Politika

DPS Budva tvrdi da zbog bilborda isplivalo licemjerstvo SDP-a i URA

ilustracija

Iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Budvi smatraju da je sva priča o bilbordima u ovom gradu pravo je ogledalo načina na koji funkcioniše lokalna vlast.

Kako navode, predsjednik Skupštine Opštine Đorđije Vujović donosi tajne odluke o formiranju različitih tijela, dok u koaliciji niko nema pojma šta on radi.

“Predsjednik Opštine Dragan Krapović ćuti, jer je na putu i nema pojma šta se dešava u gradu kojim rukovodi, a rukovodioci lokalnih institucija dozvoljavaju da se njihovim imenima i logotipima koristi kako ko stigne. I to sve samo da bi sačuvali pozicije i sitne privilegije za sebe i svoju rodbinu i prijatelje. Za to vrijeme štetu trpe isključivo građani, koje niko ništa i ne pita”, kažu iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, licemjerstvo ukupne budvanske koalicije najbolje se vidi po reakcijama SDP i URA na poteze koje povlače DF i Demokrate.

“Sva opravdanja kojima pokušavaju da zamijene teze i skrenu pažnju sa suštine, samo su novi pokušaj da se i ova priča o bilbordima zaboravi što prije, da oni ostanu u vlasti i da sačuvaju svoje pozicije. Zaista je tužno gledati na koliko su ponižavanje i nedostojanstveno držanje spremni SDP i URA samo zbog ostanka u vlasti”, zaključuju iz DPS-a.

Bilbordi koje su postavile budvanske vlasti na kojima se slavi “navodni oslobodilački ulazak srpske vojske 1918. godine u Budvu, na Mitrovdan 1918. godine”, uzburkali su javnost proteklih dana. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
braleee
Gost
braleee

Pa zar nijesu montinigersi oslobodili bg od beogradjana.

Velimir1966
Gost
Velimir1966

NEBIH SAD U BUDVU SVRATIO NI LAFU DA POPIJEM,PI,PI,PI,KAKVU SRAMOTU JOJ NANESOSE OVI IZRODI!

Ljuta
Gost
Ljuta

tabla stoji 100godina i nikom nije smetala…sto je niste skinuli kad ste vladali…niste imali vremena od kradja…

Budvanska Rivij
Gost
Budvanska Rivij

Dps Budva,a izabraste li predsjednika evo skoro godina,bice da se nemozete dogovoriti oko funkcije,bivši načelnik komunalne policije sebe stidljivo predlaže a zena mu i sura u DF,hvali se kako ima direktnu liniju sa premijerom a covjek koji mu je navodno veza s kabinetima kaze da ga cak i nepoznaje

Send this to a friend