Politika

DPS Berane: Aktuelna vlast da zaštiti bezbjednost građana i turista

Najoštrije osuđujemo sinoćnji vandalski čin kamenovanja autobusa kosovske turističke agencije, kojim su putovali turisti u povratku sa zimovanja u Kolašinu. Stidimo se ovakvih incidenata u našem gradu prouzrokovanih od strane neodgovornih pojedinaca ili grupacija, inspirisanih pomahnitalim nacionalizmom, saopšteno je iz OO DPS Berane.

<<<U Beranama kamenovan autobus sa Kosova<<<

“Ovim je iz našeg grada poslata, vrlo ružna poruka turistima koji posjećuju Crnu Goru. Napori prethodne Vlade da se potencijali Bjelasice valorizuju i da ona postane regionalni ski centar pokušavaju da se urušavaju nedjelima koja su se sinoć dogodila u Beranama”, poručuju u saopštenju.

Iz OO DPS Berane, poručili su da su vrata Crne Gore otvorena za posjetioce, bez obrzira iz koje države oni  dolaze, te su pozvali nadlježne organe da sankcionišu počinioce ovog incidenta.

“Poručujemo i ovog puta da su vrata Crne Gore otvorena za sve prijatelje, te ih pozivamo da dolaze i upoznaju ljepote i prirodne potencijale naše države. Učinićemo sve da ovakve primitivne pojave budu eliminisane, pa pozivamo nadležne organe da pronađu počinioce i privedu ih pravdi. Takođe, od aktuelne vlasti zahtijevamo da zaštiti bezbjednost svih građana i svih turista koji borave ili posjećuju Crnu Goru”, zaključuju u saopštenju.

Send this to a friend