Politika

DPS Mojkovac: Delić traži alibi za poraz koji mu predstoji

Svojom novom medijskom predstavom, udarajući ispod pojasa, besramno i kukavički, nosilac liste “Za budućnost Mojkovca”, Vesko Delić pokazao je da već sad priprema teren za unaprijed dobro poznatu priču koja će uslijediti nakon poraza ove koalicije 5. decembra u našem gradu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

“Mojkovačka opozicija, umjesto da se bavi sobom, nastavlja sa plasiranjem laži, pokušavajući da njima svojstvenim jeftinim politikanskim igricama uberu koji politički poen. Valjda iz nemoći da se pomire s istinom da će ih birači u Mojkovcu ponovo uskratiti za mogućnost da obavljaju vlast”, poručuje se u saopštenju.

Prema njihovim riječima, “vršenje pritiska” na slobodnu volju građana dio je “demokratije koje su im usta puna”.

“Bijednom i neargumentovanom retorikom “Za budućnost Mojkovca” pokazuje neznavenost i neumijeće i dokazuje da je nedorasla i nespremna da odgovori aktuelnim izazovima društva”, dodaje se u saopštenju.

Napominju da će program partije biti ” ponovo pobjednički”.

“Mojkovčani će vam, još jednom, kao i mnogo puta do sada, veoma jasno saopštiti da je Mojkovac naša kuća, a program naše partije biće ponovo pobjednički”, zaključuje se u saopštenju.

Send this to a friend