Politika

DPS: Mandić našao zamjenu za Medojevića – Dritana Abazovića

Abazović i Mandić

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, osoba koja je u sebi uspjela da objedini Beriju, Medojevića, Čarli Čaplina sa svojih 5,53 odsto podrške, prijeti da će da smijeni predsjednika države Mila Đukanovića, koji je to postao direktnim izborima, apsloutnom i većinskom voljom naroda, a ne narednom SPC, kako je Abazović došao na funkciju, saopšteno je danas iz DPS-a.

“Kohabitacija će funkcionisati, ili ćemo imati novog predsjednika, reče Dritan Abazović za jednu beogradsku televiziju, i ostade živ. Ako je i od Dritana, previše je. Osoba koja je zavaravala birače zelenim politikama i građanskim stavovima, pretvorila se u taštinom zaslijepljenog aparatčika, kojem su prijetnje i komična demonstracija postali jedini modus operandi. Kad Abazović onako zeleno i građanski obeća da će biti nemilosrdan ali na “soft”, a ne na revolucionaran način, ne znamo kako to da tumačimo?! Tu nemilosrdnos”, navode u saopštenju.

Pitaju da li ova berijevska prijetnja znači da će sve procesuirati a tek nakon suđenja, strijeljati? Ali ne bez suđenja, pošto on, “građanski orijentisan” ipak sve rješava na način, koji je primjeren njegovim “zelenim” politikama, a ne revolucionarno, kako bi to radio Andrija Mandić, ili neko od tih koji ga drže na poziciji potpredsjednika Vlade.

“Posebno groteskno zvuči kada neznaveni Abazović koji je jednom već uspio da pobrka Tajvan i Tajland, sebe predstavlja i kao diplomatskog eksperta, pa ustvrdi kako će nova vlada u uspostavljanju odnosa sa Srbijom morati da krene od nule?! Što se tiče tretmana kakav i on ali i njegov premijer imaju i među onima kojima služe, dakle ideolozima “srpskog sveta”, najbolje govori sprdanje jednog od njih sa premijerom Crne Gore, kada je rekao da od Krivokapića očekuje, u skladu sa uspostavljenom praksom, da i njemu poljubi ruku”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kreso
Gost
Kreso

Po jutru se dan prepoznaje, vidilismo dosta toga . pamet u glavu sledece izbore crnogorci.njihova okupljanja o litijama je dosao narod iz drugi krajeva, samo da se vidi mnosto naroda da.zaplase ostatak drugi naroda i zato oce da prave popis jer se nadaju da su se umnozili.o ovoj vladi nezna se sta ce sutra doneti dan

Seka
Gost
Seka

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Dritan
Gost
Dritan

Tri musketira Mandi, Knezevic, Medojevic su i dobili i cetvrtog – Abazovica.

JOSE
Gost
JOSE

Ovaj Dritan iz dana u dan postaje sve odvratniji lik…
Evo Bosnjak sam i sve iskrene i dobronamjerne Srbe vjernike bih u kucu pustio da se mole ako zele , ali ovog lika ni u dvoriste… ima li ko iz porodice mu, da ga sjedne ,makar padeze da mu pokaze…

TajvanAjvan
Gost
TajvanAjvan

Tako je! Svaka cast na saopstenju!

Send this to a friend