Politika

DPS Budva: Da li će Dritan dodirnuti Bata?

Marko Carević, u maniru lokalnog šerifa koji je iznad zakona, bahatim i primitivnim ponašanjem nastavio je i u novoj godini da dokazuje svoju “nedodirljivost” za državne organe, saopšteno je danas iz DPS Budva.

“Nije dovoljno što je organizovanjem velikog okupljanja, ignorisao sve epidemiološke mjere, nego je važno bilo da se postavljanjem snimka na društvene mreže prvi čovjek Budve pohvali “kako mu se može”, i na taj način javno ponizi sve građane koji su bili prinuđeni da sjede u kući bez kontakta sa svojim najbližima. Vjerovatno je bio nesvjestan, da je na taj način ponizio i Krivokapića, i Abazovića i sve one koji ne smiju da se suprotstave njegovom konstantnom javnom bahaćenju”, navode u saopštenju.

<<<Carević Božić proslavio pucanjem iz topa>>>

Da bi dodatno pokazao svoju “bogougodnost”, dodaju, ali i status predsjednika crkvene opštine, Carević je u prazničnim danima, uz asistenciju sveštenika, uspio da opali i božićni plotun iz topa. Ovo “duhovno” gruvanje topova, očekivano, predstavljeno je kao poštovanje “drevne manastirske tradicije”.

“Tako je Carević ove praznike iskoristio da proslavi onako kako dolikuje njegovom poimanju sopstvene ličnosti. Dokazanom pasivnošću nadležnih državnih organa, koji propuštaju procesuiranje Carevića, i kad uzurpira zemljište, i kad upada na privatna gradilišta, i kad krši epidemiološke mjere, on je postao čovjek koji je nedodirljiv i iznad svih važećih zakona ove države”, smatraju u DPS-u.

Sa druge strane, dodaju, Dritan Abazović, koji je preuzeo ulogu državnog tužilaštva hvali se ovih dana kako ,,nema nedodirljivih”.

“Pitamo “tužioca” Abazovića da li to važi i za Bata Carevića ili je Budva i definitivno u statusu SAO, pa ne pripada državnim nadležnostima? Drugim riječima, ukoliko nema nedodoriljivih, da li će Dritan dodirnuti Bata?”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Techno Pop
Gost
Techno Pop

A đe na takvog srbskog sveca da diže ruku, eksperta za regionalizaciju i demonizaciju.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Za početak jemalo na DPS fokus 😉

Show narod
Gost
Show narod

Pustite ga da se isprazni.. greota je sputavati ga, ne zna šta će prije 🙂

Sunshine
Gost
Sunshine

Unazadjeni smo vijek minimum, nema naprijed i pomirite se sa time. Uglavnom je ovakvo stanovništvo izgleda cim su glasali kako su glasali.
Ovo je slika današnje Crne Gore, Budve posebno.

Nebitno
Gost
Nebitno

Bas ono hriscanska pucacina iz topa, potenciranje razlika (kokarda, srpkinja) sto svaki Hriscanin zna da smo pred Bogom svi jednaki, i kao slag na tortu cajka a gde zuris bato bre.. nema sta pravo hriscanski!

Idemo!!
Gost
Idemo!!

Vala sto jes jes.

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

Ne samo što ćuti o Careviću već ćuti i o ogradi,paljenju zastave,postavljanje nelegalnih bilborda npr u NK…,Ne zanima ga Ada Bojana,Štoj ali je zato trčao kod one dvije babe na Sinjajevini.Kako vidim samo se pripadnici jedne nacije zapošljava Ne komentariše Medove priče kako nas vlada pljačka…

Aleksja
Gost
Aleksja

Sa topom polako put Kosova , da ga junacine vrate , a nas ostave na miru.

Nije dobro
Gost
Nije dobro

Tuga i muka se uvukla kod svakog ko gram mozga od bijede sto nas snadje , duhovne prije svega, kuku lise djece, no se u Boga nadam da ovo ne moze ostati ni trajati. Dritane ne vidio se majci

Kavajo
Gost
Kavajo

Ne zemlju koju je oteo vec mu je i prezime tesko dokazati. Neka javno kaze kako mu se pradjed prezivao!!

Andjela
Gost
Andjela

Primitivizan bez granica! Privode ljude koji posjeduju pistolje a Bato top! Strasno, Selakovicu sto ove ne privedoste?

21.maj
Gost
21.maj

Kakav primitivizam.

Pop Vukovci
Gost
Pop Vukovci

Svaka čast!!!
Bravo

profo
Gost
profo

Sto se napravi od one lijepe Crne Gore

dado
Gost
dado

kad sofer dodje do velikih para zahvaljujuci tome sto je pospremio komsije,eee i jos im kamen naplatio kao granit …dva milona kamena,nece niko ovaj moj da kupi imam citav jaz da poplocam i do budve sto znaci 50000 miliona da mi se palti,a krivokapic ce gratis vjerom da mi transporuje to brdo dje vas volja

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Dno dna.

Kapital 1
Gost
Kapital 1

Treći SRPSKI ustanak je počeo

Stella shone
Gost
Stella shone

A nemojte Vi pricat sto ste ucvikali od ovih ,pa vas sklapaju po opstini,mozemo i mi sami donijet zakljucak sto i kako

šćepan
Gost
šćepan

Ko su ovi pećinari?

Send this to a friend