Politika

DPS i tradicionalni koalicioni partneri: Nastavljamo razvoj Ulcinja

Ulcinj

Prenosimo jasnu poruku svim građanima Ulcinja – nastavljamo još bolje i kvalitetnije, uvjereni u vašu podršku i zahvalni za dosadašnje povjerenje, saopštili su večeras DPS, DUA, PD, SD i BS, nakon što je predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj Ilir Čapuni kazao da podnosi ostavku na tu funkciju, te da će njegova partija Nova demokratska snaga Forca izaći iz lokalne koalicije.

<<<Forca izlazi iz lokalne koalicije u Ulcinju, predsjednik Skupštine podnosi ostavku<<<

“Obavještavamo javnost da je večeras održan planirani sastanak koalicionih partnera u Ulcinju: DPS, DUA, PD, SD i BS. Sastanak je bio posvećen pripremama za nastupajuću sjednicu Skupštine opštine Ulcinj o izboru novog predsjednika Opštine Ulcinj, nakon isteka mandata aktuelnom predsjedniku Opštine zbog sticanja uslova za odlazak u starosnu penziju”, navodi se u zajedničkom saopštenju tih stranaka.

“Stabilna parlamentarna većina izabraće novog predsjednika Opštine”

Kako se dodaje, večerašnjem sastanku, i pored blagovremeno upućenog poziva, nijesu prisustvovali potpisnici Koalicionog sporazuma iz političke partije Forca.

“Imajući u vidu da je Forca samu sebe isključila iz Koalicionog sporazuma, nakon večerašnjeg sastanka s tradicionalnim koalicionim partnerima, zauzet je jasan stav da se sprovedu sve aktivnosti u skladu s pravnim poretkom Crne Gore. To znači da će po hitnom postupku biti sazvana sjednica Skupštine opštine Ulcinj, te da će stabilna parlamentarna većina, koja broji 22 odbornika, izabrati novog predsjednika Opštine”, naglašavaju u DPS, DUA, PD, SD i BS.

Podsjećaju da je zajednički kandidat tradicionalnih koalicionih partnera, određen u skladu sa prethodno utvrđenim procedurama, Aleksandar Dabović.

“Tako zajednički nastavljamo odlučnu borbu za što bolju pripremu nastupajuće turističke sezone i ekonomski oporavak privrede, uprkos nemjerljivim izazovima uzrokovanim zdravstvenom krizom”, poručuju DPS, DUA, PD, SD i BS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Burin
Gost
Burin

Nemojte nas vise razvijati, da vas zamolim. Grad od koga bi mogla da zivi cijela Crna Gora je najsiromasnija opstina na primorju. Dusmani od ovog grada ne bi uradili to sto je uradjeno. Tuga i jad.

Posteno
Gost
Posteno

Nastavljamo razgradnju Ulcinja

Drago
Gost
Drago

Izuzetan momak iz časne i poštene familije . Aleksandre svu sreću ti želim da budeš na ponos i svom gradu u kojem živiš i radiš i svom selu . U što ne sumnjam uopšte 🇲🇪🇲🇪🇲🇪👍

Zdravko
Gost
Zdravko

Sto ste mogli da unistite unistili ste i od Ulcinja napravili rupu

Alex
Gost
Alex

E ZISTO STE GA RAZVILI 😶

Send this to a friend