Politika

DPS: Nema tog PR koji će sakriti jad i bijedu pozicije u kojoj se URA nalazi

Sa osmog Kongresa DPS-a (Arhiva)

Uzalud se URA danima trudi da nekim isforsiranim PR akcijama, koje im se uglavnom vraćaju kao bumerang, skrene pažnju sa svojih izdajničkih aktivnosti, saopšteno je iz Demokratske Partije Socijalista Crne Gore.

“Ta parapolitička tvorevina vlasnika Vijesti, koja je u međuvremenu poletjela u naručje Srpske crkve, vrijedna je samo prezira i to će na prvom sljedećem ispitivanju izborne volje, već za dva mjeseca u Nikšiću, osjetiti. Ne sumnjamo da će je surovo kazniti građani jer je prevarila svoje glasače i zarad finansijskih interesa tajkuna koji su je formirali, pristala da služi Andriji Mandiću i njegovim sljedbenicima”, poručuju iz DPS-a.

Potom su se osvrnuli na nedolično ponašanje od strane zvaničnika URE i predsjednika Budve Marka  Carevića.

“Sada, kada funkcioneri URE obavljaju izdajom zavrijeđene funkcije, u poziciji su samo da izvršavaju naredbe onih koji su ih na ta mjesta postavili. Tako su oni danas primorani da se blamiraju, kao Abazović prije dva dana, i da relativizuju sramne poteze ove Vlade, da ćute na Carevićeve bahatosti, na kršenja zdravstvenih mjera, na paljenje crnogorske zastave i brojna druga nepočinstva ove vlasti”, ukazuju iz DPS-a.

Iz DPS-a su kazali da ih ne čudi to što članovi URE, sve više napuštaju ovaj pokret, jer kako navode, i više je nego jasno u šta se pretvorila.

“Uvjereni smo da je mnogim članovima ove partije, poput onih koji je ovih dana napuštaju, jasno u šta se URA pretvorila. Nema tih PR akcija, ni Abazovićevih izmišljenih 10 miliona duga na račun poreza, ni grandioznih hapšenja i još grandioznijih foto smjena državnih funkcionera, koji mogu da prikriju sav jad i bijedu pozicije u kojoj se URA nalazi”, zaključuju iz DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Natalija
Gost
Natalija

URA=UAAAAAAAAA!
kolo srece se okrece.

Kika
Gost
Kika

Jad i bijeda je sve ovo sto se desava, a isto je jad i bijeda sta se sve prije radilo i zahvaljujuci vasem neradu ili radu samo za licni interes mi smo odje dje smo.Najvise pate iskreni Crnogorci,ljudi koji vole ovu zemlju bez licnih interesa a takvih je cini mi se vrlo malo.

Velimir
Gost
Velimir

Tacno sve receno!

Send this to a friend