Politika

DPS Herceg Novi: Abazovićeva predizborna posjeta o trošku građana

Foto: Twitter

Današnjim Abazovićevim obilaskom Herceg Novog, otpočela je kampanja koalicionih partija koje čine Vladu. Sigurni smo da će ovakvih funkcionerskih posjeta našem gradu, u susret majskim lokalnim izborima, biti sve više, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Herceg Novi.

U toj partiji ističu da ih ne iznenađuje da je Dritan Abazović baš ovaj trenutak odabrao za svoju prvu zvaničnu posjetu.

“Jasno je da njega ne interesuju građani Herceg Novog, već samo poboljšanje lošeg izbornog rezultata od poraznih pola mandata koliko je imao na prethodnim izborima. Isto tako, jasno nam je zbog koga je posjetio Institut dr Simo Milošević”, navode u novskom DPS-u.

Dodaju da su sigurni smo da će ovakve i buduće besmislene predizborne dolaske naši građani kvalifikovati kao potrošnju državnih resursa, od goriva, preko obezbjeđenja, do toga da se ne rade važni državni poslovi zbog čega ispaštaju građani Crne Gore.

“Građani Herceg Novog uvidjeće da naprasno interesovanje Abazovića predstavlja klasično predizborno politikanstvo. Ovim predizbornim marketinškim izletom do Herceg Novog, Abazović se oglušio i o preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na ispravljanje takve prakse o čemu je u svojim opozicionim nastupima često govorio”, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rambo
Gost
rambo

uzeli su kredit pa sada mogu da trose lovu na racun poreski obveznika i da se baskare koliko hoce

Zelenika
Gost
Zelenika

Koji su ovo prsteni obezbijedjenja, kao da je u neprijateljskoj državi?

nikola1
Gost
nikola1

śto ce potpredsjednik za bezbjednost po opštinama osim da agituje za svoju partiju o nasem trosku,Uz put da lobira za Žarka malo u institutu.

Pohare
Gost
Pohare

Bitno je da je DPS pomogao Novom i Novljanima… nikad vise!

1 minut
Gost
1 minut

I sat je na nas racun, za po ure !!!

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Za sve što su optuživali bivšu vlast,pokszali su se 3 puta grđi!!

Send this to a friend