Politika

DPS Berane: Lokalni moćnici sebe častili novim mercedesom od 50.000 eura

Berane

Aktuelna beranska lokalna vlast (DF-SNP-Demokrate) nastavlja svojim katastrofalno lošim vršenjem vlasti da i dalje dokazuje našim sugrađanima da su tu isključivo radi ličnih privilegija, poručuju iz beranskog DPS-a.

“Nakon skandaloznog falsifikovanja opštinskog budžeta i, do sada nepoznate pravne prakse, pri usvajanju završnog računa lokalnog budžeta, koji mora biti predmet krivične odgovornosti, ovih dana su sebe ovi lokalni moćnici častili novim mercedesom od preko 50 hiljada eura”, dodaju oni.

Ističu da nesvjesno trošenje novca iz džepova Beranaca radi ličnog komfora ove neodgovorne družine nema svoje uporište u lokalnom budžetu.

“Umjesto da unapređuju lokalnu infrastrukturu koja je u katastrofalnom stanju oni grupnim izletima i šetnjama od Topole do Trebinja, Bosilegrada, Ćićevca, Gračanice, Foče, razvijaju politički turizam tako da opštinski sajt liči na slikovnicu ove avanturističke grupice, koja od ovih putašestvija jedino ima koristi. Ne treba ovom prilikom podsjećati naše građane u kakvom su nam stanju gradske ulice, parkovi, da je vodosnabdijevanje u užasnom stanju, da je fudbalski klub skrajnut, a kulturni život zamro. Sve ovo je očigledno i vidno na svakom koraku”, tvrde oni.

Demokratska partija socijalista, i ovoga puta, poziva nadležne državne organe da ispita nezakonito trošenje novca iz budžeta svih građana od strane ove neodgovorne družine, i da zaustavi bahaćenje onih koji sebe nazivaju opštinskim funkcionerima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivangradjanin
Gost
Ivangradjanin

I tata mu se vozio mercedesom.

Crnogorac ( ♡ )
Gost
Crnogorac ( ♡ )

Srecno bilo. DADO voli mecku a Vuka kupovao i uzivao u necemu drugom . Tako da se nerazlikuju slobodno svi vole pare, fotelje pa neznam iz koje partije dolazio

Savo
Gost
Savo

Jos jedna laz i stranke koja je pokrala Crnu Goru.Niko sebe nije castio vec je vozilo kupljeno za Opstinu i koristi se za potrebe Opstine.Sat predsjednika dpsa vrijedi duplo vise od ovog auta,ko o cemu k.rva o postenju.Poz.

Ivangradjanin
Gost
Ivangradjanin

Kad dodjes iz konjskih kola u luksuz tako je to.Iskompleksirani seoski momci sljegli u grad.Berane tugo tužna!

Milan
Gost
Milan

Nisam stranacki opredijeljen ali ovo je glupost. Predsjednik opstine treba da se vozi u ovakvom autu jer ako mogu biznismeni zasto ne moze predsjednik.

Ljuba-Beranac
Gost
Ljuba-Beranac

Nema sanse da je Šćekić kupio limuzinu on voli dzipove i izlazak u prirodu jedino ako se nije ugledao za na iskusnije kolege iz Dps koji su doktori za izbor automobila preferiraju majbah mercedes blindirani .Sve u svemu Snp je nestao sa politicke scene a Dps ce dozivjeti po prvi put posle.28 godina sudbinu da preuzme kormilo najace opozicione partije… Više »

Vuko
Gost
Vuko

Zašto se niko ne oglašava iz Opštine zbog optužbi o falcifikovanju budžeta!!!
O čemu se tu radi?

pozdravi
Gost
pozdravi

Moćnici iz berana ne jašu konje kao vi iz DPS-a da bi ušteđeli.

dda
Gost
dda

Hocu majko da sam Saric

Berankrs
Gost
Berankrs

Dok mladi iz Berana cekaju posao, stariji muku muce kako da prezive do prvog. Predsjednik se vozika u autu od 50 hiljada eura

Pouzdano
Gost
Pouzdano

E moje Dps/ovce da ste na vrijeme metlom svoje dvorište čistili,možda ovi ostali ne bi učili vašu školu.Svi ste vi isti gadovi,samo na svoju zadnjicu mislite.

Hello
Gost
Hello

Ministarka ekonomije iz redova DPSa je odrzala govor o fiskalnoj konsolidaciji i mjerama stednje i poslije 15 dana putem javne nabavke odlucila da bi za njene potrebe najbolje bilo odabrati Mercedes E klasu od 65.000e. Svi su tu sa istim ciljem samo im se partije razlicito nazivaju.

Send this to a friend