Politika

DPS: Kneževića ne interesuje samostalna Zeta, već fotelje i mogućnost kandidovanja za gradonačelnika Podgorice

Zgrada Opštine Golubovci

Ne interesuje Milana Kneževića Zeta, već samo mogućnost kandidovanja za gradonačelnika Podgorice, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Zeta.

<<<Knežević uslovljava: Ispravljanje nepravde prema Zeti jednako važno kao izbor članova Sudskog savjeta, sudija Ustavnog suda i VDT-a<<<

“Imali smo prilike da vidimo ko, po sopstvenom priznanju, zapošljava po prijateljskim linijama, u firmu svog brata, i ko se, opet po sopstvenom priznanju diči i traži zahvalnost jer je pomogao u liječenje nečijeg djeteta (naveo u prepisci sa portparolkom SNP Slađanom Kaluđerović). Takođe, kad već to Milan Knežević pominje, Migo Stijepović je poznat kao neko ko je čitavog svog radnog vijeka pomagao Zećanima i svim građanima bez potrebe da to nekome spočitava, sasvim je sigurno da to mišljenje dijele svi Zećani”, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Zeta.

Međutim, dodaju, ne interesuje njega Zeta, već samo mogućnost kandidovanja za gradonačelnika Podgorice.

“Pohlepa za foteljom je vid pomutila. Toliko da neće više samostalnu Zetu, jer je kako reče, bez glave, ruku i nogu. A zatim je dodao, da su Dajbabe i glava i ruke i noge Zete. Ustvari, za Kneževića su glava i ruke i noge Zete zapravo samo njegova kandidatura za gradonačelnika i ništa drugo”, naveli su u saopštenju.

U svakodnevnim njegovim nastupima, jedno je, ocjenjuju iz zetskog DPS-a, jasno – “najmanje ga zanima ekonomski i socijalni aspekt razvoja Zete”.

“Sam je, u izjavi 18. maja rekao da su ove izmjene predložene kako bi se on omogućio da se kandiduje za gradonačelnika…”, dodaju oni.

Prema njihovim riječima, uporno, sve ovo vrijeme, na sva pitanja i prozivke, zaobilazi, kako kažu, odgovor oko konflikta sa mitropolitom Amfilohijem, i to ne samo na prozivke DPS.

Vjerovatno, dodaju iz DPS-a, jer zna kako na to gledaju Zećani.

“Važno je napomenuti, pošto on to stalno potencira u svim svojim reagovanjima što stoji i u saopštenjima iza DPS Zeta, ne personalno, zato što iza DPS Zeta ima ko i sta da stoji, DPS-u Zeta su Zećani davali povjerenje posljednjih 15 godina, i vjeruju nam jer smo uradili sve ovo što danas vidimo u Zeti. Zato nama najviše i priliči da poručimo i povučemo paralelu kada je u pitanju gospodin Knežević i njegova priča o nečijem podaništvu, jer šta onda reći i njega i njegovo podanistvo prema drugoj državi”, ističu u saopštenju.

Iz DPS Zeta poručuju da je javnost vidjela “kako funkcioniše partijska baza DF-a u Zeti”.

“I na kraju, vidjela je čitava crngorska javnost, uz onoliki pritisak i populizam, kako funkcioniše partijska baza DF-a u Zeti, gdje uz toliko urgencija i pozive ne mogu da izvedu stotinjak ljudi, jer su građani prozreli namjeru partijske organizacije skupova”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krusa
Gost
Krusa

Knezevic gradonacelnik golubovaca!

Eto tako
Gost
Eto tako

Sad ce Zetu pripojit Srbiji🤣🤣🤣

Spuski
Gost
Spuski

Eto mu sansa neka se kandiduje sada u svojoj opstini pa neka vidi koliko ima podrske i postane prvi predsjednik opstine Zeta

Send this to a friend