Politika

DPS Bar: URA je davljenik koji se za slamku hvata

Demokrate Alekse Bečića, po svom starom običaju, zatrpavaju javnost nevažnim informacijama kad god treba da prikriju neko svoje nepočinstvo. Tako su uradili i danas, pokušavajući da potpuno nebitnim snimkom iz privatnih vajber grupa skrenu pažnju građana sa činjenice da njihovi odbornici nijesu učestvovali u radu Skupštine Prijestonice Cetinje, u raspravi o veoma važnim pitanjima za budućnost Crne Gore, saopštio je Opštinski odbor DPS Bar.

“Takođe, to je trebalo da im posluži i kao izgovor što već danima ne samo izbjegavaju, da osude napad aktiviste DF-a na gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića, već i javno legitimišu, podstičući time svoje pristalice na dalje nasilje prema neistomišljenicima. Jedna od činjenica koju žele da zamaskiraju svojim spinovanjem je i to da je Opština Herceg Novi, u kojoj su Demokrate na vlasti, pokrovitelj obilježavanja tzv. „Dana sprskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave“, zajedno sa SPC i brojnim crkvenim organizacijama, koji je Vlada Srbije uspostavila prošle godine, a u Crnoj Gori nije nikakav zvanični praznik. Demokrate ostaju demagozi u svakoj prilici koja im se ukaže, bez obzira na činjenicu da bi, kao dio vlasti, morali da preuzimaju odgovornost i ponašaju se u skladu sa demokratskim načelima. Njima je, ipak, važnije da u borbi za glasove između njih i DF-a zadrže uz sebe što više ekstremista i nacionalista, nego da saopšte jasan stav po bilo kom pitanju”, navodi .

Preporučuju im da se posvete razračunavanju sa koalicionim partnerima, ide im mnogo bolje od spinovanja i sakrivanja činjenica o svemu što rade.

Send this to a friend