Politika

DPS: DF su politički piromani

Družini iz Demokratskog fronta, političkim piromanima koji su u nekoliko navrata u posljednje dvije decenije pokušavali na različite načine da zapale Crnu Goru i izazovu nemire, poručujemo da se okanu svoje stalne prakse i ne zloupotrebljavaju stanje elementarne nepogode i tuđu tragediju, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Znaju odlično i u DF-u da će međunarodna zajednica i NATO pomoći Crnoj Gori u borbi sa požarima, kao što su to radili i u nekoliko prethodnih sličnih situacija – na primjer, nakon poplava u decembru 2010. ili tokom vanrednog stanja zbog teških sniježnih padavina u februaru 2012. godine”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Država Crna Gora će, smatra DPS, kao i sve susjedne zemlje zahvaćene požarima, uspjeti da se izbori sa vatrenim stihijama.

“Političkim piromanima bismo preporučuli da, umjesto što se trude da profitiraju na tuđoj nesreći, svoju pažnju usmjere na spremanje odbrane i sudski proces koji im slijedi, te da odgovore građanima na pitanje: zašto su i po čijem nalogu pokušali da 16. oktobra 2016. zapale Crnu Goru i izazovu građanski rat?”, kažu na kraju.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Virus
Gost
Virus

Lopovska bagra opet štancuje saopštenja

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

DF,srboopozicija Teroristi,cetnici,kriminalci pale CG.To im je cilj?

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

O cemu Ovaj piše,psihicko Ludilo.DF gasi pozar furminama u jednoj ,A u Drugoj Benzin!

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

A brate neka sve izgori do temelja.DF poziva clanove i aktiviste da gase pozar a DPS opaucio po njima?Ja sam da se razumijemo protiv DF -a i protiv politike koju vode no jeli Bog dao i Sveti Petar da se alaverte malo i misle o dobru u CG.U pravu su za Nato.Evo bi sve izgorelo da ne bi momaka vatrogasaca… Više »

Toni
Gost
Toni

Piromani su bolesne osobe koje često nisu ni svjesne svojih postupaka i zaslužuju medicinski tretman. Politizovanje ove situacije, kao i svake druge je svojstveno najvećoj štetočini u Crnoj Gori – DPS-u.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Apelovat treba da se DG i Opoziciji (zabranit da se prodaju zapaljivih srestava!!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

DF , Mislim da se raduju Plamen sto guta Nasu Majjku CG.Svi su uradili da gori CG!

Virus
Gost
Virus

DF su možda politički piromani, ali ste zato vi skakavci koji ste obrstili Crnu Goru toliko da je pravo čudo da ima nešto da gori

aken
Gost
aken

Samo vi mlatite…..a kanadere prodaste ušto zašto….

Rade
Gost
Rade

Pitanje je ko bi sa radoscu palio i pali. Za sada su na Lustici samo izgorjele kuce ciji su vlasnici Srbi i Rusi.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Nijesu samo politicki piromani ….oni bi sa radoscu spalili cijelu Crnu Goru.

Vojvoda iz kraj
Gost
Vojvoda iz kraj

Bi.Ja da mogu kasto ne mogu nebi pilicnika ostalo.Sve bi sprzio kao Alep i Mosul.Sve.

Send this to a friend