Politika

DPS Danilovgrad: Svi pokušaji destabilizacije Crne Gore završiće neuspjehom

Na sjednici Opštinskog odbora DPS Danilovgrad koja je održana juče, razmatrana je trenutna politička situacija i konstatovano da je ovo samo jedan od već viđenih scenarija i pokušaja da se destabilizuje Crna Gora i zaustavi njen put ka zapadnim i evroatlanskim integracijama.

“Opštinski odbor je takođe konstatovao da će se ovi pokušaji destabilizacije Crne Gore završiti neuspjehom kao i do sada, i to na prvim sledećim izborima ubjedljivim porazom”, navela je predsjednica DPS-a u tom gradu Zorica Kovačević.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad je između ostalog i zaključio da sve što je do sada urađeno predstavlja potvrdu doslijednosti domaćinske politike DPS Danilovgrad da će i dalje nastaviti da odgovorno radi na razvoju svog grada predvođeni predsjednikom Milom Đukanovićem.

OO DPS-a Danilovgrad je razmatrao i jednoglasno usvojio realizaciju izbornog programa u 2018. godini, kao i rad odborničkog kluba u lokalnom parlamentu.

“Takođe je konstatovano da dinamika realizacije izbornog programa ide predviđenim tokom i da će se ista nastaviti u 2019. godini kroz realizaciju najznačajnijih projekata, uz podršku Vlade Crne Gore”, kazala je Kovačević.

Na sjednici je razmatran rad kluba odbornika u lokalnom parlamentu koji je ocijenjen pozitivno te da odbornički klub daje konstruktivan doprinos uspješnom radu lokalnog parlamenta.

Takođe je ocijenjeno da lokalna uprava radi punim kapacitetom koja se ogledava kroz obavljanje organizovane, normativne, budžetske, protokolarne i nadzorne funkcije koju Predsjednik opštine vrši u sistemu lokalne vlasti.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ricard
Gost
Ricard

Proradite malo da se ova omladina zaposli.Ima poslova i van Komunalnog i Aroma marketa

Jovanka
Gost
Jovanka

Danilovgrad, a ne bidon…

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Vi ste najveći destabilatori,..rušitelji svega što je Crna Gora…Nije Crna Gora ni Marko ni Janko. A ni Duško..A ni Milo.. Postojaće Crna Gora dok je Lovćena nad nama.Tako da Crnu Goru ne mogu rušiti nikakve Koverte u Migovom dzepu,..ili Milovi prljavi poslovi. A ponajmanje Crnu Goru može rušiti priča o svemu tome.

Nikola
Gost
Nikola

Napad na dps koji unistava crnu goru 30 godina napad je i na crnu goru??? Pa valjda napadaju dps oni koji vole CG i za dobrobit svoje djece

Milutin
Gost
Milutin

Ova priča više ne pije vodu. Došao je kraj DPS. Kad dođe nova vlast zakonom će se zabraniti rad DPS.

Stefo
Gost
Stefo

AHHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAAHH kako ne

Send this to a friend