Politika

DPS Nikšić: Krivokapić da obustavi organizaciju kleronacionalista u Nikšiću

Foto: CdM

Demokratska partija socijalista poziva premijera Zdravka Krivokapića i vladajuće strukture da u što kraćem roku obustave organizaciju okupljanja kleronacionalista u Nikšiću, sa kojih su upućene prijetnje i uvrede dijelu stanovnika tog grada, saopštili su večeras iz nikšićkog odbora te stranke.

<<<U Nikšiću održan prosrpski skup uz prijetnje i psovke<<<

“Pozivamo ga i da prestane da istrajava u slanju slike o nejednakosti građana. Jer, dok na jednoj strani demonstrante dočekuju marice i policijske barikade, na drugoj gotovo da nema ni policajaca zaduženih za održavanje reda i mira. A sve, naravno, po receptu ’zovite mi Sergeja’ “, navode u DPS Nikšić.

Oni podsjećaju Krivokapića i aktuelnu vlast da im međunarodni partneri Crne Gore gotovo na dnevnoj osnovi poručuju da ih pomno posmatraju – zbog čega ih, kako su kazali, zarad daljeg napretka Crne Gore na evropskom putu upozoravaju da odustanu od dalje destabilizacije društva.

“Njihovi kleronacionalistički saborci nas ne zanimaju. Ali njihove poruke, koje dolaze nakon otvorenih prijetnji  Krivokapića građanima Crne Gore, ne samo da nas zabrinjavaju, već i jasno govore na šta je sve spremna aktuelna vlast. Umjesto huškanja kleronacionalista, pozivamo Krivokapića da se hitno okrene onome što mu je međunarodna zajednica otvoreno poručila i da prestane da svakim svojim potezom izaziva nove tenzije u društvu”, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Barka
Gost
Barka

Oce Krivikapic, posto poto da uvede sukob “dva ekstremizma” i da izjednaci pravo na borbu za svoju drzavu sa pravom za borbu za nestajanje te drzave…. Vjecno ce bitk zakucan na stub srama, u istoriji Crne Gore…

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Pustite ih….ovi prvi idu na Kosovo!

Krsto🇲🇪
Gost
Krsto🇲🇪

Ali orvo da zovu Sergeja

Ateista
Gost
Ateista

Jeli ovo rukoljubova prijetnja koju je prekjuce reko da se zarati u nasu zemlju ne daj boze. Zato ga nema juce da koju flaširanu kaze

Viva vero
Gost
Viva vero

Mislim da se medjunarodna zajednica obratila DrPSu

Krsto🇲🇪
Gost
Krsto🇲🇪

I, sta kazu?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

A je li i sin Krivokapica onaj sto studira (nisam siguran je li se to tako zove) bogosloviju zasticena licnost zove li i on Sergeja.

sreten
Gost
sreten

ipak su blecic i trebinjka 2 najslicnija politicka lika!

4444
Gost
4444

Ovo treba sto prije zaustaviti….

Send this to a friend