Politika

DPS Budva: Krapović tješi Bečića da im se odbor ne raspada

Budva

Kada se, kao u Budvi, udruže lažni magistar i lažni moralista, onda je potpuno očekivano da u tom aranžmanu građani budu prevareni. Posebno oni koji su pomogli da Demagozi sebi prigrabe privilegije i radna mjesta na kojima, već dvije godine udomljuju svoju rodbinu, kumove, prijatelje, saopšteno je iz budvanskog DPS-a.

“Svakog dana se neko od njihovih bivših partnera i saradnika oglasi i progovori ono što mi od početka tvrdimo: da ova stranka predstavlja grupu “karijerista i pokvarenjaka kojima je do proklamovanih ciljeva koliko do lanjskog snijega.” Kako je to danas sročio njihov nekadašnji partner, govorivši o lošem uticaju pojedinaca na njegovog bivšeg predsjednika, Abazovića”, napominju iz ove partije.

DPS smatra da je poznata činjenica da Bečić i Krapović, nisu prevarili samo svoje simpatizere, finansijere i podržavaoce, već i svoje koalicione partnere. “Izigrali su predstavnike DF-a, izvarali nezavisnog odbornika, žrtvovali “poslednjeg mohikanca” iz rodnog SNP-a da bi iskoristili Crnogorsku kao bajpas za još koji dan života, odnosno vlasti, što je za njih jedno te isto.”

“U međuvremenu nijesu gubili vrijeme nego su vrijedno zloupotrebljavali opštinske institucije i preduzeća, uništili brend metropole turizma i ojadili kasu Turističke organizacije Budva, sumnjivo dijelili sredstva nevladinim organizacijama, netransparentno davali socijalnu pomoć pred izbore, zatrpali grad i obalu smećem, itd…”, navode iz DPS-a.

Dodaju da aista izgleda nevjerovatan spisak svega onoga što su uspjeli da zloupotrijebe i upropaste za nepune dvije godine. “Sa druge strane, impozantan je spisak svega onoga što nijesu ispunili, a bila im je obaveza. Toliko je jalova i neznavena bila njihova vlast da nijesu uspjeli da realizuju čak nijedan razvojni projekat.”

“I dok se danas ljute ali javno ćute što ih bivši funkcioneri, koalicioni partneri i članovi nazivaju pravim imenom, Krapović i Bečić u ilegali tješe jedan drugoga da im se odbor ne raspada. Nadaju se da nije istina da im se dio članstva raspituje kako da se oslobode balasta u vidu pripadnosti partiji koju čak i oni koji su im bili bliski nazivaju grupom besprizornih karijerista, intriganata i prevaranata”, poručuju iz DPS-a.

B.M.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aljo
Gost
Aljo

Zasto ne poreknete da je budzet budve bio u blokadi dok ste vladali, zasto ne prikazete jeste li na vrijeme davali plate opstinskim sluzbenicima, zasto ne prikazete rezultate parking servisa dok ste ga vi vodili, zasto ne kazete koliko se puteva asfaltiralo van izbornih aktivnosti dok ste bili na vlasti, zasto ne kazete za koliko kvadrata ste izdali dozv9le dok… Više »

Dosta gluposti
Gost
Dosta gluposti

Dps je platio gubitkom izbora i trebali su izgubiti, ali dokle mislite da zivimo u proslosti i da na racun njihovih gresaka vi pravite nove!!! Obecali ste transparentnost, a svega ima samo transparentnosti nema. Obecali ste depolitizaciju, a napravili ste vecu politizaciju nego sto je dps radio. Obecali ste smanjenje javnog aparata, a jos ste ga vise povecali samo da… Više »

NBA
Gost
NBA

KRAPOVIIC I BECIC:” NAS DVA BRATA ,OBA SLAJFUJEMO,NE’PLAC MAJKO AKO NEMOGNEMO”????

Send this to a friend