Politika

DPS Budva: Božena Jelušić pravda divljački odnos lokalne vlasti u Budvi prema investitorima

Božena Jelušić

Saopštenje mjesne zajednice “Sveti Stefan” na brzinu sročeno malo dalje od Svetog Stefana, u potpunosti ilustruje svu problematiku o kojoj je juče govorio predsjednik Milo Đukanović., saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

“Pod punom kontrolom onih koji su i podstakli varvarsko ponašanje, ‘mjesna zajednica’ ovog puta nevješto pokušava da nastupa na terenu politike, baš kao što to već godinama čine i tvorci njihovog ‘saopštenja'”, navode iz DPS-a Budva.

Prema njihovim riječima, zbog građana cjelokupne opštine Budva još jednom smo dužni poručiti da njihova lokalna vlast, danas potpomognuta i odobravanjem Vlade, divljačkim potezima tjera renomirane investitore, koji usljed toga razmišljaju da ovog ljeta uopšte i ne posluju u Crnoj Gori.

“Ne sporimo da bi time bio ostvaren cilj pojedinaca – ali, riječ je o momentu koji bi bio poguban i po crnogorski turizam i po našu privredu u cjelini. Podjednako je neodgovorno tu politiku tjeranja renomiranih investitora predstavljati kao ‘rušenje ograde’, kako to čini Božena Jelušić, pravdajući divljaštvo svojih političkih partnera”, kazali su iz DPS-a Budva.

Kako dodaju, kao osoba koja dolazi iz grada sasvim okrenutog turizmu, gospođa Jelušić jako dobro zna šta znači najava Amana da ovog ljeta njihovi objekti u Crnoj Gori možda neće ni raditi, upravo zahvaljujući necivilizovanom ponašanju rukovodstva Opštine Budva.

“Umjesto da jednom postupi odgovorno i sagleda kakvu bi štetu mogao izazvati odlazak investitora iz Crne Gore, a arbitražu da ne pominjemo, gospođa Jelušić opet čini ono što joj je od avgusta, očigledno, primarno zanimanje ‘kreči’ nedjela partnera iz nacionalističkog bloka. Bezuspješno”, ističu iz DPS-a Budva.

Umjesto investitora koji najavljuju bijeg, kako kažu, Budva, njeni građani i posjetioci tako će moći da uživaju u sadržajima poput Trga od ćirilice i Guče na moru.

“A, ko zna, možda se trend osveštavanja opštinskih prostorija preseli i na plaže. Na kraju, ono što gospođa Jelušić jako dobro zna, ona je ponajmanje pozvana da govori o uzurpaciji zemljišta u zoni ‘Morskog dobra'”, zaključuju iz DPS-a Budva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor 5
Gost
Kotor 5

Gospidjo Jelusic, lijepo vas molim, ne brukajte se vise, dosta ste se vec obrukali.

Prof.
Gost
Prof.

Ovo je nevjerevatno

Ebabil
Gost
Ebabil

Ovo nisam ocekivao od vas Bozana….

Ceta
Gost
Ceta

Jedan moj pokoni stric a inače učesnik NOB_a ua ovakve je govorio ovo ti je ,, skriveni četnik”

Send this to a friend