Politika

DPS je jedina partija na Cetinju čije se članstvo mjeri četvorocifrenim brojem

Demokratska partija socijalista je jedina partija na Cetinju čije se članstvo mjeri četvorocifrenim brojem, kazao je predsjednik Opštinskog odbora DPS Cetinje, Jovan Martinović otvorivši  VIII Opštinsku izbornu konferenciju uz prisustvo značajnog broja delegata, kao i gostiju – predstavnika koalicionog partnera na lokalnom nivou.

Sjednici su prisustvovali politički direktor DPS Crne Gore  Tarzan Milošević, članica Predsjedništva Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore Tamara Vukašinović.

U svom obraćanju Pejović je napravila je poseban osvrt na tradiciju i svijest cetinjskih građana i istakla da je vrh DPS-a uvijek znao da prepozna i cijeni doprinos Cetinja izbornim pobjedama.

Milošević je podsjetio  sve prisutne da su sve crnogorske pobjede uvijek polazile sa Cetinja, a da je Demokratska partija socijalista kao državotvorna partija uvijek svoje uporište pronalazila upravo u ovom gradu ostvarujući u svim izbornim ciklusima izuzetne rezultate.

Današnja Izborna konferencija odabraće 59 članova novog sastava Opštinskog odbora i izjasniće se o Izvještaju o radu između dvije Izborne konferencije.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aliance
Gost
Aliance

Jel to 0,002?😃😃😃

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Jos nose Trobojke

Shjor Jozo
Gost
Shjor Jozo

Bas imate cime da se ponosite. Btw,na Ct za vrijeme italijanske okupacije,talijani su u cudu bili,jer nisu morali da daju pare spijunima,spijali su bez pare svoje najblize. A da ne pricamo o cetinjankama i Pirciu…

Izazvana
Gost
Izazvana

A ne bi Cetinjani demantovali da su podanici i radi da se ulizuju svakoj vlasti. Uvijek bili i uvijek će biti. Samo da ih puste da kradu i špijaju Prijestoničani … Ponos i dika naše nacije

Roko
Gost
Roko

Zbog fabrike čokolade zasladili ste im život, pa se masovno učlanjuju.

e viva
Gost
e viva

E sto doceka cetinje koji intelektualci vode dps u cetinje u grad u raseljavanju u grad zatvorenih fabrika i raskopanih uica u grad dje i ovi sto su u dps misle o njima isto sto i opozicija nego su tamo samo iz interesa da dobiju kakvi posao.

Fileopg
Gost
Fileopg

kad si pošljednji put bio na Cetinje, možda devedesetih kad je bilo okupirano sedmim bataljonom i topovima,, srpske vojske ” sa malo izdajnika….

e viva
Gost
e viva

devedesetih su dps clanovi bili na Dubrovacko ratiste vodili rat za mir a ja sam pjevao sa lovcena vila klice oprosti nam dubrovnice i da ne zaboravim vasi su clanovi tada slali na dubrovnik pomoc ratnicima u hrani bilo je peciva i jos po nesto,sve je to tada zabiljezio CETINJSKI LIST .

Mirko
Gost
Mirko

Zamisli jovan martinovic koji zivi u podgoricu inace strasan covjek i posten, sa obije noge na zemlju hahaha uh pih

C G
Gost
C G

BOLJE BI BILO DA JE TA CIFRA U ZAPOSLENE ALI NE SAMO SA VASIM KNJIZICAMA

Filipa
Gost
Filipa

Ulagalo u gradove,,prevrtaca,, a najmanje u grad koji voli i podrzava svoju domovinu !

Ranko
Gost
Ranko

Dokaz da su Cetasi vazda bili klasicni…

drdre
Gost
drdre

sve stari liberali…………

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Ostale dvocifreni,neke će brzo i jedno igre im!

stoEura
Gost
stoEura

ostace samo ovi iz opstine i sa drzavnih jasli u ct,kamatasi i dileri a ostali migracija 🙂 daevjecna i nikad vise 1918

Fileopg
Gost
Fileopg

Što bi radio pitaju cetinjca …veli on bilo što…što znaš raditi pitaju ga jopet… ništa veli on, ka iz topa, ali ga ni to ne bi mrčio ispod 700€…

Uroš
Gost
Uroš

Ajde i ti jedan dobar komentar da napišeš.

Send this to a friend