Politika

DPS: Demokrate u Budvi niko više ni za šta ne pita

Budvanski performans Alekse Bečića, sa sve vikanjem, prijetnjama i glumatanjem, nije uspio da sakrije bjelodanu činjenicu: da je njegova partija u ovom gradu u teškoj defanzivi i da ih niko tamo više ni za šta ne pita, kazali su u Demokratskoj partiji socijalista.

“Računamo da je ovaj višak histerije i nervoze posledica i toga što su svjesni da kao što su izgubili Kotor, izgubiće i Budvu, Herceg Novi”, navode u DPS-u.

Prema njihovim riječima, nema opštine u kojoj Demokrate participiraju u vlasti a da nijesu u svađi sa svojim partnerima iz opozicije, da se međusobno ne optužuju za nepotizam, korupciju…

“Zato Bečićev “strateški” kadrovski potez da diplomiranog kuvara na mjestu predsjednika opštinskog odbora Budva zamijeni diplomirani politikolog, neće imati nekog efekta, jer je  svima jasno da su Demokrate u Budvi, “skuvali” sve što su mogli i da sad samo sa žaljenjem mogu da gledaju kako i u tom gradu gube vlast”, ističu u DPS-u.

Kako su naglasili, komičan je Bečićev pokušaj da spominjanjem imena nekih visokih državnih funkcionera, sebi da na značaju.

“Bilo bi bolje da se manje bavio tuđim a više pažnje posvetio svojoj stranci, posebno u Budvi. Pritom ne mislimo na promo stvarnost u kojoj živi ova ekipa, već na probleme sa kojima se u realnosti suočavaju: od toga da ih je njihov bivši funkcioner optužio da su mu tražili mito, preko beskrupuloznih partijskih i rođačkih zapošljavanja do trenutne činjenice da su ih koalicioni partneri praktično istjerali iz vlasti i da se u ovom gradu baš ni za šta ne pitaju”, navode u DPS-u.

Zbog svega navedenog, u DPS-u ističu da bi Bečiću bilo bolje da se bavi svojom strankom i spase ono što se spasiti može.

“Demonstracija vulgarnosti i neznanja kakvu je juče pokazao, samo je izraz nemoći i panike. I nema te floskule, demagoške fraze ili izgovorene laži koja će spasiti Demokrate izvjesnog političkog sunovrata”, zaključuje Opštinski odbor DPS Budva.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aleksa Becic
Gost
Aleksa Becic

Pitaju me studenti kako da plagiraju svoje radove

Sara
Gost
Sara

Becic se ni u svoju kucu ne pita, a ne nedje dalje.

protestant
Gost
protestant

Bolje da je taj stav i naprsitost ostavio za fudbal, jer sto se tice politike tu je omanuo

JunaK
Gost
JunaK

Kao da SNP moze da iznjedri nesto da valja.. Becic kao njihov podmladak ne valja ni boba

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Sjecate se kad su demokrate trazile da carevic otpusti neku savjetnicu samo zato sto je ona u dps? E takva im je sva politika

Kaktus
Gost
Kaktus

E lijepo su budvom vladali ove silne ,,demokrate”. Krapovic je od nje napravio njivu

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Mislim da su stavovi demokrata potpuno jasni od proslave oslobodjenja budve od strane srpske vojske.

Leart
Gost
Leart

Ali kako aleksa stopira napade na front kad mu spomenuse snimak kako moljaka profesora

Komita
Gost
Komita

A lijepo su budvu vodili,prokopali cijelo setaliste,nije ni cudo sto krapovica vise nidje nema

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Demagozi sa crvenim kravatama nisu kadar ni za sta

Liberal
Gost
Liberal

E da mi je upoznat jednoga demokratu koji misli svojim glavom

Ramiz_BP
Gost
Ramiz_BP

Ko jos moze Becica plagijatora da podrzava?

Stefo12
Gost
Stefo12

Demagozi su najgora partija na balkanu

Kleopatra
Gost
Kleopatra

E Demokrate su odavno postale nebitne, a njihova politika ocigledno nije dala neke vece rezultate cim su Kotor izgubili, a nista bolje stanje nije ni u ostalim opstinama

domaćica
Gost
domaćica

Jadna Budva , sto je snadje 😔 i od jednih i od drugih

Nikola
Gost
Nikola

Svakom djetetu je jasno da su demokrate bez i jednog stava o jeziku,zastavi ,crkvi i bilo cemu obicni manipulatori koji sada prepisase u bd recept DPS pa zaposlise sve sto se zaposlit moze da bi se rukama i nogama drzala vlast! Jedno veliko razocarenje i jos jednom se osjetih prevaren jer dadoh im glas na proslim izborima! I mislio sam… Više »

Send this to a friend