Politika

DPS: Bečić i Krapović u problemu, zato paniče

Demokratska partija socijalista poručila je Demokratama da će morati građanima Budve da polože račune za sve prevare koje su napravili.

“Kada “dvojac bez kormilara” – lažnog magistra Bečića i lažnog moralistu Krapovića, dirnete u njihovo lažno poštenje podsjećajući ih na činjenice o kojima poslednjih dana bruji cijela Budva, oni momentalno počnu da bijesne: Razumijemo paniku i histeriju na vašoj polupodmornici bez kompasa, ali ćete ipak morati da se priberete i vratite na temu. Vaše poslednje saopštenje potvrda je da ste zaista najveći intriganti i beskrupulozni mešetari na crnogorskoj političkoj sceni. Zato svi od vas bježe, shvatajući da tu nema ni politike, ni ideje, već samo praznog i vulgarnog vlastohleplja”, kazali su DPS-u.

Kako su dodali, pokušaj zamjene teza Demokrata i plasiranje kleveta, neće im pomoći da pobjegnu od odgovornosti.

“Moraćete kad-tad da date odgovore na pitanja koja vam postavljamo. Moraćete da položite građanima Budve račune za sve prevare koje ste napravili. Dakle, uzalud pokušavate da promijenite temu time što pitate za rješenja i procedure koju su javne i transparentne, i na koje ste već više puta dobili odgovore – jasne i precizne, iz institucija. Zato i jeste u problemu iz kojeg nastaje panika. A već smo iz mnogobrojnih izbornih poraza vašeg lidera, naučili da kod njega panika ide sa histerijom. Uzalud liječite strah bukom, lažima i podmetanjima. To je psihologija kafane, koja je vama najbliža”, ističu u DPS-u.

Prema njihovim riječima, sve što su Demokrate kao vlast u protekle dvije godine uradili za grad je vidljivo golim okom i nije vrijedno pomena.

“Sudeći po vašem saopštenju, izgleda da je Krapoviću jedino bilo bitno da u Opštinu Budva uđe na velika vrata, ali je sasvim izvjesno da će izaći na “mala”, zaključuju u DPS-u.

6 Komentara na "DPS: Bečić i Krapović u problemu, zato paniče"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend