Politika

DPS Budva: Krapović i Bečić se kriju umjesto da odgovore na optužbe

Budva

Tandem demagoga Bečić – Krapović, ili kako ih od milošte nazivaju njihovi dojučerašnji funkcioneri – “najveće političke prevare”, po ko zna koji put zamajavaju crnogorsku javnost tipskim saopštenjima u kojima ne odgovaraju ni riječ na javno postavljena pitanja, saopštili su iz budvanskog DPS-a, nakon što su Demokrate poručile da se DPS valja u brlogu koji su sami kreirali.

<<<Demokrate: DPS će se valjati u brlogu kojeg su sami kreirali<<<

Saopštenje DPS-a prenosimo u cjelosti:

Tandem demagoga Bečić – Krapović, ili kako ih od milošte nazivaju njihovi dojučerašnji funkcioneri – “najveće političke prevare”, po ko zna koji put zamajavaju crnogorsku javnost tipskim saopštenjima u kojima ne odgovaraju ni riječ na javno postavljena pitanja. A zašto ćute Bečić i Krapović? Pogađate – “zbog straha od gorega”! Umjesto da odgovore na postavljena pitanja, oni se hvale onim sto niko ozbiljan nebi pominjao – da su za dvije godine na vlasti zamijenili ulazna vrata na zgradi Opštine i okrečili skupštinsku salu, koju će uskoro (najvjerovatnije) opremiti “tehnološkim čudom 21. vijeka” zvanim klima uređaj?!

Iako svjesni koliko su Budvanima danas komične njihove tirade o “rezultatima” dvogodišnje vlasti, oni ih bez imalo stida ponavljaju. Kao svi politikanti, kalkulišu da im je to manja šteta nego da daju odgovore na sljedeća pitanja:

– kome su sve u predizbornoj kampanji obećavali “ucrtavanje” i tražili procenat?

– iz kojih izvora su finansirali partiju?

– zašto nijesu smijenili direktora Turističke organizacije, još jednog stranog državljanina u sopstvenim redovima, nakon brojnih malverzacija kojima je oštećen budžet?

– zašto su prevarili svoje članove i građane Budve neispunjavajući nijedno predizborno obećanje a unaprijedili svoje privatne biznise?

– da li je moguće da za dvije godine na vlasti nijesu bili u stanju da donesu makar jednu važnu odluku od javnog interesa, a kamoli da realizuju neki projekat od značaja za lokalnu zajednicu?

Dakle, gospodo Demagozi, umjesto što iz ilegale zasipate saopštenjima koja nemaju veze sa realnim životom, pokušajte da građanima Budve, pred kojima trenutno imate veliku odgovornost, odgovorite na postavljena pitanja, jer smo vam pripremili još nekoliko interesantnih. Posebno je značajno da se odredite prema optužbama kojima vas zasipaju vaši bivši stranački funkcioneri. Ma koliko se skrivali, kad-tad ćete morati da odgovorite: jeste li tražili mito ili niste?

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Srboljub
Gost
Srboljub

Ma sve ok prijatelji ali ovo je cijepanje što DPSovci rade Demohrišćanima u ovim saopštenjima 🤭

Tramp
Gost
Tramp

Vala ne branim ove iz Budve sto su sad na vlasti,ali DPS Budva ima obraza nesto da kaze posle vise milionskih pljacki sto su napravili na celu sa Svetom…kakva ironija i nesojluk!!!

Aljo
Gost
Aljo

Evo nneka je svaki komentator sendvicar zaposlen sa dobrom platom..neka zaradjuje 10.000 eura godisnje..shvatate li sendvicari da je sveto marovic u budvi UKRAO 20.000 vasih godisnjih zarada??? Ako vam to nije poziv da im okrenete ledja taman nikad i ne treba da se promijeni vlast ne zasluzujete bolje…al radi nas koji se sa time ne slazemo smjesticemo dps u opoziciju,… Više »

Sendvičar
Gost
Sendvičar

Trči u Megu po parizer :))))) =====

Filozof
Gost
Filozof

Lijepo li im je bilo u SNP…

Mitar
Gost
Mitar

Ovo je genocid :))))))

Rodjo M
Gost
Rodjo M

Prikočite malo, izgoreste im kravate :)))))))

Aljo
Gost
Aljo

Samo kevćite iz opozicionih klupa i naviknite se na njih.. dok gledate kako pare stizu u budvansku kasu a ne mozete da ih ukradete po navici..

Stari drug
Gost
Stari drug

Uippppp!!

Aljo
Gost
Aljo

Ti ga mami 🙂

NBA
Gost
NBA

KOJI MRCNE “DEMOKRATE” DA ODGOVORE? “JAMARI”,SAMO “BACE NEKO IZMISLJENO SAOPSTENJE,I NIT LUK JELI NITI ISTINU ZBORILI NIKAD!!!

Bu2
Gost
Bu2

Moraju da se kriju, šta da odgovore a znaju da neće na tome stati????

Čović
Gost
Čović

Uhhh…da li je ovo početak kraja budvanskih Demokrata?!

Gost
Gost
Gost

Crne Demokrate budvanske, a bježite pod hitno iz ovog klinča jer će od vas ostati samo dugmići…što od DPSa što od vaših bivših. Auuuu 🙁

Filip
Gost
Filip

Nema bježanja rodjo, načeli su ih i više nema nazad……..

Gradjanka
Gost
Gradjanka

U pravu je DPS, Demokrate su iste kao DPS. Samo bih dodala, i kao DF, i kao … da ne nabrajam do kraja sve…

Send this to a friend