stojanović, spriječen je sinoć od strane policije da uđe u zgradu Opštine, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Andrijevica.

“Skrećemo pažnju javnosti a posebno nadležnim organima da se u Andrijevici dešava pokušaj krađe i prepravke izbornog materijala od strana predstavnika koalicije koju čine SNP i DCG”, navodi se u saopštenju.

Kazali su da se Stojanović u toku noći, sve do četiri sata poslije ponoći, “šunjao” oko zgrade Opštine, pokušavajući da uđe u prostorije gdje se nalazio izborni materijal, uz izgovor da, navode, “želi da upali svijetlo u prostoriji”.

Dodali su da je Stojanović na današnjoj sjednici OIK, tražio od ostalih članova da demantuju ovaj incident, i “ucjenjivao ih eventualnim uskraćivanjem kvoruma”.

“Ovaj događaj svjedoči da kradljivci izbornog materijala, ne odustaju od prepravljanja izborne volje građana i pokušavaju po svaku cijenu da se zadrže u foteljama. Pozivamo tužilaštvo, da izuzmu materijale sa video nadzora na zgradi Opštine i reaguje na kršenje izbornih prava koje se dešava već dvije noći u kontinuitetu. Kradljivci izbornog materijala, ošamućeni porazom koji su doživjeli, i izvjesnim napuštanjem fotelja u koje su zasjeli, očigledno su spremni na sve pa i da unište izborne materijale kako bi ostali još koji dan na vlasti”, zaključuju iz DPS Andrijevica.

8

avatar
1000
5
3
0
 
8
MiškoMijoceDragoHhhhhsimklisert
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miško
Gost
Miško

Glasovi su prebrojani i rezultati objavljeni. Tako da je nebitno da li će ući u zgradu ili neće, DPS se bavi podmetanjem kao i vazda. Uostalom, to je funkcioner opštine, zaposlen je tamo, svaki dan je po vazdan u zgradi opštine, da hoće šta da izmijeni evo može sad. Ne laprdajte više, imate 11 odbornika, protiv vas je 19 i… Više »

Mijoce
Gost
Mijoce

Drzava je u anarhiji, takav je modus operandi trenutne vlasti.

Božo_Berane
Gost
Božo_Berane

A što Snp-Dcg nasrće na izborni materijal sta se to krije u opštini Andrijevica ?

Slucajna
Gost
Slucajna

Kako ga nije sramota,bitang?!

Gile
Gost
Gile

DPS je osvojio pojedinacno najvise ali svi ce protiv njega.Tako da ce biti opozicija.

simklisert
Gost
simklisert

ovo uskanje kroz prozor nije radio DPS valjda smo glasali svi da bude bolje i slobodan glas ….ali vidim sve za fotelju princip kod svih DF i demonkrata …..

Hhhhh
Gost
Hhhhh

Druže, ako u AN imaju 35%, na državnom nivou imaju većinu

Drago
Gost
Drago

Zato je izaslo istrazivanje gdje nemaju prekp 20%, prepali se

Send this to a friend