Politika

DPS Kolašin: Opštinska izborna konferencija 22. juna

Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Kolašin je zakazana za 22. jun 2019. godine, saopšteno je iz DPS-a.

“Juče su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Kolašin na kojima su, u skladu sa usvojenom dinamikom realizacije aktivnosti opštinskih organa partije, jednoglasno usvojene odluke vezane za sprovođenje izbornog procesa na opštinskom partijskom nivou”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Ističe se da je naglašena potreba osvježenja kadrovskog kapaciteta partije mladim, obrazovanim, uglednim ljudima koji cijene vrijednosti koje baštini ova partija i na zadovoljavajućem nivou mogu da odgovore savremenim načinima političkog djelovanja.

“Takođe, istaknuta je neophodnost visokog stepena ozbiljnosti svih subjekata prilikom realizacije cjelokupnih predstojećih aktivnosti, a sve u cilju formiranja kvalitetnih partijskih organa koji će u budućem četvorogodišnjem periodu garantovati efikasan rad naše partije”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oliver14
Gost
oliver14

Jedno je sigurno, nikad nista u Kolasinu ne bi bilo da DPS nije krenuo sa dovodjenjen investitora! Bio to grad sa jednom glavnom ulicom i nikakvom perspektivom, a ovako Kolasin je grad koji je poznat kao ski scentar.

Kosta
Gost
Kosta

Da nam je ostala opozicija na vlasti nista od ovoga sta se novo otvorilo u Kolasinu ne bi bilo, niti bi bio otvoren novi ski centar, niti bi bila otvorena radna mjesta, nista.

goran1978
Gost
goran1978

E kako su stvari odmah drugacije kad je dosao DPS na vlasti u Kolasinu, nema vise da je grad zamro, nego uvijek ima neka desavanja, gradjani su zadovoljni.

Send this to a friend