Politika

DPS Nikšić: Kovačevićevo poslovično “uskoro” alibi za neznanje i nerad

Marko Kovačević

Jeftinim adolescentskim forama i selfijima, predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, poput svog političkog oca Vučića pokušava od ranog jutra nasmijati građane Nikšića, najavljujući da će uskoro biti završen kvart, koji su raskopali prije skoro godinu dana, saopšteno je iz nikšićkog odbora DPS.

“Nije svjestan da ovakvim ranojutarnjim objavama kazuje samo koliko je nesposoban, i njegov tim i on lično, kad za godinu dana nijesu uspjeli zavšiti jedan kvart, za koji mu je ostavljena i pripremljena kompletna dokumentacija. U dosadašnjem dijelu mandata, Kovačević vrlo često koristi riječ USKORO, pa ne čudi što u gradu pod Trebjesom pored već nadaleko čuvenih nadimaka, građani mu dadoše još jedan – Uskoro. Ali sad pošto znamo da će kvart biti uskoro završen, da će Dom za stare biti uskoro završen, da će Dvorac uskoro biti završen, da će Reciklažni centar biti uskoro završen, da će fabrika na Grahovu biti uskoro završena, sada ga pitamo kad će biti završena Ulica Janka Vukotića, za koju je, takođe, spremna dokumentacija”, ističu u OO DPS Nikšić.

Pitajukad će biti završena sanacija Bedema, rekonstrukcija Ulice Ratka Vujovića Čoče, izgradnja Ulice Rudo Polje, Ulice Živka Nikolića, lokalnog puta Rubeža-Miolje Polje-Morakovo, rekonstrukcija Bulevara 13. jul, raskrsnice kod OŠ “Mileva Lajović Lalatović”, Široke ulice i Dragovolučke, Budoške i Milana Papića, izgradnja saobraćajnica Nova 1 i 2, izgradnja Trebješke, Straševske, Tovićke, izgradnja Ulice 79, nastavak Ulice Ljuba Čupića, uređenje korita rijeka Gračanice i Bistrice, kvarta između ulica Karađorđeve i Narodnih heroja, kvarta između ulica Ivana Milutinovica i Vučedolske, kvarta u Ulici Dragice Pravice, kvarta iza Integralovog naselja, kvarta između Njegoševe ulice i ulice Narodnih heroja, vodovoda Ivanje, Grahovsko gornje polje, Krstac, poboljšanje vodosnabdijevanja u Župi itd.

“Mi odgovor znamo, a i građani Nikšića. Uskoro! Sve su ovo pusta obećanja onog koji je sposoban samo da provocira građane unižavanjem državnih simbola i unosi nemir i podjele među građane Nikšića, vrijeđa političke protivnike nazivajući ih ideološkim mutantima i šovinistima. No srećom po grad i građane, ovom propadanju se bliži kraj, bez obzira na posljednje trzaje juniora Vučića”, zaključuju u DPS Nikšić.

Send this to a friend