Politika

DPS Mojkovac: Spinovi propagandističkog glasila dokaz straha od poraza nacionalističkih partija na predstojećim lokalnim izborima

Koliki je strah u redovima nacionalističkih stranaka od novog izbornog poraza u Mojkovcu, najbolje govori i to što su pribjegli korišćenju desničarskih tabloidnih portala za širenje manipulacija i neistina, saopšteno je iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac.

“Razumijemo da imaju i razlog za to, jer su svjesni snage Demokratske partije socijalista, ali upravo i onoga što ih najviše boli i povodom čega manipulišu – partijskog jedinstva koje je tokom cjelokupnog proteklog perioda ojačano u Mojkovcu”, poručuje se u saopštenju.

Iz tog razloga, kako navode,  spinovi plasirani putem internet sajtova koji oduvijek služe isključivo za “promociju mržnje, šovinizma i podjela, jedino govore o našim konkurentima i njihovom velikom strahu od novog poraza”.

“Ne brinite vi za Demokratsku partiju socijalista, naročito ne u Mojkovcu. Jači smo i složniji nego ikad, a u to ćete se još jednom uvjeriti petog decembra. Umjesto što plasirate laži o nama, bolje bi vam bilo da, u vama svojstvenom maniru, već počnete da smišljate alibi za poraz koji vas čeka za desetak dana. Bolje od toga ne umijete”, dodaje se u saopštenju.

Vlada premijera Markovića, naglašavaju iz DPS,  kao i prethodne Vlade kada su u pitanju razvojni investicioni projekti u Mojkovcu, i na sjeveru države, “pokrenuli su konkretne aktivnosti koje prepoznaju građani naše opštine ali i čitave Crne Gore”.

“Oni će se i valorizovati političkom i građanskom podrškom u interesu boljeg i kvalitetnijeg života svih građana”, zaključuje se u saopštenju.

Send this to a friend