Politika

DPS Budva: Krapović tješi Bečića da im se odbor ne raspada

Kada se, kao u Budvi, udruže lažni magistar i lažni moralista, onda je potpuno očekivano da u tom aranžmanu građani budu prevareni. Posebno oni koji su pomogli da Demagozi sebi prigrabe privilegije i radna mjesta na kojima, već dvije godine udomljuju svoju rodbinu, kumove, prijatelje, saopšteno je iz budvanskog DPS-a.

“Svakog dana se neko od njihovih bivših partnera i saradnika oglasi i progovori ono što mi od početka tvrdimo: da ova stranka predstavlja grupu “karijerista i pokvarenjaka kojima je do proklamovanih ciljeva koliko do lanjskog snijega.” Kako je to danas sročio njihov nekadašnji partner, govorivši o lošem uticaju pojedinaca na njegovog bivšeg predsjednika, Abazovića”, napominju iz ove partije.

DPS smatra da je poznata činjenica da Bečić i Krapović, nisu prevarili samo svoje simpatizere, finansijere i podržavaoce, već i svoje koalicione partnere. “Izigrali su predstavnike DF-a, izvarali nezavisnog odbornika, žrtvovali “poslednjeg mohikanca” iz rodnog SNP-a da bi iskoristili Crnogorsku kao bajpas za još koji dan života, odnosno vlasti, što je za njih jedno te isto.”

“U međuvremenu nijesu gubili vrijeme nego su vrijedno zloupotrebljavali opštinske institucije i preduzeća, uništili brend metropole turizma i ojadili kasu Turističke organizacije Budva, sumnjivo dijelili sredstva nevladinim organizacijama, netransparentno davali socijalnu pomoć pred izbore, zatrpali grad i obalu smećem, itd…”, navode iz DPS-a.

Dodaju da aista izgleda nevjerovatan spisak svega onoga što su uspjeli da zloupotrijebe i upropaste za nepune dvije godine. “Sa druge strane, impozantan je spisak svega onoga što nijesu ispunili, a bila im je obaveza. Toliko je jalova i neznavena bila njihova vlast da nijesu uspjeli da realizuju čak nijedan razvojni projekat.”

“I dok se danas ljute ali javno ćute što ih bivši funkcioneri, koalicioni partneri i članovi nazivaju pravim imenom, Krapović i Bečić u ilegali tješe jedan drugoga da im se odbor ne raspada. Nadaju se da nije istina da im se dio članstva raspituje kako da se oslobode balasta u vidu pripadnosti partiji koju čak i oni koji su im bili bliski nazivaju grupom besprizornih karijerista, intriganata i prevaranata”, poručuju iz DPS-a.

B.M.

3 Komentara na "DPS Budva: Krapović tješi Bečića da im se odbor ne raspada"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend