Politika

DPS Cetinje: U prijestonicu se dolazi s crnogorskim barjakom

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) sa Cetinja reagovao je na današnji protest koji se održava u ovom gradu. 

Saopštenje OO DPS prenosimo u cjelosti: 

Iako ste na sve načine pokušali da dižete tenzije po Cetinju, da se “junačite” na samo vama svojstven način, pozivate i maltretirate Cetinjane i Cetinjanke da izađu na protest, pa čak i da sa ruskih brojeva telefona šaljete poruke, očito ste i ovoga puta pogriješili i adresu, i grad, i državu!

Danas vas je lako bilo prebrojati na Balšića pazaru. I vas i sve one koje ste silom na sramotu doveli iz drugih krajeva Crne Gore, strahujući od debakla koji ste doživjeli u prijestonom gradu!

Cetinje je po ko zna koji put reklo svoje. Otvoren bojkot građana jasna vam je poruka, ali vi nikako da naučite lekcije! Na Cetinje se dolazi s crnogorskim barjakom, s poštovanjem prema crnogorskim svetinjama i kulturi, a ne primitivnim i demagoškim parolama koje samo vi razumijete!

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

I vazda se dolazilo!

Balšića pazar
Gost
Balšića pazar

Bečić se prosuo na Cetinje, sprdali su mu se Cetinjani danas tamo ko pajacu

Pogrijebnik Duk
Gost
Pogrijebnik Duk

Tačno!
Ali je vaša nesposobna vlast donijela crni.
Koliko radnika imate na Cetinju.Ne mozete kilo sira proizvesti.I to prlja.

DPS u srcu, ali
Gost
DPS u srcu, ali

Baš me briga pod kakvim su bajrakom i imaju li ga. Neka glavari vrate bar dio para u Državu i sve će biti u redu. Da i ostalih 95% Crnogoraca živi kao ljudi. O tome se radi, puštite bajračenje.

Samo vas gledam
Gost
Samo vas gledam

Zar postoji DPS Cetinje, kad je zadnji put J.Martinovic bio u kancelariji? Debakl je bio,ali ne zahvaljujuci DPS-Cetinje, nego sto su se demokrate prosule na Cetinje. A sto se DPS-a Cetinje tice, ako ovako nastave taman ce biti kao demokrate…

Pircio Biroli
Gost
Pircio Biroli

Moze i sa talijanskom zastavom,nije vam strana

veki
Gost
veki

,,na Cetinje se dolazi da kradete svetinje i muzeje, poneko i u bolnicu ,,nije važno nizašto zahvaljujući vama

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Prpa a?

Suzana
Gost
Suzana

hahahaha gotov je! Saopštenja su vam debilska.

Send this to a friend