Politika Reagovali na održavanje manifestacije Trg od ćirilice

DPS Herceg Novi: Koncertom Srbija pokazala da je sve dalje i dalje

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi reagovao je na humanitarni koncert koji je održan sinić na Kanli kuli, navodeći da su “tzv. humanisti otvoreno pokazali svim građanima Crne Gore što misle o njima i o Crnoj Gori”.

<<<U Novom Georgiev pjevao Tamo daleko, orilo se Crna Gora i Srbija to je jedna familija<<<

Saopštenje OO DPS-a prenosimoi u cjelosti: 

Tako su zapravo najbolje predstavili sebe. Logično bi bilo da se saopštenjem oglasio bilo ko iz Srbije, makar i Bećković Matija da viteški odbrani zemlju iz koje potiče. Zato u odsustvu istog, da se ne bi ćerali, a ćerat ćemo se ako bude trebalo, tzv. humanitarnim koncertom u Novom, Srbija više nije „tamo daleko“, nego sve dalje i dalje.

Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada se iz nje skupljaju prilozi i šalju van Crne Gore. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada se u njoj ne plaća porez na tzv. humanitarne koncerte. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada humanitarni koncerti služe kao paravan za političke svrhe. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada ćuti. Tzv. humanisti misle da Crna Gora ni danas nije svoja, samostalna i nezavisna.

Na političkom skupu, koji se ne može održati van turističke sezone jer ne bi imao ko da dođe, pokazali su se svi: od prvih redova u kojima se ne zna ko je koga više cjelivao i đe, preko publike na prečac osvojene neodržanim promocijama Turističke organizacije i Opštine, pa do pjevača, dežurnog mrzitelja Crne Gore. O poslovnim vezama istog, Turističke organizacije koja se prepoznaje po promociji lica sa raspisane potjernice i Opštine kojom složno upravljaju ovi što se tobože svađaju, drugom prilikom.

Pokazali su se i organizatori tzv. turističke manifestacije „Trg od ćirilice“ u okviru koje je održan turističko-politički koncert, kao i niz drugih događaja koji imaju veze sa turizmom koliko i političke partije koje vode Herceg Novi sa demokratijom.

Očekujemo da će svi zajedno biti prisutni na tzv. Svetostefanskom saboru na kojem će pored episkopa, zasigurno učešće uzeti i predstavnici političkih partija i Opštine Herceg Novi. Vjerujemo da će se dobro bratski iscjelivati, još bolje sakriti sve što znaju jedni o drugima, i da će ih na kraju, kada pućnu bijeli dim kao znak pomirenja, dočekati bakljada u duginim bojama istih onih koji su je priredili sinoć.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Živela SCG daće bog da ponovo napravimo zajedničku državu, da nam ju više niko ne ukrade na pokradenom referendum, živela SCG

Младен
Gost
Младен

Каква Србија? Ово је Црна Гора. Ови ДПС партијаши се просипају на сваки корак. Прави истински Црногорци патриоте су оно вече осветлили образ Црној Гори. А ви сте губитници у Новом а следеће године после избора и у цијелој Црној Гори. Умислили ДПС партијаши да су они држава. Нећете вала.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Da veliki poglavica kaze, crnogorci su srbi sto i jesu, vi bi bili u prvim redovima ovakvog koncerta.

Cigo sa Konika
Gost
Cigo sa Konika

A bili su, što nebi opet.

Boka republica
Gost
Boka republica

Neka vi Dps Hn,ne vjerujem da nije gosn Krušo zapjevusio u sitne . Makar mu je srce zaigralo,kad je cuo Tamo Daleko. Njemu kao i 90% pravoslavnog stanovnistva u Cg.

Zeko
Gost
Zeko

Vecina pravoslavnih Crnogoraca vas zeli sto dalje od Crne Gore .Za Srbiju pa tamo izmisljajte poreklo ,jezik,istoriju ,crkvu i sve sto vam treba.

vukomita
Gost
vukomita

NEMOJTE DA SE ZALITE ,DELAJ TE,BEZ TRUDA I RADA NEMA NISTA,OPET KASNITE SA ZAKONOM O VJERAMA,SVAKU VASU KOLEBLJIVOST I NESIGURNOST OKUPATOR ISKORISCAVA,STA CEKATE ?DA SU ONI NA VASE MJESTO BRUTALNO BI SE SA VAMA OBRACUNALI..NEMAJU NI OBRAZA NI MILOSTI

Zivko89
Gost
Zivko89

Tooo Milooo. Praznoglavi ne vide da si licno ti organizovao ovaj skup. Ti radis na Crnogorskom unistenju da bi je sa R.Srpskom i delovima Makedonije pretocio u malu-veliku Srbiju, to samo ne vidi potpuni hujdur. Jer da ima drzave kao sto je nema, sve drugo bi bilo zabranjeno. To je plan Americke politike na ovim prostorima uz veliku albaniju. Meni… Više »

Bokelj
Gost
Bokelj

Dps se ne bi bunio da je kojom slucajem pjevao Thompson

Bleferi
Gost
Bleferi

Bokelj, zvacemo ga, ti ga trazis!

Lovcenski
Gost
Lovcenski

Sad znamo da su ovaj id sinoc i Tompson uporedivi jer samo se slicno uporedjuje .

PRAZNOGLAVCI
Gost
PRAZNOGLAVCI

Ajmo da ce podijelimo na ZA i PROTIV pa na Cemeovsko polje da se gadjemo krsima dok posljednjeg ne ubijemo. Ko prezivi neka njegova bude istina.
E to hoce i DPS, a oni da lupezaju i dalje, a djeca i unucad i praunucad Srba i Crnogoraca neka vracaju dugove od plata 222 eura.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Bože hvala ti do neba što nijesam srbin!

Djavo
Gost
Djavo

Nema na cemu.

Bokelj
Gost
Bokelj

Evo i mi mu zahvaljujemo sto nisi

Goran
Gost
Goran

Bogu hvala

Prc CG
Gost
Prc CG

E kukali montenegrini pa udavi vas anti srpska histerija,džabe vam je sve lagano se vraćaju stvari na svoje mjesto a vi ćete biti postavljeni gdje treba,na stub srama i za primjer uništenja sopstvenog identiteta zarad sake dolara.E jadi jadni!!!!

Loli
Gost
Loli

Čuš, problem šta je pjevao. Pa da ne biste vi da mu određujete repertoar. No, ajte kući i zatvorite škure da vas ko ne vidi.

Fileopg
Gost
Fileopg

crkve organizuju koncerte i još im fale gogo igračice ka što su ih dovodili na Sinjavinu ispod šatri za ilindenski zbor…

Telwkom
Gost
Telwkom

Drps herceg novi na aparatima. Ovsko se ne izivljavaju u saoostenjma kad su albanci bosnjaci i kroati u pitanju. Jadno nema sto

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Gotovo je to drugari! SRBIJA JE U PODGORICI! Vrijeme je majstorsko rešeto.

Zeko
Gost
Zeko

Srbijica je kao Nokia ,sve manja i manja

Lucije
Gost
Lucije

Samo smije Knez, Perper i Žuti

Meterize
Gost
Meterize

A dje obuče zeleno,crni Žuti 🤣

d.gor
Gost
d.gor

Mandic u zivotu nije vidio Sloba Kovacevica legendu,a sigurno ni Savu.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Srbija je tamo đe je i bila, a ova pjesma je simbol oslobođenja i pobjede u prvom sv ratu. I puštanja je 60′ godina svuda po Evropi, a tek u Jugoslaviji

freeMNE
Gost
freeMNE

Znamo svi đe je Srbija i dokle je stigla

Rafamakafon
Gost
Rafamakafon

Recite vi nama sta je sa Vektrom, bolnicom Meljine, Institutom, Brodogradilistem… I ostalim firmama koje ste unistili??? Lako ćemo za ovu papazjaniju Ustavotvornog naroda koji ima pravo na svoju kulturu i tradiciju! Ne smije se reći da si Srbin u CG odmah histerija udara na državu.

DPS CG
Gost
DPS CG

Nasi protivnici ce sami sebe unistiti kao sinoc sto su na skupu u HN pokazali jasno svoje lice. Biraci u CG ce prepoznati prijetnju koju pravi nailazeci srpski nacionalizam i glasace za sigurnu evropsku buducnost. E viva Montenegro!

Maganik
Gost
Maganik

MNE – Mentalno Ne Efikasni.

Crna Gora!
Gost
Crna Gora!

E nisam htjeo da glasam za DPS ali poslije sinoc sto su urnisali Srbi imate moj glas!

car
Gost
car

Crna Gora!-Glasaš ti dps i kradeš zajedno sa njima već 20 godina, znamo mi takve, ali ima i onih kojima se smučio i dps i takvi kao ti i vide dokle ste doveli cg, zato ti nastavi da glasaš za svoje a većini zna za koga neće.

HERCEG Novi
Gost
HERCEG Novi

ahahah ala slaga.

Zelenasi
Gost
Zelenasi

DPS je ucinio mnogo za zelenaski pokret ovih godina, te cemo ih i mi podrzati. Samo taj zakon o vjerskim institucijama da se usvoji i glasacemo i mi.

Kolasinac
Gost
Kolasinac

I ja cu glasati DPS zbog konstantne prijetnje koju nam Srbi priredjuju sa velikom Srbijom. Sto se mene tice, DPS je zabetoniran na vlasti do daljnjeg, dok je god ljudi koji zele veliku Srbiju.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Glasaj za dps i dobices veliku albaniju.

Lovcenski
Gost
Lovcenski

Znaci Velika Srbija i Velika Albanija su uporedivi planovi.Hvala na iskrenosti Cedomire.

Cigo sa Konika
Gost
Cigo sa Konika

A i mi Cigani znamo da lažemo,ali ovako Ne..Dodji u Konik da ti napravim sendvič..

Alibaba
Gost
Alibaba

Nijeste ovako udarali kad se pravio izbor za mis Albanije u sred Crne Gore i kad se slavilo u Tuzima no ste hrabro podvili rep

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

vele da su im ugrozena prava ovdje da su ignjetavani i sikanirani!! pa podjite pa ovakav skup napravite na vase KOSOVO inace srce srbije!! neka vam taj delija pevac podje u prizren pa onako iz sveg grla otpjeva tamo daleko a bogomi nije daleko no predaleko!!

Auuu
Gost
Auuu

Jok nisu! Od koncerta pravite državni udar kao da nacionalna manjina nema pravo na svoje običaje i tradiciju! Šta je to odje mimo Ustava i zakona??
Pa samo vaša anti-srpska histerija.

prešo
Gost
prešo

Svaku veče otvoren koncert u Igalu a sve pink i folk.Ja bi da ih ne slušam ali oni pojačaju da oka sklopit ne mogu.ž
Rvo Mati noas pa po redu.

Nera
Gost
Nera

23.08.2019 u Petrovac stiže ova ista družina,a imat će ko i da ih dočeka.
Svi sadašnji funkcioneri jedan do drugoga,a ne zna se koji od kojega više mrzi ovu državu.
Jedino ih petrovački sestrić(Božović) razočara što neće bit i trubači,pa da se ufate u kolo sa tesan jelek i sa šajkačom koji svi imaju doma kao suvenir.

Hercegovina
Gost
Hercegovina

Ja predlažem da odu na Kosovo, mislim da bi se tamo najljepše proveli.. Fukare šovinističke.. Kome god ne valja u cg, neka ide u srbiju.. Ko im brani.. Ali su najgori ovi domaći izdajnici i sluge, što pljuju svoju zemlju a srbiju su vidjeli samo na žikinoj sarenici

Laki
Gost
Laki

Ako je Crnogoraca dva puta više u Srbiji nego u Crnoj Gori moraš se zapitati i zašto tim ljudima ne valja život u Crnoj Gori.

Dalibor
Gost
Dalibor

Zbog cega je DPS u manjini u Herceg Novom?

Dadi
Gost
Dadi

Zbog toga sto za bracu necemo albance

amo
Gost
amo

Zato stoje okupiran ljudima iz R.Srpske da ne kazem bosancima i hercegovcima.

Auuu
Gost
Auuu

Amo kako misli okupiran kad su ga Srbi iz Hercegovine podigli 1382.?
HEEEERCEEG Novi!! Govori li ti to šta? !

Ilija Niksic
Gost
Ilija Niksic

Milo, odma pakat sendvica posalje u HN. Zasluzili su.

Send this to a friend