Politika

DPS Kotor: Jokić da sačuva barem trunku dostojanstva

Kotor

Bivši predsjednik kotorske Opštine u novoj epizodi uveseljavanja narodnih masa prevazišao je sam sebe. Ovog puta je došao na brilijantnu ideju da potpise inicijative za njegovu smjenu proglasi falsifikatima i time iznese još jednu laž u nizu – u koje je i sam, očigledno, počeo da vjeruje, saopštili su danas iz odbora Demokratske partije socijalista u Kotoru.

Naime, Demokrate su saopštile da Predlog za razrješenje predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića nisu potpisali odbornici DPS, SD, HGI, LP i bivša odbornica SDP Bruna Lončarević, već su za njega iskorišćeni potpisi iz dopisa od 13. juna, kojim se ta grupa odbornika obratila tadašnjoj predsjednici Skupštine opštine Kotor Dragici Perović, kako bi ona sazvala kolegijum i zakazala nastavak sjednice.

“Jokić je veoma svjestan činjenice da je potvrda autentičnosti potpisa upravo njegova smjena koju je skupštinska većina dva puta potvrdila. Takođe, Vladmir Jokić dobro zna da može da računa na veoma mali broj odbornika, što se i pokazalo tokom izvođenja njegovog posljednjeg performansa u vidu press konferencije, na kojoj se pojavilo samo 9 odbornika da ga podrže u očajničkim vapajima kojima pokušava da spasi fotelju, na uštrb ličnog ugleda”, ističu u DPS Kotor.

Pored toga, dodaju, bivši predsjednik je upućen u činjenicu da nema podršku većine odbornika još od 29. juna prošle godine, od kada se nizom podmetanja, ucjena koalicionih partnera i medijskim spinovanjima pokušava zadržati na vlasti.

“Poštovani gospodine Jokiću, vrijeme koje ste proveli na čelu grada je isteklo. Budite dostojanstveni i povucite se kako civilizacijski i demokratski običaji nalažu. Kotor nije ni vaš, ni naš, već građana i vjekova koji su za nama”, poručili su iz DPS Kotor.

51

avatar
1000
39
12
0
 
40
PomoracMuoPariloMasanMijat
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mijat
Gost
Mijat

U kojem svojstvu je prisustvovala cuvena sekretarica bivse predsjednice skupstine na posljednoj konferenciji za novinare kao i zubar i direktor luke? Je su li i oni odbornici ?

Acm1899
Gost
Acm1899

Mislim da nema posta sa vise DPS botova od ovoga. Popravljate se imena sve originalnija

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Sreca u nesreci je sto su takozvne i samozvane demokrate na primjeru Kotora pokazale kako bi tek drzavu unistile

Parilo
Gost
Parilo

Trazile bi referendum zajedno sa DF. To sigurno.

Boka Bokeljima
Gost
Boka Bokeljima

Dostojanstveno bi bilo,da ste trazili izbore,a ne Brunu koja je dosla na vlast zahvaljujuci opozicionim glasovima,pa sad zavrnula svoje glasace. Vase dps dostojanstvo,Roćen

Parilo
Gost
Parilo

A sto ne trazis da se Purko povuce iz vlasti u Budvi?

Vojnik777
Gost
Vojnik777

San o srpakoj boki je samo san a sad je i zavrsen i to treba Jokic da shvati

Pomorac
Gost
Pomorac

Oni na zadnjoj fotografiji su zaposlili svaki po nekog. Zato su i dosli da dadnu zadnju podrsku odlazecem rukovodstvu opstine. A, u luci Kotor su se zaposlili kumovi, sinovi i kcerke mnogima sa slike, i to osobe koje nemaju veze ni sa lukom ni pomorstvom. Takva im je bila svKa rabota , nadam se za navijek.

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Jokic samo iz dana u dan pokazuje ko je

Velimir136@gmai
Gost

Niko i ništa!

lapo
Gost
lapo

Dostojanstvo i DPS u istoj recenici jednostavno ne ide. Da DPS zna sto je dostojanstvo, svi njihovi clanovi bi odavno samoinicijativno napustili stranku.

Bokelj
Gost
Bokelj

Da nije zalosno bilo bi smijesno, Dps nekom prigovara o dostojanstvu i postenju a oni i ne znaju sta je to.

Fileopg
Gost
Fileopg

prepao se Jokić da će na viđelo tek sad izaći sva nepočinstva koja je uradio a nije ih papirološki pokrio, bojim mu se da će tu biti posla i za tužioca…Nije Jokiću Kotor veljesrpska prćija i palanka no hiljade godina stvarana civilizacija ali vi plagijatori nikako to da svatite….

StevanPG
Gost
StevanPG

Kako su Demokrate vodile Kotor tako bi nam sjutra i drzavu unistili, tako da po Kotoru smo vidjeli kako su nesposobni!

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Devet odbornika je zapravo podrska Jokica, i tih 9 je doslo zato sto su bili primorani!

Mijat
Gost
Mijat

A sto ce tamo sekretarica skupstine opstine , ako nije u medjuvremenu kao ljubimica bivse predsjednice promovisana u odbornika da ih ima vise.

Helena88
Gost
Helena88

Sto na vrijeme nije razmišljao nego sad kad je grad uništio

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Glavno da ostaju crvenokravatasi po hodnicima da sede oni sto ih je dobri jole pozaposljavao

Joo
Gost
Joo

Nece dugo…..

Cipsy
Gost
Cipsy

Njegova vrijeme na svu srecu Kotorana je davno proslo, jer da se jos malo zadrzao na celu Kotora nista ni od Kotora ostalo.

Jagos
Gost
Jagos

Nadam se da ce neko iz Dps-a da dodje na Jokicevo mjesto, jer kao najstabilnija partija, jedino ona moze da se ufati u kostac sa problemima koji su ostali iza nesposobne opozicije

OKG
Gost
OKG

A mogao bi se i ti Jagose,, ufatiti,, za glavu i pregledati je, dubinski.

Send this to a friend