Politika

DPS Budva: Nećemo učestvovati i takmičiti se u primitivizmu sa lokalnom vlašću

Iz lokalnog odbora DPS-a Budve, nakon nedavnih incidenata koji su  doveli do  fizičkog napada na odbornika partije, apelovali su  na predsjednika parlamenta  Krsta Radovića da obezbijedi minimalne uslove za rad, i da osigura bezbjednost kako svih tako i predstavnicima nekadašnje vlasti.

“Svjedoci smo, od konstituisanja novog saziva lokalnog parlamenta, da ne postoje uslovi za rad odborničkog kluba DPS-a. Incidenti koji su postali zaštitni znak budvanskog parlamenta sve su učestaliji i brutalniji. Tako smo došli, poslije redovnih upadica, vrijeđanja, govora mržnje, na kraju i do fizičkog nasrtaja na odbornika DPS-a”, saopšteno je iz budvanskog DPS-a

Predsjedniku lokalnog parlamenta Krstu Radoviću poručuju da je dužan da se drži poslovnika o radu i obezbijedi minimum uslova za rad odbornika.

“Upravo žmurenje na takve pojave i nesankcionisanje istih, dovelo je da pojedinci pomisle kako je sasvim legalno i legitimno da se fizički obračunaju sa neistomišljenicima u nedostatku elementarne parlamentarne i lične kulture. Interesantno da čovjek, koji je bio nosilac lokalne liste naziva “Mir je naša nacija”, podržava i ne ograđuje se od ovakvih dešavanja koja ne doprinose niti miru niti prevazilaženju podjela”,poručuju iz DPS-a Budve

Odbornici DPS Budva se neće takmičiti u primitivizmu i kumovati povratku u mračni srednji vijek. Nažalost koliko god se trudio predsjednik lokalnog parlamenta, Krsto Radović nema autoriteta i kredibiliteta, a ni želje, da obuzda i suzbije ovakav vid primitivnog ponašanja nove lokalne vlasti u Budvi, zaključuju  u saopštenju .

Za kraj odbornici budvanskog DPS-a  poručuju   predsjedniku Skupštine Radoviću da u dogledno vrijeme može i sam da očekuje isti odnos i postupke, od svojih koalicionih partnera.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Daja Ljubisa
Gost
Daja Ljubisa

Bogami da su vam u skupstinu ostavku Gojko,Simi I Marko nebi smjeli ziva izbijeljet

za po ure
Gost
za po ure

a da ne govorimo o pozuvu na linc I procerivanje odbornika od strane vladajuce vecine , odnosno njihovih clanova I simpatizera preko drustvenih mreza .
fasizam na djelu .

Send this to a friend