Politika

DPS Nikšić: Hitna ostavka Mitrovića za dobrobit svih naših sugrađana

Danas ispred bolnice, FOTO: CDM

Da je epidemiološka situacija u Nikšiću alarmantna, vide svi naši sugrađani, osim v.d. direktora Opšte bolnice, dr Marka Mitrovića, koji je nažalost i za vrijeme kampanje zloupotrebljavao tu svoju funkciju, saopštili su iz OO DPS-a Nikšić.

“Raste broj oboljelih, broj pacijenata kojima je potrebno kućno ili bolničko liječenje i nažalost raste broj smrtnih slučajeva, a u bolnici vlada haotično stanje. Gužve po čekaonicama u kojima pacijenti provode i do deset sati, sistem za kiseonik koji po riječima pacijenata nije bio u funkciji, transport pacijenata na brzu ruku u druge ustanove, slika je nikšičke bolnice ovih dana, a na to dr Mitrović kaže, da je sve pod kontrolom”, navodi DPS.

Dodaju da se obistinjuje ono što su upozoravali.

“Nesposobnost v.d direktora nikšićke Opšte bolnice, kao i nadležnog ministarstva plaćaju građani i to na najgori moguči način. Trud i rad medicinskog osoblja, koje već godinu dana ulaže nadljudske napore kako bi spasavali živote, biva otežano zbog niza propusta i neznavenosti menadžera da organizuje rad i upravlja sistemom. Zato, zarad dobra svojih kolega i svih građana Nikšića, pozivamo Mitrovića da bez odlaganja podnese ostavku, kako bi Opšta bolnica Nikšić odgovorila na adekvatan način zahtjevnoj epidemiološkoj situaciji, onako kako je to činjeno prethodne godine”, zaključuje Opštinski odbor DPS Nikšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miliš
Gost
Miliš

DA nadležni ispitaju šta se dešavalo sa kisikom neko prikriva izgleda da je umrlo 5 ljudi za 17 minuta..Tužna je država đe ovakvi mogu biti direktori i ministri!!!!!!!!?

Ćomi
Gost
Ćomi

Samo pričekajte.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Mitrović samo zna da se tuče sa rivalom za fotelju po parkingu bolnice! I da mu smetaju pacijenti koji nose masku sa crnogorskim grbom! Dosta je v.d. stanje da se vidi da ne valja.

Ljutko
Gost
Ljutko

Optužuju vladu a nepostuju mjere sa auto kolonama…Isto je važilo i za ove druge..

Dula
Gost
Dula

Mitrovicu je sve ok. On ne zna sta ga je snaslo. Dokopao se fotelje. 🤦‍♀️

Send this to a friend