Politika

DPS Bar: Odličan rezultat u ovom gradu nas obavezuje da radom opravdamo povjerenje

Foto: DPS Bar

Sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bar održane su sinoć uz poštovanje svih propisanih mjera NKT- a. Usvojeni su rezultati i zaključci detaljno urađene analize ostvarenog izbornog rezultata u Baru, te se na tim osnovama razgovaralo o daljoj strategiji rada OO DPS Bar.

“Svjesni da nas odličan rezultat u Baru itekako obavezuje, svojim budućim radom opravdaćemo povjerenje građana, a naročito u ovakvom političkom trenutku pokušati da budemo još brojniji, zaključeno je u opsežnoj diskusiji u kojoj je učešća uzelo petnaestak članova odbora”, navodi se u saopštenju OO DPS Bar.

Sjednicama su prisustvovali predsjednik OO DPS Bar, Dragoslav Tomanović, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, kao i koordinatori za Bar ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora DPS-a, Branimir Gvozdenović i Andrija Radman.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Modarka
Gost
Modarka

E blago baru s vama

Znam nekerabote
Gost
Znam nekerabote

Neki od prisutnih iz ove sale su u ponedeljak vece bili pred hramom da slave.dobru kontrolu treba sprovesti.ne mogu pojedine izdajice da sjede na dvije stolice!

Emil
Gost
Emil

Što ne bi slavili,svima će biti bolje.Crkva Hristova je nepobjediva.

mrkela
Gost
mrkela

pomenite oca Države Mila recite zahvaljujući njemu , ne pripisujte sebe njegove zasluge , Presjedniče mnogo je fukare u dps , to moramo čistiti !

Emil
Gost
Emil

Devastirana obala,budvanizacija,lopovluk,partijsko zapošljavanje,nepotizam,masakr gimnazijskog dvorišta,park ispred zgrada gradjevinskog tajkuna koji plaćaju gradjani dok ostali parkovi propadaju,pošta u žbunju,voda u 21.vijeku itd itd itd…..ali važno je da je baba Banja još tu.Propalo se.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

A ovo sto je uradjeno da vam nije slucajno palo sa neba,mada evo sad cemo vidjeti rekose da kod ove nove vecine nece trebati nista da se radi samo je bitno da si ziv i primaces platu

Gale
Gost
Gale

Brano, ja mislim da ti odes sa tog mjesta koordinatora da bi ta sala bila mnogo punija

Miro
Gost
Miro

Tako vam obale (vidi cuda, mediteranske…znam da ovaj pojam mediran vam nista ne znaci. Ups, znaci, koliko metara drva mozete ishegat, oborit stoljetne borove zarad “da vam kucerine mogu stat i da se vide s magistrale, minirat plaze ili kako vi kazete “pocistit”). Totalna devastacija Zelenog pojasa. Upravljanje obalom treba prepustit kotoranima, npr. Porusit sve objekte na 100m od mora.… Više »

Lako je
Gost
Lako je

Formula je jednostavna: niste krali na tenderima.

KPJ
Gost
KPJ

Nemojte
Kumim vas Bogom velikijem
Jer dje ste god radili
Firme su u grdnim gubicima

Send this to a friend