Politika

DPS: Demagozi i Preletačevići priznali da su potrošili pare Novljana

“Stabilna budžetska rezerva je potrošena”, “Komunalna policija je reagovala tako što je notirala štetu”, “Sveukupna javnost pohvalila rad gradskih službi”, “Zašto Vlada ne odgovara na dopise lokalne uprave?” i tako dalje – ovo mogu samo Demagozi i Preletačevići, koji su priznali da su potrošili pare Novljana, saopštili su danas iz odbora Demokratske partije socijalista u Herceg Novom, reagujući na posljednje saopštenje Demokrata.

<<<Demokrate: DPS je elementarna nepogoda<<<

Kako ističu u DPS-u, većina njih nije ni progovorila na vanrednoj skupštini, zakazanoj na inicijativu odbornika njihove partije.

“A kada se došlo do glasanja, odbili su da se u okviru Komunalno-stambenog preduzeća formira posebna jedinica koja će tokom čitave godine redovno odžavati sve pozicije koje utiču na nesmetano odvođenje atmosferskih voda. Vjerovatno su odbili ovaj predlog zato što su građani Herceg Novog “nahvalili Komunalno-stambeno”, a ne zato što su zaključak predložili odbornici DPS-a”, navode u toj stranci.

Kako dodaju, odbili su i predlog da se u roku od mjesec dana izradi plan za postupanja u vanrednim situacijama.

“Koliko znaju da se organizuju pokazali su tokom poplava. Biće da su građani Herceg Novog “ishvalili dobru organizaciju” zbog koje su pertpjeli štetu. Biće da su i ovaj predlog Demagozi i Preletačevići odbili zbog fale građana, a ne zato što su zaključak predložili odbornici DPS-a”, naglašavaju u lokalnom odboru Demokratske partije socijalista.

Odbili su, ukazuju u toj partiji, i treći predlog da se odmah obezbijedi jednokratna pomoć porodicama koje su najviše pogođene nedavnim nevremenom.

“Sada znamo razlog odbijanja: “građani su zadovoljni radom lokalne uprave i lokalnih službi”, pa im pomoć i ne treba. Ne znamo da li sadašnja lokalna vlast uopšte živi u Herceg Novom, ali znamo da je neznavena, nestručna i nesposobna. Znamo da Herceg Novi zaslužuje bolje. Zato Demagozi i Preletačevići, nastavite molitve za lijepo vrijeme do kraja mandata koji se bliži. Drugo i ne umijete”, zaključuju u opštinskom odboru DPS Herceg Novi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
HN-CG
Gost
HN-CG

Sve tacno bravo za Dps,a ovi odbijaju jednokratnu pomoc,za ne povjerovat.Pa Novljani moji sugradjani sutra opet birajte ovu boraniju.

HN.
Gost
HN.

Jednaci.

razocarang i
Gost
razocarang i

E slusajte DPS,pominje nekakve preletace.
Srambo da sramnije ne moze biti.Misle DPSovi maheri,da se zaboravio Cukic iz Andrihevice,Djurovic iz Niksica,Kilibarsa,POLOVINA SDPa,pod plastom,toboze nekakve nove Strabke koju naVase DSom,ustvari,Prelecese u DPS,da je spase kolapsa koji joj je bio na VRATA.
Istina,Brajevic i Porodica Orlandic,debelo je unovcila svoje Prelijetanje.

Haj
Gost
Haj

Upisi neku vecernju,sta je ovo covjece.

Send this to a friend