Politika

DPS Budva: Od predizbornog spota, preko odbijanja rada u Covid ambulanti, do direktorske fotelje

Ono sa čim prelazite sve granice dobrog ukusa, ako ih uopšte više i imate, je vaša tvrdnja da su odbornici DPS-a iz prošlog saziva glasali protiv izgradnje Pedijatrijske službe. Želite da ubijedite Budvane, da ste baš vi ti koji više vodite računa o djeci, nego ljekari Doma zdravlja?! Istina je, da je Budžetom iz 2019. godine Opština opredijelila 20.000 eura za Dom zdravlja, poručili su Demokratama iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Kako navode, njihova tadašnja odbornica, sada direktorica iskoristila je to u predizbornom spotu i sebe reklamirala kao zaslužnu.

“Jasno je svima da je od samog početka cilj bilo skupljanje političkih poena. Istina je i to da je gospođa Bečić Milić bila pozivana nekoliko puta da radi u Covid ambulanti, što je ona uporno odbijala, pozivajući se da za tako nešto ne postoji odluka Ministarstva i da je zakon na to ne obavezuje”, ističu iz DPS-a Budva.

I spokojno je, kako kažu, otišla na bolovanje.

“I to je istina oko Covid ambulante”, naglasili su iz DPS-a Budva.

Prema njihovim riječima, sada ste u posjedu sve dokumentacije, pa objavite to građanima Budve.

“I na kraju, zar zaista očekujete da budemo oduševljeni što ste postavili neiskusnu doktoricu na mjesto direktora? To što kažete da je hrabra, iz dobre porodice, gdje to piše u uslovima konkursa za direktoricu? Ili je kandiduje to što je odbila da radi u Covid ambulanti, što je činjenica koju znaju svi Budvani? Da je možda ne preporučuje to što je sebe reklamirala u političkom spotu, hvaleći se nečim što je rezultat ulaganja svih građana Budve? Humano baš. Polažu li još ljekari onu Hipokratovu zakletvu?”, zaključuju iz DPS-a Budva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ajšs
Gost
Ajšs

Stvarno sramota! Za ovu u Bd niko nije ni čuo!

Send this to a friend