Politika

DPS Budva: Zašto ćute Bečić i Krapović?

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva pozvao je predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića da izađe iz ilegale i građanima odgovori da li su tačni navodi i otpužbe koje su proteklih dana na njegov i račun rukovodstva njegove partije, javno iznijeli dojučerašnji funkcioneri Demokrata, odnosno Opštine Budva.

“Prije svega, Krapović i njegov partijski šef Aleksa Bečić treba da se odrede prema ozbiljnim optužbama svog nekadašnjeg funkcionera, Gorana Slovinića, koji u medijima i na društvenim mrežama proziva predsjednika Opštine Budva da mu je nudio određene usluge, a zauzvrat tražio finansijsku naknadu”, saopšteno je iz DPS-a Budva.

Oni ističu da im je jasno da se Krapović zanio u lošoj glumi “beskompromisnog borca za pravdu”, čudno je da mu promiču ovakvi “detalji” vezani za članstvo i finansijere sopstvene partije, kao i za “nepristojne ponude” i sumnjiva obećanja koja je davao da bi se domogao fotelje predsjednika Opštine.

“Nije jasno da li Krapović i njegov mentor Bečić ćute zato što nemaju šta da kažu, ili se pak plaše da će, ukoliko progovore i drugi finansijeri i ostali koji su doveli ovu stranku na vlast u Budvi, javnost saznati prave mehanizme kojima su se poslužila ova dvojica, kojima faktura političkog licemjerja i demagogije, upravo dolazi na naplat”, zaključuju u OO DPS Budva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

krapovic je cetniks…more i bradonje…

Buffon
Gost
Buffon

Krapovic je svim osnovcima (ne samo prvacima) nego znaci od prvog do osmog razreda osnovne skole, obezbijedio besplatne udzbenike za predstojecu skolsku godinu. Svakoj novorodjenoj bebi u gradu u 2018. godini dao je 300 eura. DPS to nikad nije uradio. Ako nije uzeo, nikome nije dao. Postujte to.

Svetozarevo
Gost
Svetozarevo

Ako ovom Krapu i Aleksi budete malo svirali pod prozor serenade možda će biti bolji.Oni su sada prvi a mogu biti drugi.Ali ako im budete pjevušili možda će ponovo biti prvi!!Poslušajte me ipak sam ja vaš drug i ideolog,tvorac moderne Budve!!!!!!

Kanjoš
Gost
Kanjoš

E vala da ih proziva neko ko je samo malčice uprljan pa mnogo jada ali da ih proziva DPS Budve koji su ogrezli u kriminalu i korupciji i koji su svašta činjeli ,e to stvarno nema smisla.Pokrijte se ušima i pssssssst!!!

Mima
Gost
Mima

Zna se da su ih ljudi iz polu kriminalnog i kriminalnog miljea doveli na vlast.

gost
Gost
gost

A dje je Abazovic????

Send this to a friend