Politika

 DPS Budva: Nečasna ponuda raspale budvanske koalicije

Poziv koji su stranke raspale budvanske koalicije, uputile Crnogorskoj predstavlja klasičan primjer političke korupcije, ali i očajnički potez onih koji po svaku cijenu žele da zadrže svoje privilegije. Oni kojima se nečasna politička trgovina redovno priviđa u tuđem dvorištu, bez imalo skrupula upravo ovim nemoralnim činom pokušavaju da se zadrže još koji mjesec na vlasti u Budvi, poručuju iz lokalnog DPS-a.

Budvanski DPS oglasio se nakon što je vladajuća koalicija u Budvi poručila je odbornicima Crnogorske u lokalnom parlamentu da se priključe koaliciji i da tako doprinesu izlasku grada iz krize. Kako su naveli, ulazak Crnogorske u koaliciju na vlasti, nakon što je grad posle katastrofalne uprave DPS-a konsolidovao svoje finansije i funkcionisanje, može za Budvu značiti dodatni kvalitet.

<<<Vladajuća koalicija u Budvi poziva Crnogorsku da im se priključi<<<

No, iz lokalnog DPS-a imaju jasnu poruku na ovu ponudu.

“Ovakve i slične ponude nekoliko puta smo odbijali, svjesni da opstanak na vlasti onih koje će Budvani pamtiti po nesposobnosti, neprincipijelnosti , korupciji, rođačkom zapošljavanju ali i najgorim uvredama koje su jedni o drugima iznosili, ništa dobro neće donijeti ovom gradu. Ovakav nemoralni aranžman samo bi produžio agoniju ove opštine i zato smo ga sa indignacijom svaki put odbacivali.
Posebno je apsurdno da se ova nečasna ponuda servira političkom subjektu čije su čelnike, isti ovi što traže slamsku spasa,  do skoro nazivali – udbašima. Takođe, samo prije mesec dana ovu  budvansku vlast funkcioneri Crnogorske karakterisali su kao “nesrećni konglomerat” koji je Budvu potpuno unazadio, “neprirodnu koaliciju koja je masovno partijski i politički zapošljavala”, a za Bečićeve Demokrate tvrdili da su rasijali podjele i završili u kaljuzi „prepunoj mržnje i uvreda”, poručuju oni.

<<<Crnogorska spremna za dijalog sa budvanskom vlašću<<<

Zbog svega navedenog: pokušaja očigledne političke korupcije, ali i niza uvreda koje su međusobno jedni o drugima izgovarali, u DPS-u tvrde da iznenađuje razumijevanje na koje ova nečasna ponuda nailazi u redovima Crnogorske.

“Eventualnim prihvatanjem ove ponude Crnogorska bi, sasvim izvjesno, politički presudila sama sebi i postala dio ovog gubitničkog društva.
DPS smatra da principijelnim odnosom koji imamo prema ovom, ali i svim ostalim političkim pitanjima, činimo ono što je u najboljem interesu građana.  Naša, ali i sve ostale političke partije, imaće priliku da na sljedećim izborima čuju stav birača o politici koju su zastupali u prethodnom periodu. Strah od izbora koji je prisutan kod raspale budvanske koalicije, najbolji je dokaz njihovih katastrofalnih učinaka i predstavlja pokušaj odlaganja kazne koja neminovno slijedi od strane građana budvanske opštine”, zaključuju u DPS-u.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mina
Gost
Mina

Nevjerovatno,ali istinito.DPS moralise i prica o politickoj korupciji,partija koja cijelo vrijeme od kada vlada Crnom Gorom,opstaje na nepostenoj politickoj korupciji i trgivini.Posledni primjer je Pajovic,covjek koji je nezasluzeno dobio,nista manje no ambasadorsko mjesto,kao nagradu za spasavanje DPS ,i time ucao u istoriju politickog bescasca.Kako ga nije sramota ,ako on uopste ima osjecaj za stid.

cccccc
Gost
cccccc

Gospode iz dps-a, imali ste šansu da ste imali hrabrosti reagovati imoralisati u Svetovo vrijeme ovako, vaše zakašnjelo morlisanje je cinično i neozbiljno. Sadašnja vlast u BD nije idealna ali sigurno bolja od prethodne što im zaista nije bilo ni teško.

Toni
Gost
Toni

Ispravno bi bilo – raspadnute koalicije, a ne raspale. Ovako je vrlo nekulturno i uvredljivo rečeno, nego, nekultura i nevaspitanje su glavne odlike dps-ovaca.

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Da su samo to dobro bi bilo, da ne omrcise svu Crnu Goru…

NBA
Gost
NBA

STA SE MOGLO OCEKIVATI OD ONIH STO MRZE SVE STO JE CRNOGORSKO! BRUKA ,SADA KAD JE SEZONA? NOS OKIDENI!

Speed
Gost
Speed

Jadna je i prejadna ova Svetova zaostavstina!

Gost
Gost
Gost

Ti si mučenik – sendvičar 🙂

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

A sto si ti…

Mrgud
Gost
Mrgud

Korela kuka motiku.

Tacno
Gost
Tacno

To bi majku rodjenu prodali samo vlast da ne daju.

....
Gost
....

Nista dobro od njih se nije ni moglo ocekivati.

Haos
Gost
Haos

Oce jos vise da uniste grad, toliko su nesposobni. Micati ovo s vlasti.

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Obabezno, i vratiti lopovsku svetovu ekipu da zaduži najbogatiju opstinu jedno 100 miliona i da uniste sto nisu uspjeli za 20 godina kolio su vladali opstinom…Đe ste se kupali Budvani za vrijeme vladavine šefa kriminalne organizacije…Sve je plaze bio uzurpira, zatvorio hotel Avalu u sred sezone i izbacio turiste napolje…Ocete opet kriminalce da dovedete…Ja se iskreno nadam u zdrav razum… Više »

Madjo
Gost
Madjo

Df i demokrate – gubitnicka ekipa. Evo i dokaza.

Joco
Gost
Joco

Svasta bi ponuduli samo da nastave da budu na vlasti. Unistili BD, dokaz da.nijesu sposobni da budu na vlasti. Bruka sto cine df i demagozi.

Dana
Gost
Dana

Oce silom na sramotu da ostanu na vlast. A doveli Budvu do katastrofe.

Miloš Svetov
Gost
Miloš Svetov

Kao na primjer?

junacino
Gost
junacino

ahhahaha da nije budvu kakav vulkan zadesio? do cega li je dps onda doveo ahahhaha

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Drps lopovi nesposobni tisina …..nema vas vise u budvi i kotoru nikad …..kraj …dolaze sposobniji posteniji mladji

Simeone
Gost
Simeone

Mislio si odlaze?

Haha
Gost
Haha

Vidimo kako su sposobni.

NBA
Gost
NBA

“Vjecna da je”? OVI TVOJI “POSTENI” OTICI CE BRZE NEGO STO SU “SLJEGLI,”VI STE SRAMOTA ZA CRNU GORU!

Lomi
Gost
Lomi

Koliko je sef budvanskog dpsa ukrao od gradjana ono?Da svaki gradjanin bd u iducih 10 god ima platu od 1250e….moji sugradjani….

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Jeli moguce da se Budvanski D.P.S. oglasio poslije Svetovih pljacki i korupcionaskih poslova po Budvi…Oni, koji su omrčili.Budvu ovakva saopstenja da daju…Imate li ttunke obraza…

Mitar
Gost
Mitar

Kad je frka vazda “obraz”?

libero
Gost
libero

Bi Purke ali ne smije

Ups
Gost
Ups

Nikad nije bio svoj

Send this to a friend