Politika

DPS: Bečić je danas otkrio svoje političko nevaspitanje i primitivizam

U Demokratskoj partiji socijalista kažu da je lider Demokrata Aleksa Bečić otkrio svoje pravo političko i ljudsko (ne)vaspitanje i zanesenost prividom sopstvene veličine.

Reagovanje DPS-a uslijedilo je nakon što je Bečić saopštio da je “Milo Đukanović politička kukavica koja već decenijama nije prihvatila da izađe na crtu svojim protivnicima u nekom TV duelu, a da sad ne smije ni saopštenje da potpiše”.

Iz over partije kažu da razumiju potrebu Bečića da sakriva detalje svoje političke biografije kroz saopštenja objavljena u crnogorskim medijima, a “kako je počeo, ubijediće sebe da zapravo nije ni bio član SNP-a, da nije barjačio i rušio državu, kad god je bio u prilici”.

“Kad se tako ponaša sad kad je niko, kako bi tek bilo da postane neko. Njemu se baš niko u vrhu naše Partije ne razuma, a kamoli Milo Đukanović. Za razliku od Alekse, dokonog i vazda destruktivnog i antidržavnog, predsjednik DPS – a se nikada nije bavio saopštenjima samoubijeđenih i samozvanih političkih protivnika. Jer, ipak je neko trebalo da stvara i brani državu, dok su je Aleksa i političke štetočine poput njega ugrožavale”, smatraju u DPS-u.

Dodaju i da bi uopšte ušao u njegov vidokrug, Bečić bi morao da “guli” decenije političkog staža.

“Ali je pitanje da li će bivšem SNP-ovcu partija toliko potrajati. Ili će se na osnovu iskustva svog bivšeg predsjednika Predraga Bulatovića po potrebi seliti od partije do partije. Za početak, ne ide mu toliko loše. Prije 30-te je uspio da rasturi jednu partiju i da formira novu, pripisujući skromno sebi sve zasluge kompletne opozicije”, tvrde u DPS-u.

Navode i da Bečićevo saopštenje ne otkriva samo njegov primitivizam, već pokazuje i šta su mu dvije najveće političke frustracije – javno mnjenje i Milo Đukanović.

“Njegov realni problem je ipak u tome što malo koga više može da prevari svojom demagogijom, jer se lažna slika o “mladosti, neukaljanosti, sposobnosti I poštenju”, o “pobjedama a ne podjelama” Demokrata ruši kao kula od karata. Odatle i Bečićeva panika koja ga navodi da svoje frustiracije bijesno prosipa bez kontrole i elementarnog kućnog odgoja. Bivši mladi SNP-ovac, koji je brzo okrenuo leđa onima koji su ga lansirali, u svojoj umišljenosti bez pokrića, ne primjećuje da su mnogi nasrtljivci na Đukanovića i DPS već odavno politička prošlost. U koju i Bečić nezaustavljivo srlja, ne shvatajući da je sam sebi najveći protivnik”, zaključuju u DPS-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Mozete samo da kritikujete Aleksu.Ja Liberal iz vremena Slavkovog koji najbolje zna demokratske kapacitete DPS (napadan vilama ispred skupstine,zaustavljan u Mojkovcu inace bastionu CG demokratije) potpuno podrzavam Demokrate i boli me d.., jesu li prosrpski orijentisani ili nisu.Cudo kako Van ne smeta sto je Milo suinvestitor Beograda na vodi to nije anticrnogorski vec je u pitanju biznis strictly professional.

x y z
Gost
x y z

Ovaj snimak je odavno jer se vidi ovaj kriminalac iz Budve kako sjedi a sada je strani drzavljanin

Ljuta
Gost
Ljuta

koji poslusnici…dje su crnogorci…milo i familia od dvosobnog stana uzeli pola crne gore i jos ima ovih nikogovica sto ih brane bez imena i prezimena..Becicu samo javno bez pardona a ovi nepozvani sto branje njihovog gospodara su isti oni sto isto tako branise i sloba milosevica milovog mentora….pustite mila da se sam brani…cutanjem

tereza teo.
Gost
tereza teo.

Toliko godina samo slusamo “srusit Mila”, nikakvog programa,kako vam nije jasno da niko od vas da zivi jos jedan zivot,ne moze se primaci a kamo li zamijeniti god.,Mila Djukanovica.Smarate brate.

Lurco
Gost
Lurco

Dps 314

Sport caffe
Gost
Sport caffe

Becic je obican demagog i populista prosrpske orijentacije, sumnjivog obrazovanja, jer ni padeze nije svladao. Ovaj intervju je osim demagogije i odraz primitivizma. Covjek populisticki govori da je protiv podjela a ovako primitivno napada vecinsku Crnu Goru.

Rambo 4
Gost
Rambo 4

Toliko si gresaka napravio Becicu, toliko autogolova da je to za pricu. Jokic ti dva drzavljanstva ima, onaj u Budvu s Kuljacom razmjenjivao zemljista itd…. A kad vam coek nadje nesto branite se – pa sto, i oni su krali, pa sto i oni su krsili zakone, pa sto je bilo sa limenkom it itd itd… E Becicu mladi i… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

Ako je ovaj DPS normalan bog me ubio. Ovoliko priče oko Malog Alekse. A njega su svi normalni davno pročitali. Jedinoovijema iz opozicije ništa nije jasno. Još ne vide da se on ne bori protiv Mila, no pokušava da njima uzme glasove. Ka i svaki izdajnik. Za jednokratnu upotrebu.

lignjoslav
Gost
lignjoslav

kakve su ovo optuzbe za izdaju i nekakve zavjere.ovo je najnizi nivo razvoja ljudskog mozga.ovakav tekst da napise jedna javna licnost i predstavnik drzave i naroda,pa ovo su seoske price.znaju tacno da raspiruju emocije neobrazovane mase nekakvim antidrzavnim temama i tako vladaju,podjelama govorima mrznje dok se enormno bogate i kradu ovu zemlju.

boba
Gost
boba

lignjoslav, kako ti odgovara nik, čovječe! lignjo…

kockalone
Gost
kockalone

e hvala a ti si sundjer bob

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Preuzeo retoriku od DF.Ovi kojima Daka dava pare sve po istoj matrici.Od jedan put surgum na Mila.Svaki crni kastig i prijetne.I ta,,kukavica ,,ih na kraju otrese ko medo murvu.E Milo dok sam ziv moj glas imas.Ama nije samo.moj,ja podgovaram sve redom da te glasaju.A profesor sam pa imam i neki uticaj.Nek se zna.

Tihomir
Gost
Tihomir

Mozda se nada da ce ga Milo sraviti ta premijerku;kao Vučic Anu.

Bata Gašić
Gost
Bata Gašić

Reka vam ga je on dobro, taman kako jes!

kez
Gost
kez

Bata Gašić, bata gaša….topli

joko
Gost
joko

A i fotografija na kojoj je prikazana ,,snaga,,DPSa je malo bajata jer im je VII Kongres bio u junu 2015 godine.Sveta s njima nema od posle Kongresa.Nijesu ga RAZUMALI,e to je kucni ODGOJ DPSa!!

joko
Gost
joko

,,Njemu se baš niko u vrhu naše Partije ne razuma, a kamoli Milo Đukanović. ,,
,,…bijesno prosipa bez kontrole i elementarnog kućnog odgoja. ,,
Ovo saopstenje DPSa pisao je Hrvat jer oni koriste rijeci RAZUMATI I ODGOJ.
Te se rijeci u CRNOGORSKOM JEZIKU NE KORISTE!!

AntivirusMNE
Gost
AntivirusMNE

Joko, viđi ti ona dvojna državljanstva i prevare…

joko
Gost
joko

hahaha …ajde ti ja ne mogu od smijeha!!

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Moći ćeš kad završiš ka Mujo iz toga vica što pomenu.

Đoko
Gost
Đoko

Bečiću, i ja sam za to da se Milo pojavi nekome u TV duelu.
Međutim, Bečiću tebi bi adekvatan sagovorenik na TV bio samo tovar.
Đoko Orlandić

Vase ime
Gost
Vase ime

Pa neka ga Milo unisti u TV duelu i da zavrsimo s tim.

danka
Gost
danka

Jos malo pa ce i njega optuzit za drzavni udar.

AntivirusMNE
Gost
AntivirusMNE

danka, ako ne za udar a ono za nelegalni novac vrlo realno. Izračunaj kravate, čokoladice, benzin, dnevnice za takozvane volontere, ručkove, noćenja, pa sve to pomnoži sa brojem pragova u Crnoj Gori…

Demokrata
Gost
Demokrata

Sa Mr Aleksom Bečićem i Demokratama do promjene vlasti u Crnoj Gori!

Montenegro
Gost
Montenegro

Sto bi?? zaboraviste SNP, NOVU, POKRET ZA PROMJENE, DEMOS, (poslednja) URA , Momira, Milica, Medojevica, Mandica, Veliku uzdanicu Lekica, Danilovica, fenixa Rakcevica ( cerka mu je top riba) sve ste zaboravili i sad je Becic moderan pa malo njega sad da volite i bučete za njim.. “dok je brava bit ce i makaza” vele stari!

fedja
Gost
fedja

Magistar Becic prvo da nauci padeze pa na popravnu magistraturu kod Lakicevica

Ljuta
Gost
Ljuta

svi iz dps magistrirali i doktorirali kod Ranka MUJOVICA sto direktno a sto preko brata mu VESELINA pocev od gradonacelnika pg pa dalje

crnogorac
Gost
crnogorac

Ostadoše lopovi bez kompasa, inače su moralne gromade pa ih vrijedjaju prozivke oponenata. Śedite dje ste, nikeste ni za dje ste.
Spuž vas čeka, stroljenje je vrlina!

AntivirusMNE
Gost
AntivirusMNE

“crnogorac”, ako si ti Crnogorac, onda ja ne znam što sam, ali izdajnik nijesam

boba
Gost
boba

crnogorac, koliko se može viđeti, to Bečić “proziva” jer ne zna kako drukčije da bude u medijima.

Send this to a friend