Politika

DPS još bez odluke ko će zamijeniti Stanišića i Aprcovića

Mjesta predsjednika dva skupštinska odbora za bezbjednost i odbranu, kao i politički sistem, pravosuđe i upravu, uskoro će biti upražnjena, ali poslanički klub DPS će, najvjerovatnije, odluku o kandidatima za ta mjesta donijeti na kraju ovoga ili početkom jesenjeg zasijedanja.

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Obrad Mišo Stanišić podnijeće ostavku na to mjesto zbog preuzimanja dužnosti ambasadora u Sarajevu, dok će Zeljko Aprcović napustiti čelnu funkciju u Odboru za politički sistem, pravosuđe i upravu jer je izabran za predsjednika opštine Kotor.

Pobjeda nezvanično saznaje da bi u “igri za predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu mogli biti Milorad Vuletić ili Branko Čavor iz DPS-a. Članovi tog tijela iz DPS-a, osim Vuletića i Čavoravsu i Miodrag Vuković, Marta Šćepanović i Luiđ Škrelja, koji već predsjedavaju određenim skupštinskim odborima. Vuković predsjedava Ustavnim, Šćepanović Zakonodavnim, a Škrelja Administrativnim odborom. Ukoliko DPS bude za predsjednika Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu birala svog predstavnika iz tog tijela, moći će da bira između Miloša Nikolića, Danijela Zivkovića, Marije Ćatović i Jovanke Laličić. Osim njih članovi su i Andrija Nikolić koji već predsjedava Odborom za međunarodne odnose i iseljenike, kao i Radule Novović koji vodi Odbor za prosvjetu, nauku, kulturu i sport.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NBA
Gost
NBA

STRAH ME ZA NEKE KAD VIDE TRAMVAJ U SARAJEVU.

Ljuta
Gost
Ljuta

Ma ne treba njih mijenjati….oni mogu stići svugdje na vrijeme

drago đurović
Gost
drago đurović

Nije nikakav problem pritiskati tastere kako se naredi!

Stari
Gost
Stari

Gotovo pa nezamjenljivi

Mila K
Gost
Mila K

Zar ovu tešku dilemu nije lako riješiti, pa Žugić i Fabris, ikone svega ružnog, nezakonitog i korumpiranog, a taman kako DPS želi, traži, hoće i primjenjuje. Ako Goranka može na par fotelja, mogu i njih dvojica, ponosnih na svoj najvažniji rezultat, skoru duboku krizu ekonomije.

Teo
Gost
Teo

Izlazis li ti Kasalica ikad iz kuce ili samo vrebas kakvu vijest da izadje pa da negativises? Kako si sad uspjela povezati Zugica, tvoju neprekidnu opsesiju, to samo ti znas

boro
Gost
boro

DPS dobro treba da razmisli koga će u Cetinje za predsjednika OO, jer ako bude neko iz veoma neomiljene grupe Saše, Jovana, Ane i Moša možemo lagano predati vlast na Cetinju opoziciji

LSCG
Gost
LSCG

Te velicine…gromade..pogotovo Aprcovica

Pjer
Gost
Pjer

Tesko naci za njih zamjenu

Send this to a friend