Politika

DPS Bar: Neko je želio da se sinoć građani u svojim domovima ne osjećaju sigurno

Bar, foto: Jedro

U noći nakon izglasavanja nove Vlade Crne Gore, imali smo sličan scenario poput onog koji se dogodio 30. avgusta. Otpočelo je “slavlje”, ali uz zastave tuđe države. Pjevale su se pjesme o Srbiji i Kosovu. Kao da nijesmo u Crnoj Gori, u multietničkom Baru. Neko je želio da se te noći, kada je izabrana nova Vlada, građani u svojim domovima ne osjećaju sigurno, saopštili su večeras iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar.

<<<I večeras kolone vozila sa trobojkama u više gradova<<<

Kako ističu, na sve to, imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju, neodgovornost pristalica novoizglasane apostolske Vlade dodatno će doprinijeti da ni u narednom periodu ne možemo očekivati pad broja zaraženih novim koronavirusom.

“Takav primitivizam, bahato ponašanje i produbljivanje razlika među građanima, nikad nije bilo, niti će biti svojstveno Baru i Crnoj Gori”, poručuju iz te stranke.

Dodaju da je Crna Gora sekularna država, u kojoj se decenijama afirmišu ljudska i manjinska prava.

“U našoj državi postoje zakoni koji će onemogućiti projekat stvaranja teokratske i nacionalističke Crne Gore. A postoje i građani Bara, svi mi koji ćemo čuvati mir i multietnički sklad, međuvjersku i međunacionalnu toleranciju, razumijevanje i poštovanje. A onima koji žele ukaljati Bar kao simbol moderne Crne Gore, Demokratska partija socijalista, ali i ponosni Barani i Baranke to neće dozvoliti”, zaključuju u Opštinskom odboru DPS Bar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
lopta
Gost
lopta

Sta se cudite cetnici su dobili cetnicku i pravoslavnu vladu i sada slave.

Cika miki
Gost
Cika miki

Evo vam dps vasa demokratija, pusti da litijaju da se setaju tuđim zastavama da ne ustaju na himnu da jednog presjednika drzave nazivaju orkestrirano lopove bez dokaza da u beranama hrvatima pale kioske, cak bi mi nestalo snage da nabrojim,,vasu demokratiju,,imali ste mac u rukama a vi ste ga koristili kao pirun,,srpski viljuska,,e sad crnogorci jos malo ostadosmo bez drzave,,sto… Više »

šćepan
Gost
šćepan

Sve su to bile izbjeglice i djeca izbjeglica koji drze kafice,butike i rade na crno.i niko ih ne dira.i sad im ne valja Crna Gora.

hans
Gost
hans

Šta je preduzeto da se to više ne dešava?Šta je preduzeto da se to ni sinoć nije desilo?Koliko treba biti primitivnog maltretiranja poštenog građanstva od nacionalistički obojene manjine pa da se nešto preduzme?Moraće sami građani u nekom trenutku preduzeti mjere a onda neće biti dobro nikome.

Dula
Gost
Dula

Neka se svi zaraze. Maloumnici. Sad ce svi dobiti posao, posle ludovanja po ulica.

Sasa
Gost
Sasa

Cime to nevemo dozvoliti,eto dozvolili ste..

pero
Gost
pero

pitanje za DPS Bar:
x gradski park kad ce da se zavrsi?
x trg?
x vrtic?
x adaptacija autobuske stanice
x adaptacija zeljeznicke
x maljevik
x itd itd

treba da se i radi malo a ne samo filozofira

Novak
Gost
Novak

Kakvi su pojedini gradjani Bar,ne treba nista raditi.
Njima ce dati Spc i Vucic.

Baba
Gost
Baba

To sinoc je katastrofa bila.Autom se nije moglo proci od osyrascenosti ,pjevanja cetnickih pjesama vatrometa i sirena.

Milena
Gost
Milena

Nije ovo bezazleno,cim ojacaju,bojim se da cemo imati Bosnu,zato oprez i,igraju se opasne igre sa poznatim glumcima i radovima koji samo cekaju da se realizuju.

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Pero sad ce ti sto masu zastavama sve da ti zavrse

Sombormađarski
Gost
Sombormađarski

To ce ti zavrsiti nova vlast slava joj i milost. Lizni i gotovo.

Send this to a friend