Politika

DPS Budva: Krapović još ne shvata šta su ozbiljne odluke

Dragan Krapovic

Na današnje reagovanja Demokrata reagovala je Demokratska partija socijalista.

<<<Demokrate: DPS-u je društveni dijalog nepoznat pojam, navikli na monolog jedne osobe<<<

Reagovanje DPS-a prenosimo integralno: 

Krapović se konačno oglasio iz ilegale ali opet bez riječi o onome što javnost najviše zanima-zašto on i njegov mentor Bečić ćute na optužbe koje su im prethodnih dana uputili njihovi dojučerašnji funkcioneri a tiču se upravo planova, tačnije, ucrtavanja “na procenat”? U posljednjem reagovanju, “Mr Besprekorni” je, vjerovatno grogiran usljed težine političke štete koju su pretrpjeli poslednjih dana, “odbrusio” sve ono što je na sjednici prećutao, svjestan da bi time samo pojačao debakl koji su doživjeli u skupštinskoj sali.

I dok se danas Krapović nostalgično prisjeća vremena kad je DPS donosio planove, a on prikupljao potpise navodno protiv planova, Budvani konačno saznaju istinu o tome za šta je Krapoviću poslužila njihova podrška. Nikada izgleda nije razumio da je sada on u mandatu u kojem je morao da donese makar jednu važnu odluku koja seže dalje od polupodmornica i poluekskluzivnih restorana.

Međutim, njegov mandat-njegov problem, (koji ga uskoro više neće mučiti) ali mora znati da mu nećemo dozvoliti da se “provuče” bez odgovora na pitanja koja javnost ima za njega i njegovog šefa.

10 Komentara na "DPS Budva: Krapović još ne shvata šta su ozbiljne odluke"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend