Politika ,

DPS Budva: Vlada usvojila sve prigovore, Carevićeva nezakonita rješenja poništena

Marko Carević

Vladina komisija za žalbe usvojila je sve prigovore i donijela rješenja kojima se poništavaju sva nezakonita razrješenja predsjednika Opštine Budva Marka Carevića bivših funkcionera lokalne samouprave, saopšteno je iz DPS-a Budva.

“Uporno smo pozivali Carevića da poštuje zakone i da radi u skladu sa njima, ali ono na šta smo nailazili bilo je bahaćenje osionog političara opijenog izbornim rezultatom. Svaki politički marketing se plaća, posebno loš marketing”, naveli su iz budvanskog DPS-a.

Jasno je, poručuju oni, da će zbog ovakvog epiloga Opština Budva platiti populističko-revanšistički marketing Carevića.

“To njega svakako neće pogoditi. Bitno je da kamioni Carinvesta i dalje rade punim kapacitetom, samo što sada Carević ne mora više da moli i pita “ima li što za mene šefe?”. To je očigledno i bio Carevićev cilj bavljenja politikom: da sam sebi kroji, onako po svojoj mjeri, “domaćinski”””, ocjenjuju u DPS-u Budva.

Odluka Carevića kojom je postavio glavnog gradskog arhitektu Vladana Stevovića isto je nezakonita, te i njega mora razriješiti u roku od sedam dana.

“Naravno da ne očekujemo da ovoga puta Carević postupi po Zakonu. Njegova bahatost nema granica. Posebno sada kada su njegove političke ambicije mnogo veće. Zato će Carevićeva osionost biti samo veća i bez ikakve kontrole. Da li će sada ili možda u nekom budućem vremenu, nadležne državne institucije uvidjeti nešto nezakonito u postupanjima Carevića, ostaje da vidimo”, zaključuju u DPS-u Budva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dragan
Gost
Dragan

Bato CARE

Ko Mita
Gost
Ko Mita

Будванска хоботница не мирује.

Dado
Gost
Dado

Sveto je svima njima napravio bogatstvo

Realnost
Gost
Realnost

Carevic je Srbin Iz CG I nećete naći nijednog CRnogorca da će reči loše o Carevicu kao sto nećete naći nijednog Srbina da će reci loše o Slavku Peroviću a to sto je dps zaposlio nekvalifikovane velike Srbe koji su postali CRnogorci i nekvalifikovane Crnogorce koji su postali veliki Srbi nam se obilo o glavi da se nećemo oporavit za… Više »

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

Kada bi se biralo između Dritana,Adžiće sa Cetinja,Bečića,Medojevića na jednoj strani i Carevića na drugoj strani ,glasao bi za Carevića.

Blavorinjo
Gost
Blavorinjo

Nema od ovoga nista,gluposti, sve je po zakonu sto ce i vrijeme pokazati. Smjenio je poslije pobjede kadar dpsa, koji je prije toga smijenio njegov kadar,sve po zakonu.

Bu2
Gost
Bu2

Na sta smo spali

carli
Gost
carli

grbaljski Čegevara

Milenica
Gost
Milenica

Molim, proverite TO Budva. Videcete sta vas ceka…

Njanjanja
Gost
Njanjanja

Sefe ima li sto za mene

Rajko
Gost
Rajko

Divljak je umislio da je pobijedio u revoluciji i da sad može činiti što ga je volja. E, pa nije, nego na izborima, znači moraće da se drži zakona i Ustava.

Velimir
Gost
Velimir

Postoji li Gora kombinacija od ove,da metropolom turizma upravlja kozar sa kupljenom diplomom koji ne priznaje nista Crnogorsko I navija za drugu drzavu?!?

Dragan
Gost
Dragan

Ima li sto gore od seljacine koja se dokopa vlasti..

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Carević i njemu slićni su kancerogeno tkivo u CG.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Dps na aparatima

Nije dobro
Gost
Nije dobro

Pravi drvosjeca, vidi se da skole gledao nije po fac

Zemljanin
Gost
Zemljanin

On bi se bavio regionalizacijom nego je ne moze ni izgovorit.

Rade007
Gost
Rade007

Ahahahahhahahahahahahahahahahah bravooo

Sirija
Gost
Sirija

Hahaha dritan im je trazio mjesto kafe kuvarice i higijenicarke a bogoumilni ga iskulirali..pa trosi poslednje bonus poene kod rukoljuba. Hahhaha kakav promasaj od partije…nadam se da ce odgovorati jednog dana za izdaju nacionalnih interesa.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Carevicu kako si krenuo jos malo ces vozit kolica za hranu po Spuzu .

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Gori od marovića, bahatiji od čitavoga dps’a
Odraz današnje budvanske malogradjanštine !

Send this to a friend