Politika

DPS: Glasanje o Titovom spomeniku pokazalo prevrtljivost Demokrata

Današnja odluka Skupštine Glavnog grada o podizanju spomenika Josipu Brozu Titu ogolila je svu neiskrenost, prevrtljivost i oportunizam Bečićevih Demokrata, poručili su iz podgoričkog DPS-a.

<<<Odbornici odlučili: Tito dobija spomenik u Podgorici<<<

Kako ističu, ovo je bila još jedna prilika da građanima Crne Gore pokažu svu svoju neozbiljnost i politički amaterizam.

“Kako drugačije tumačiti činjenicu da su Demokrate, po prvi put, formulisale i saopštile neki svoj politički stav, u ovom slučaju, da podržavaju inicijativu da Podgorica dobije spomenik Josipu Brozu Titu, a onda, ničim izavani, sem svojom kalkulantskom politikom, takav stav povukli, i tokom glasanja o ovoj tački dnevnog reda, napustili salu”, dodaju iz DPS-a.

Iz ove partije tvrde da ova značajna odluka Skupštine Glavnog grada doprinijeće da se trajno očuva uspomena na istaknutu ličnost iz naše istorije, borca protiv fašizma, revolucionara, velikog državnika Josipa Broza Tita.

“Nažalost, sjednica na kojoj je doneta biće upamćena po nezapamćenom poltičkom konvertitstvu koje su demonstrirali odbornici Demokratske Crne Gore, demantujući sebe u svega nekoliko dana”, naglašavaju iz DPS.a,

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Musa
Gost
Musa

Steta za Demokrate sto nisu istrajali do kraja. Pali su na to sta ce im reci DF..moraju da naprave taj iskorak dalje u buducnost.

CETNIK
Gost
CETNIK

Policiji treba omogucit neki sprej koji automacki gasi prilikom racija sve kamere,tako da budu svi zadovoljni i srecni

CETNIK
Gost
CETNIK

Alo DRPSOVCI jesteli pitali ikoga iz Cetnickog Gvozdenok Puka uvezi ovoga spomenika….? Ne igrajtese zivim ognjem mozete se opec.Bilo bi posteno da zatrazite kao i uvijek za sve misljenje USA o slavnoj Cetnickoj gerili,jer upravo s Geografskog prostora CG poticu najvece Cetnicke zlice: Pavle Djurisic,Bajo Stanisic,Blagota Jovovic,Vladimir Vemin Sipcic,Srpko Medenica,Bozo Bjelica,Milo Rakocevic itd S vjerom u Boga Sloboda ili Smrt….

DUKLJA
Gost
DUKLJA

TAKO JE! ANTIFAŠISTIČKA PODGORICA.”I POSLE TITA ,TITO”,A PRIJE SVIH KRSTO ZRNOV PIOPOVIĆ,NEKA ,IM JE VJEČNA SLAVA I HVALA.

Andjelka
Gost
Andjelka

Svako je branio domovinu kako je znao ili umeo.
Pradjeda mi je ratova protiv turaka(Takovski Krst), deda prešao Albaniju(Spomenica), otac ratovao na strani partizana(odlikovan) i svi su se po povratku iz ratova nastavili da rade svoj posao za svoje i pošte dobro.
Dokle pobogu ljudi, da carinite ove nesrećne prostore?

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Sramota je sto bivsi dzempersi sada vlasnici markirane robe koji su srusili sistem i poslali oslobodioce ove zemlje iz 1945 u penziju podizu spomenik najvisem i najboljem covjeku iz YU.Kako vas nije sramota od razbijanja YU do saveza sa nacionalistom Milosevicem i njegovom politikom,rusenjem i kradom svih fabrika koje su bile u rukama radnicke klase,pljuvanjem po komunistima i njihovom prolivenom… Više »

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Sta bi drugo cetnici nego ustali i izasli kada se pomene Tito:-))

Boba
Gost
Boba

Demokrate Cetnici svi od reda – vazda bili i bice 😝

Mirko
Gost
Mirko

Nije valjda jer su demokrate bas divni…ko ih ne zna skupo bi ih platio

Mrgud
Gost
Mrgud

Pale maske.

Sales
Gost
Sales

Jednom cetnici uvjek cetnici

Send this to a friend